INNElistan v 42 - Vem är het & vem är iskall?

robyn

01 (5) Robyn
Hennes Body Talk skivor har gått bra i Sverige och en del framgång även utanför. "Dancing On My Own" var succé under sommaren och nu under hösten har hon haft en stor hit till med "Hang With Me" - och snart kommer fullstädiga albumet "Body Talk". 2010 är verkligens Robyn:s år

02 (-) Bill Skarsgård
Från ingenstans till två stora svenska filmer inom loppet av några månader. Ännu en i familjen Skarsgård gör succé, denna gången är det Bill som gör succé i "Himlen är oskyldigt blå" och "I rymden finns inga känslor". Alexander, se upp!

03 (-) Rihanna
Hon är het igen via sin egna hit "Rude Boy", superduetten "Love the Way You Lie" med Eminem och nya "Only Girl(In The World). Rihanna har åter en värld som diggar hennes musik efter kort nedgång förra året.

04 Idol 2010
Höga tittasiffror nu i finalerna, och rekord högt i utagningarna. Idol är som varje år, väldigt populärt!

05 (-) Pink
Efter en lång succéturné var det dags för ny singel, "Raise Your Glass" är redan en hit världen över. Snart kommer "Greatest hits…So Far!!!"

06 (-) Noomi Rapace
Succén med "Män som hatar kvinnor" filmerna har spridit ringar på vattenet, hon har redan fått jobb i nästa Sherlock Holmes 2" och kanske får en roll i två kommande filmer i Alien-sagan

07 (-) Justin Bieber & Lady Gaga
De har nu rekordet på youtube - de är de två artisterna som har visats flest gånger någonsin! Förutom detta säljer de massor av låtar, speciellt i USA för Justins del.

08 (3) Eminem
Årets största hip hop artist, succén fortsätter nu med tredje singel:n "No Love" tillsammans med Lil Wayne, medans "Not Afraid" och "Love The Way You Lie" ligger kvar på världens topplistor.

09 (-) The Last Airbender
Trotts negativa recensioner har den dragit in över 300 miljoner dollar och ligger etta på biotoppen i Sverige.

10 (--) Shakira
Waka Waka (The Song For Africa) tog ett tag på sig att göra succé, men ligger den i topp på singellistan efter 22 veckor. Och nya singeln är här "Loca", har också chans att slå igenom mediabruset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback