The Back-up Plan - Betyg * * *

backup plan


bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Romance

Jennifer Lopez        ...      Zoe
Alex O'Loughlin     ...     Stan
Michaela Watkins     ...     Mona
Eric Christian Olsen     ...     Clive

Jennifer Lopez spelar Zoe - en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes "reservplan" visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan (Alex O'Loughlin) som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom?

Det finns en heldel romantiska komedier av olika kvaliteer. Oftast finner vi Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Julia Roberts eller Drew Barrymore i dessa roller. Eller så ser vi Jennifer Lopez. Hon har varit i dessa traker innan, fungerar sådär. Men här är det faktiskt lite bättre. Hon spelar helt okej som Zoe som väl träffar den rätte efter sin reservplan redan gjord.
Alex O´Loughlin är en bra motpart till Lopez.

Filmen kommer nog gå riktigt bra hem hos tjejer och kvinnor. Den är har en del klockrena scener, så som ett barnafödande hemma, när ett helt gäng med kvinnor är med i processen…pinsamt roligt!

Filmen når dock inte romantiska komedi klassiker som Pretty Woman, Medan Du Sov eller förra årets The Propsal.

Det är charmigt, sött och mysigt. Det är väl så en romantisk komedi skall vara. Några Oscars insatser är det så klart inte, men man får ta den för vad den är, en helt okej tjejrulle.
Sen att Jennifer Lopez och Alex ser bra ut ihop, uppskattar nog många. (dvs det är ingen repris på "Gifta på låtsas/Greencard").

Gillar du trailern, gillar du nog filmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback