Partiutfrågningar i SVT

Göran Hägglund

Just nu kryllar det av opinonsmätningar. Utfrågningar. Debatter. Reklam. Överallt.
Jag är inte jättepolitikst engagerad, men lite intesserad av utfrågningarna.
Kommentarer på det jag har sett hittils:

Folkpartiet: Visste inte ens vem han var innan den timmen på SVT. Han klarade sig bra. Problemet var att det var för mycket fokus på skolan och detaljfrågor som slöja i skolan ja eller nej. Visst han är Skolminster, men Folkpartiet är väl mycket mer än bara skolfrågor? Som partietledare gjorde han rätt bra ifrån sig.

Socialdemokraterna: Mona Sahlin svarade hyffsat bra på frågorna, även om hennes stonläge blir lite segt att lyssna på i en timma (och lätt att göra parodi på!). Hon fick fram rätt bra vad de rödgröna har att säga, även om Valmanifestet inte var klart, vilken klart var en nackdel.

KD: Hägglund klarade sig bra i många fall, slängde in lite humor här & där. Han var ärlig och sa - hur mycket kan kan påverka Alliansen beror ju på väljarstödet, har man 6.5% kan man inte göra så mycket.
Ärligt, men varför skulle man rösta då på dom - om de egentligen inte kan påverka, för KD kommer aldrig bli ett Folkparti. Sen den biten om de vill inte peta i människors liv - och i nästa andetag har de massa förslag att komma med pekpinnar - i människors liv. Funkar inte. Han blev rätt hårt utfrågad och klarade inte alla situationer, det blev lite jobbigt.

Något som skall bli intressant att se är Fredrik för Moderaterna på Torsdag.

Vilket Parti/block skall du rösta på? Rösta här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback