UTElistan v 42- - Vem är het & vem är iskall?

elisabeth höglund

01 (-) Elisabeth Höglund
Anna Book. Kicki Danielsson. De gråter ut i media då och då. Nu har vi fått en till, som talar ut i media och i bokform. Hon sågs en gång som en duktig och seriös journalist, hon begravde själv detta och blev istället en gnälltant ingen vill ta med tång.

02 (-) Pernilla Wahlgren
Hon säger själv att hon är en milf, är det inte andra som skall säga det om en? Hon talar ut nu att Ullared är tortyr efter sett det på tv och säger - där skulle jag aldrig sätta in fot. Grejen var att hon redan varit där, signerat skivor. Där ser man! Popkarriären fick inte mycket till skjuts av Melodifestivalmedverkan.

03 (3) Mel Gibson
Har gjort bort sig totalt i år med mordhot och annat trevligt emot sitt ex, och allt har kommit ut på nätet. Är Gibsons fantastiska karriär över?

04 (-) Anna Book
Det är ytterst tagiskt att hennes mamma gick bort. Och för två veckor sedan gick hennes moster bort. Men snälla Anna - gå inte till tidingarna och lipa. Sköt din sorg privat som alla andra. Musikkarrären? None existing.

05 (-) Dansfeber
Ett sämre underhållningsprogram får man leta efter i svensk tv. Detta är lågt.

06 (-) Celebrity Rehab
Kanal 5 lägger ner sin såpa, innan det ens har sänds. Inte speciellt lyckat.

07 (-) Whitney Houston
Förra årets comeback skiva fick inga hitsinglar. Årets turné har varit en katastof, där vi nu ser en överviktig och sjuk Whitney försöka sjunga…och det spricker totalt. Kids: Dont do drugs!

08 (-) Christer Sandelin
Talar nu ut i media att han blir arg att han är med i boken om tidiningen Okej, de visar bilder som han inte gillar. Han skall istället vara glad att någon fortfarande skriver om honom, för på 80-talet var han ju faktiskt populär, så är inte fallet 2010.

09 (2) Idol-Erik
Vem sa du? Det har inte gått ett år än och redan bortglömd. Man skall tydligen inte vinna idol.

10 (2) M. Night Shyamalan
Mannen bakom "Airbender" kan vara glad att den har spelat in över 300 miljoner, men vad hjälper det när hans arbete de senaste åren har blivit totalsågat av publik och kritiker? Folk uppges att skratta när de såg trailern till "Devil" när det stod att den byggdes på idé från honom. Han är hånad, hatad och mer kritiserad än någon annan hollywood director.

Kommentarer
T säger:

först det stavas "Elisabet" inte med H på slutet. För det andra, hon är as grym och är sig själv vilket inte någon annan i denna värld verkar kunna vara eller acceptera! Hon har rätt att skriva självbiografi, och hon har rätt att tala om det som hon vill tala om. Särskilt om någon frågar, för då vill man ju ha svaren? och DU behöver ju inte lyssna på det hon säger, du behöver inte läsa det hon skriver, du behöver inte ens yttra dig om vad du tycker om henne, för det är ingen som har frågat dig. Sluta snacka skit om folk som är starkare än dig.

2010-10-21 | 20:10:16
Rianna säger:

Jag håller fullständigt med "T" och så måste jag tillägga: Bestämmer du vem som är "Het" och "Iskall"? Alltså, ingen är ute eller inne eller het eller iskall eller fan hans mormor. Folk är FOLK! Och folk gör det dom gör! Så stäng igen det glapp du kallar mun och sluta snacka skit!

2010-10-21 | 20:25:27
Bloggadress: http://renaramaramen.bloggplatsen.se
BacardiBoy säger:

oj då här var det kritik.

Inne och utelistan är bara en rolig grej. Inne och utelistor finns lite överallt på nätet och i Media.

Man visar vad man uppfattar vad som är populärt, och vad som är mindre populärt. Den kan alla ha åsikter om vad skall vara inne och vad som är ute, det är ju helt upp till var och en.Om kändisar får ha åsikter, får väl en vanlig privat person också har det, hade väl varit konstigt annars?Gällande Elisabet har jag alltid tyckt hon är en kul prick, och väldigt kompetent inom SVT. Det jag tog upp här är alla utfall i pressen, uttalanden.Jag tackar för era kommentarer och ta dom till mig.

2010-10-21 | 21:33:37
BacardiBoy säger:

by the way Rianna, var inne på din blogg, kommer dock inte med kritik, utan tycker höstfotorna var snygga

2010-10-21 | 21:36:23
Maria säger:

Jag föreslår att du läser Höglunds bok.

Det finns inte spår av gnäll, och någon lipsill är hon definitivt inte.

Och tror du alltid på kvällstidningarnas vinklingar?

2010-10-22 | 07:24:23
BacardiBoy säger:

Nä jag tror inte alltid på kvällstidningarnas vinklingar, även om i detta fallet är baserat på just det.

Boken, ja den säger nog mer om verkligheten än vad kvällstidningarna gör.

2010-10-22 | 07:50:10
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/
Rianna säger:

Jag tackar för komplimangen och för ditt svar på kommentaren. Ursäkta för mitt grova språk, men jag blev så arg. Jo, klart att folk ska få ha åsikter, men att liksom... Ha inne och ute-listor på MÄNNISKOR tycker jag är väldigt elakt för att vara sant. Att betygsätta musik och böcker är mera rätt än att betygsätta människor, för folk har ju olika smak på musik och böcker, och tycker förstås olika om dessa, men att betygsätta människor som sagt, är väl inte särskilt humanistiskt, om du förstår vad jag menar? MVH Rianna

2010-10-23 | 19:19:32
Bloggadress: http://renaramaramen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback