playa del ingles

Det har inte bloggats denna veckan, men lovar att snart dra igang med mer inl´gg om musik film o annat. Ar just nu i Playa del Ingles och det ar helt fantiskt :)

Ola Salo aktuell för Så Mycket Bättre

ola salo lena ph

Expressen skriver idag: xpressen kunde i går berätta att den framgångsrika sångerskan Eva Dahlgren är klar för andra säsongen av TV4:s tittarsuccé "Så mycket bättre".
Enligt uppgift ska nu även The Ark:s frontfigur Ola Salo vara en av de kändisar som förhandlar med TV4 om en eftertraktad plats i programmet.
För den färgstarke artisten handlar det i så fall, om perfekt tajming nu när The Ark slutar som band efter 20 år på musikscenen och han går solo. Läs mer här

De skriver också att Magnus Uggla verkar ha tackat nej och att Lena Philipsson är fortfarande ett aktuellt namn. Sedan tidigare verkar båda Eva Dahlgren och Timbuktu vara klara.

Vill du se Ola i Så Mycket Bättre?

Uppdaterat: Tomas Ledin och Lena Philipsson skall vara klara för Så Mycket Bättre, enligt Aftonbladet

X-Men - First Class Trailer

x-men

Här kommer yttligare en trailer för kommande X-Men filmen, First Class


Skön Mashup mellan TAIO CRUZ och LENA PHILIPSSON

TAIO CRUZ vs LENA PHILIPSSON

Gauffie har gjort en skön mashup av två härliga låtar, Taio Cruz "Higher" och "Idiot" med Lena Philipsson.
Doftar sommar party!Vad tyckte du om mashup:en?

Film: World Invasion: Battle Los Angeles - Betyg * * *

Film: World Invasion: Battle Los Angeles - Betyg * * *

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Sci-Fi | Thriller

Aaron Eckhart     ...     Sgt. Michael Nantz
Ramon Rodriguez     2nd Lt. William Martinez
Cory Hardrict     ...     Cpl. Jason Lockett
Ne-Yo     ...         Cpl. Kevin Harris
James Hiroyuki Liao     LCpl. Steven Mottola
Will Rothhaar     ...     Cpl. Lee Imlay
Michelle Rodriguez     TSgt. Elena Santos

Handling: I åratal har UFO iakttagelser dokumenterats över hela världen – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland, Kina. Men 2011 kommer det som en gång var iakttagelser bli en skrämmande verklighet när Jorden attackeras av okända trupper. När folk över hela jorden ser världens stora städer falla, blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost att stå fast mot det anfall som ingen förväntade sig. Det blir upp till marinofficeren och hans nya pluton att dra enlinje i sanden när de tar sig an en fiende olik allt de någonsin stött på tidigare.

Då var allså ännu en attak från yttre rymden här, ett tema som alltid är trevligt att se på film. På tv kan vi se serien V och tidigare på bio/dvd/blu-ray har vi kunnat ta del av Skyline och Monsters. Hur står sig denna filmen till de senaste med samma tema? Svaret är att den klarar sig hyffsat bra.

Medans Monsters var ett segdrama med noll procent action och var totalt ointressant och seg, så är Battle LA tvärtom. Här händer det saker nästan hela tiden. Gott om effekter är det också. Men precis som Skyline är denna filmen något begränsad - man håller sig till en plats, Los Angeles. Man för endast se på dåliga tv-bilder vad som händer i övriga världen. Och det är så det kanske kommer bli om detta skulle bli verklighet.

Medans serien V lägger energi på kartaktärsbeskrivningar och fördjupningar varför utomjordigarna är här, så gör inte Battle LA det alls. Vi får ingen bakgrund. Vi får ingen information om utomjordigarna alls. Dom bara är där en dag och försöker ta över jorden.

Battle LA är en krigsfilm, precis som Black Hawn Down, det enda som skiljer denna krigsfilm från andra av samma art, är att det är flygande rymdskepp som skjuter på oss.
Den är inspelad med ryckig kamra till stora delar, så att man skall känna en dokumäntär känsla. Där kan man gemnföra den med Cloverfield.

Den som förvänta sig storslagen science fiction film liknande Independence Day kommer bli besviken. Detta är inte en sådan film.

Skådespelarna fungerar i sina roller, problemet är att de får inte så mycket utrymme för att utveckla sina roller. Fördelen blir då istället - det blir mycket våld! Stort plus är att Michelle Rodriguez från Avatar medverkar, hon är alltid bra på att vara en bad ass, och hon gör det bra även här.

Effekterna är det inget fel på, håller samma klass som Distric 9. Tempot i filmen är högt vilket gör att det blir aldrig tråkigt. Sen är detta kanske inte en film man ser om många gånger.

Bättre än Skyline och Monsters, likvärdig med Distric 9 och Cloverfield, sämre än Världarnas Krig och ID4

Gillar du mycket våld, krig, förödelse och lite utomjordigar, är detta filmen för dig.

Vill du läsa fler film recensioner, klicka här


Simple Plan is back

simple plan

Light-rockarna Simple Plan är tillbaka med en ny singel, som passar rätt så bra så här på vårkanten.

Vad tycker du?


Eva till Så Mycket Bättre

Eva Dahlgren

Eva Dahlgren kommer medverka i TV4 succén Så Mycket Bättre enligt Aftonbladet. För er som är lite yngre och inte vet vem denna kvinna är, så hade hon ett antal hits på 80-90-talet så som "Vem tänder stjärnorna" och "Ängeln i Rummet"

Vilka mer vill du se i Så Mycket Bättre?

Kommande filmer:Bilar 2, Panda, Potter, Transformers 3, Capten America...

Cars 2

kung fu panda

capten america

Transformers 3

Harry Potter 8

Harry Potter 8

Shark Night 3D

Cars 2/Bilar 2 har svensk biopremiär 5 Augusti. Bland rösterna i den engleska versionen kommer bla Owen Wilson, Bruce Campbell, Michael Caine och Joe Mantegna. Denna film kommer säkert göra succé bland familjepubliken,

En annan storfilm på familjemarknaden är Kung Fu Panda 2 som har en skön röst-skådespelarlista, vad sägs om Seth Rogen, Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chan, Jack Black, Dustin Hoffman, Lucy Liu och Jean-Claude Van Damme? Imponerande! Sverigepremiären är 8:e juni

Action, Sci fi och äventyr blir det i Captemn America som kommer 12 Augusti. Chris Evans har huvdrollen och både Tommy Lee Jones och Standley Tucci medverkar.

Nya bilder från Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2 släpptes i veckan (se ovan) och den har premiär 13 Juli. Här kommer sagan om Harry Potter få sitt slut.

I slutet av sommaren eller i höst kommer nästa fisk-äter-människor-film. Denna gången är det hajar vi skall akta oss för i Shark Night 3D. Första bilden från filmen ser du ovan!


Timbuktu klar för Så Mycket Bättre - Lena PH på g?

Timbuktu

Lena PH
Aftonbladets Nögessida avsjöjar att rapparen Timbuktu är klar för nästa säsong av TV4 succén Så Mycket Bättre. Efter att tv-serien gjort succé och visat vilket typ av program det är och vilket genomslag det hade, är nog fler artister ur artistelit mer intresserade denna gången. Petter, September, DiLeva, Plura, Lasse Berghagen och Lill-Babs blev alla lite mer folkära tack vara programet.

Sven-Erik Magnusson
från Sven Ingvars kan också vara aktuell. Popstjärnan Lena Philipsson kommenterar:

– När jag fick frågan lät det så flummigt. Man skulle vara i något slott i Frankrike och jamma lite. Jag är inte någon sån där jammig typ, ”gud vad obehagligt” tänkte jag. Sedan var det ju helt annorlunda och blev otroligt framgångsrikt. Fick jag frågan igen skulle jag definitivt överväga det, har hon sagt till Nöjesbladet.

Enligt Matilda Snöwall pågår castingen just nu.

– Det kommer att bli en stark säsong, säger hon.
Läs hela artikeln här

Jag tycker både Timbuktu och Lena Philipsson är bra val, andra artister som skulle vara intressanta är bla Magnus Uggla. Robyn, Marie Fredriksson, Håkan Hellström och Orup.

Vilka vill du se i Så Mycket Bättre?
Lena Philipsson & Dead By April - Dancing In The Neon Light


Inför ESC

esc

Då börjar det sakta men säkert närma sig Eurovision Song Contest i Tyskland där Eric Saade skall försvara de svenska färgerna. Vill du ha en inblink hur dom andra ländernas låtar är, kolla in SVT:s Inför ESC ikväll

SVT info:
Musikprogram. Avsnitt 1 av 4. Snart är det dags för "Eurovision song contest" i Düsseldorf. I kväll kan tv-tittarna bekanta sig med den första delen av startfältet i semifinal 1, som sänds 10 maj. Bidragen som bedöms i kväll kommer från Polen, Norge, Albanien, Armenien, Turkiet, Serbien, Ryssland, Schweiz, Georgien och Finland. Eric Saade tävlar i semifinal 2 som sänds 12 maj. Panelen som bjuder på synpunkter och analyser består av Christine Meltzer, Lotta Engberg, Sarah Dawn Finer, Andreas Johnson samt Thomas Lundin från Finland är på plats i studion tillsammans med programledaren Christer Björkman. Även 21/04 i SVT1, 21/04 i SVT24, 22/04 i SVT1 och 25/04 i SVT1.

V - Season 3: To be or not to be

v

v

Jane Badler gjorde comeback efter 25 år - som Diana. (Se hennes första scen här)

Den amrikanska science fiction serien V gjorde stark comeback 2009, när ny versionen av 80-tals klassikern kom tillbaka. ABC fick tittarsiffror över 14 miljoner. Men efter fyra asvnitt gorde dom ett långt uppehåll och publiken kom inte tillbaka i samma mängd. Season 2 av V hade både mer action drama och effekter. Trotts detta låg serien "bara" på tittarsiffror runt 5-6 miljoner varje vecka.

Nu väntar fansen och skådespelarna på besked från ABC - blir det en Season 3?

På Facebook kan du joina Project Alice för visa ditt stöd, klicka här

Vill du se en fortsättning på V?

'

Kvalitets fantasy serier: Games of Thrones och Camelot

camelot

merlin

games of the thrones

games

Två äventyr/Fantasy serier drar igång nästan samtidigt i USA. Först ut var Camelot, som så klart handlar om Kung Arthur och allt runt den klassiska historien.

Den andra serien drog igång förra veckan, Games Of Thrones får bra kritik i hemlandet. Hollywood Reporter är en av tidingarna som gillar den, läs recensionen här. Se trailer här

Games Of Thrones - handling:
Långt i det förflutna kastade en övernaturlig händelse om själva årstiderna, och sedan dess kan somrarna vara i decennier och vintrarna hela livstider. Nu närmar sig vintern, och med den ett hot från mörka krafter bortom den kontinentvida mur vid Winterfell som skyddar Kungarikets norra gräns. Men Kungariket har andra problem också: kungens rådgivare har dött under mystiska omständigheter, och hans fiender vädrar morgonluft. Mot sin vilja accepterar Lord Eddard Stark positionen som kungens nye rådgivare, och lämnar sitt frusna land i norr för intrigerna i söder."

Camelot, precis som Starz andra tv serier (Spartacus) så tar dom ut svängarna lite när det kommer till våld och sex. Nu är denna inte lika grafisk eller brutal och porrig som de två olika Spartacus serierna, men det finns element av det även i denna serie. Camelot är en klassik histora vi har sett många gånger om, men det spelar mindre roll. Det är bra filmat, bra handling, ett gäng bra skådespelare och det är rätt mycket maktspel.
Serien känns seriös och man kan inte gemnföra den med "Legend of the Seeker" och liknande serier som känns mer "B".

Games of Thrones är väldigt snyggt filmad. Det är rått våld och spännande. Oväntat bra för vara en tv-serie, det hade lika gärna kunnat vara en påkostad lång film. Skådespelarna är väl valda och allt känns dödligt seriöst.
Även denna serie har fantasy element som är ett stort plus. Mycket oväntat händer också.

Båda serierna verkar både snyggt gjorda med bra handling och seriöst utförda. Det är drama, magi, action, sex och kärlek.

Har du kollat in serierna? Vad tyckte du?
Bacardiboy.blogg.se - Passerat 50 000 besökare :)

50 000


bacardi drink


Nu har denna lilla blogg passerat över 50 000 besökare! Med mest fokus på film och musik så verkar denna lilla blogg hittat en liten plats här på internet :)

Tack alla ni som kollar bloggen då och då! Är det något ni vill ha mer av (nej Elin, inte mer Privat! hehe) så är det bara att kommentera önskemål!

Tack alla!

Svenskpop med Veronica MaggioVår solen skiner och då kanske det passar bra med lite svensk pop med Veronica Maggio. Här är hennes senaste video "Jag kommer". Rätt trevlig tycker jag, vad tycker du?

Empire Magazine hyllar Thor filmen

Thor

thor

Bild: Paramount Pictures

Den 29:e April kommer årets kanske första riktigt stora äventyr på bio!  Om man skall tro Empire Magazine så har Marvel Studios verkligen lyckats denna gång. Filmen får betyg 4 av 5! Läs deras recension här!

Handlingen i Thor 3D:
Den mäktige Oden tycker att hans son Thor måste lära sig ödmjukhet och låter honom återfödas i den handikappade Dr. Donald Blakes mänskliga skepnad, utan minnen om sitt förflutna. Donald upptäcker sitt mäktiga alter ego när han av en händelse väcker Thors krafter genom att svinga hammaren Mjölner. Men det är Thor som får lära sig av Donald vad som krävs av en riktig hjälte.Skall du kolla in Thor på bio?

Scream 4 hade inte en chans emot Rio

Rio

Innan helgen som var trodde man Scream 4 skulle nå höjder mellan 35-45 miljoner dollar i intäkter. Men man gisssade helt fel. Scream 4 var inte så het som experterna trodde, den går in på en andra plats med 19.3 miljoner dollar. Neve Campbell kanske blivit jagad för sista gången?

Animerade fågeläventyret Rio blev överlägsen etta. Färgsprakande fåglar i 3D lockande en storpublik, så det är allså succé igen för skaparen av Ice Age! Rio slår första helg siffrorna för både Hopp och Rango, vilket innebär att Rio har haft den bästa starten för en film i USA - i år!


1         Rio (2011)     $40M     $40M
2         Scream 4 (2011)     $19.3M     $19.3M
3         Hopp (2011)     $11.2M     $82.6M
4         Soul Surfer (2011)     $7.4M     $20M
5         Hanna (2011)     $7.33M     $23.3M
6         Arthur (2011)     $6.94M     $22.3M
7         Insidious (2010/I)     $6.86M     $36M
8         Source Code (2011)     $6.3M     $37M
9         The Conspirator (2010)     $3.92M     $3.92M
10         Your Highness (2011)     $3.89M     $16M

Någon av dessa filmer du vill kola in?

Musik Topp 40: Lady Gaga - Judas

lady gaga


01.(--) Lady Gaga - Judas [1 week @ nr 1]
02.(01) Britney Spears - Till the World Ends [3 weeks @ nr 1]
03.(03) Eric Saade - Populer [2 weeks @ nr 1]
04.(08) Neon Trees - Your Surrender
05.(04) Lena Philipsson - Idiot [4 weeks @ nr 1]
06.(07) Robyn - Call Your Girlfriend
07.(02) Katy Perry feat Kanye West - E.T. (Futuristic Lover)
08.(09) Ke$ha - Cannibal
09.(06) Tove Styrke - High And Low
10.(05) Jay Sean feat Lil Wayne - Hit The Lights
11.(10) Danny - In the club [1 week @ nr 1]
12.(11) The Sounds - Something To Die For
13.(32) Jennifer Lopez feat. Lil Wayne - I'm Into You
14.(18) Snoop Dogg & David Guetta - Sweat/Wet
15.(--) Martin Solveig & Dragonette - Hello
16.(--) Lupe Fiasco - The Show Goes on
17.(15) All Time Low - I Feel Like Dancin'
18.(--) Alex Gaudino feat. Kelly Rowland - What A Feeling
19.(14) 30 Seconds To Mars - This Is War
20.(33) Nicole Scherzinger - Don´t Hold Your Breath
21.(--) Helena Paparizou - Baby It's Over
22.(--) Porcelain Black - This Is What Rock N Roll Looks Like
23.(--) Kat DeLuna feat. Fo Onassis - Dancing Tonight
24.(12) Taio Cruz feat Kylie Minogue - Higher
25.(17) Simple Plan ft Rivers Cuomo - Can't Keep My Hands Off You
26.(--) Kid Rock Feat Sheryl Crow - Collide
27.(--) The Ready Set - Young Forever
28.(13) P!nk - F*ckin Perfect [2 weeks @ nr 1]
29.(16) Michael Jackson - Hollywood Tonight
30.(--) Finger Eleven - Stone Soul
31.(--) Sunrise Ave - Hollywood Hills
32.(--) Miguel - Sure Thing
33.(26) David Guetta ft Flo-Rida & Nicki Minaj - Where Dem Girls At
34.(27) Star Pilots - Heaven Can Wait
35.(27) Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag
36.(36) Eminem - Space Bound
37.(40) Chris Brown ft. Benny Benassi - Beautiful People
38.(38) Tinie Tempah feat Ellie Goulding - Wonderman
39.(--) Edward Maya feat. Vika Jigulina - Desert Rain
40.(--) Kelly Rowland feat. Lil Wayne - Motivation

Out:
Inna - Sun Is Up
Lena Philipsson feat Dead By April - Dancing In The Neon Lights
Jennifer Lopez feat Pitbull - On The Floor
Britney Spears - Hold It Against Me [2 weeks @ nr 1]
Love Generation - Dance Alone
The Sounds - Better Off Dead
3 Doors Down - When You´re Young
Rihanna - S&M [1 week @ nr 1]
Lady Gaga - Born This Way
Adele - Someone Like You
Lifehouse - Falling In
LMFAO feat Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
Ola- Riot
Nicki Minaj - Girls Fall Like Dominoes

Alternativ till Spotify

wimp

Nu när Spotify skall bli en betaltjänst kanske man vill se över vad det finns för alternativ till den fantastiska Spotify

Här kommer tre olika jag såg var nämnda på nätet:

Wimp

GrooveShark

Deezer


Har du andra alternativ eller åsikter hur ovanstående tjänster fungerar, kommentera gärna!


Lady Gaga:s nya singel Judas

lady gaga

Lady Gaga följer upp megahitten Born This Way med nya singel "Judas"

Vad tycker ni om den nya?


Aporna är tillbaka! Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes

Senast Apornas Planet var på bio var det Mark Wahlberg som fick ta upp kampen mot dom smarta aporna.  Trotts ett helt gäng med "Apornas Planet" filmer från 70-80 talet så är det allså dax igen, denna gången, hur det började . Rise of the Planet Of The Apes. Bland skådespelarna hittar vi James Franco, Andy Serkis, Frida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, och Tom Felton.

Här är första trailern!


Trailers: Cowboys & Aliens, Abduction

cowboys & aliens

Aduction, Taylor Lautner

Steven Spielberg, Ron Howard inblandade i samma film med både James Bond och Indiana Jones (Daniel Craig, Harrision Ford) i huvudrollerma, där man blandar in klassisk western film med science fiction. Filmen heter logiskt nog Cowboys and Aliens

Taylor Lautners första stora roll sedan Twilight filmerna blir Bourne light filmen Aduction, där vi även finner fantastiska Sigourney Weaver från Aliens & Avatar i en roll.

Någon av dessa filmer du skall kolla in?

Nu finns datum för Blue-Ray releasen av Sagan om ringen Extended boxen

the lord of the rings

Har skrivit innan om att det skall komma en blu-ray box med den förlängda versionen av Sagan Om Ringen, Sagan Om Dom Två Tornen och Sagan Om Koungens Återkomst.

Nu har den fått en svensk release date . 28:e Juni!

För detaljer vad som ingår på de 6 olika Blu-ray skivorna och 9 dvdd skivorna kan du läsa på Discshop

Eric Saade släpper musik video till Populer

Eric Saade

Eric Saade har nu gjort en musik video till Melodifestivals vinnaren "Populer"

Hur kommer det gå för Eric i Eurovision Song Contest tror du?
Uppdaterat: Här kommer även den ocensurerade videon, med lite våld iVackrast i världen - Jennifer Lopez!?

j lo

zac efron

En av USA:s största tidiningar, People Magazine publicerar snart en lista på Världens Veckraste Kändisar, och Sexigaste killarna.

Snyggt av dom alla är Jennifer Lopez som är aktuell som domare i American Idol och med hitten "On The Floor" på alla världens hitlistor. Detta visar att snygghet, även fortsätter efter 40!

Bland killarna hittar vi bland annat Zac Efron som just nu spelar in ett gäng filmer.

Aftonbladet skriver också:

Med på listan över världens vackraste är bland andra Zac Efron, Reese Witherspoon, Jessica Simpson, Mandy Moore, Katie Holmes, Jennifer Hudson, Kellan Lutz, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Eva Longoria, Ryan Reynolds och Robert Pattinson.

Håller du med om ovanstående namn?


Harry´s Law - Season 1 - Betyg * * * ½

harrys law

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Drama

Kathy Bates     Harry Korn,
Nathan Corddry     Adam Branch,
Brittany Snow     Jenna Backstrom,
Aml Ameen     Malcolm Davies,
Johnny Ray Gill     Damien Winslow

Handling: Harriet "Harry" Korn är en trött men självsäker patentjurist som inte tror på att saker sker av en orsak. Men när hon får sparken från sitt jobb och bokstavligen kolliderar med studenten Malcolm Davies får hon anledning till att ändra inställning och börja om på nytt.

Tillsammans med Malcolm och assistenten Jenna installerar sig Harry i en övergiven skoaffär för att starta en egen advokatfirma. De får sällskap av höjdaradvokaten Adam Bransch som blir inspirerad av Harrys okonventionella inställning till lagenoch som säger upp sig från sitt välbetalda jobb för att jobba för Harry.

Den omaka men sammansvetsade skaran bestående av Harry, Adam, Malcolm och Jenna är nu redo för att ta sig an vilket uppdrag som helst som kliver in genom dörren till Harriet’s Law and Fine Shoes.

Bakom serien står manusförfattaren David E. Kelly som knappast behöver någon presentation efter framgångar med tidigare advokatserier som "Lagens änglar", "Boston Legal" och "Ally McBeal". I huvudrollen som Harry Korn ser vi Oscarsbelönade Kathy Bates.

För att vara en advokatdrama serie är denna serie både trevlig, rolig och underhållande. Spännande? Inte direkt, men dialogen i manuset är ofta väldigt bra. Det finns en hel del sköna one liners med. Många bra skådespelare som dyker upp i olika avsnitt också, som är kända frånm andra serier.

Stort plus också att serien utspelar sig i ett mindre rikt område. Kathy Bates gör en fullpoängare här - hon är helt enkelt en fantastisk skådespelare, som kan spela andra roller än Stephen Kings Lida och Stekta Gröna Tomater.

Vill du se en trevlig, smårolig och underhållande serie, kolla in Harrys Law. Sänds på Kanal 9.


Film: My Girlfriend's Boyfriend - Betyg * *

Film: My Girlfriend's Boyfriend  - Betyg * *

bacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Romance

Alyssa Milano     ...     Jesse Young
Christopher Gorham     Ethan Reed
Beau Bridges     ...     Logan Young
Carol Kane     ...     Barbara
Michael Landes     ...     Troy Parker
Tom Lenk     ...     David Young

Handling: Jesse är en fräck och intelligent kvinna som letar efter "Mr. Right" tills hon stöter på Ethan, en författare, förtvivlad efter att än en gång fått en roman ratad…

Manuset är inte speciellt djupt eller intressant. Men det är ändå en twist i filmen, samt att det är kanske inte så vanligt att huvudrollsinhanvaren, som är tjej, dejtar två killar samtidigt. Den får hon då problem att välja vem hon vill ha…

Skådespelarna är sämre än snittet, det är inte usla, men rätt färglösa och trista. Det händer inte speciellt mycket, utan den rullar eller mindre på sakta men säkert. Det som saknas i denna romantiska komedin är humorn, för det är inte mycket till humor i den alls.

Tjejer uppskattar nog filmen mer än killar, så där kanske betyget blir en trea. Slutet i filmen gör dock filmen kanske lite bättre - eller sämre om man då inte gillar själva grejen.

Småtrist, lättgrlömd och ointressant, men inte helt kass. Se istället nån bättre film med Jennifer Aniston eller Sandra Bullock.


Robyn sjöng på Ellens show i USARobyn fortsätter promoto "Dancing on my own" i USA. Hon har fortfarande inte kommit in på Billboard Hot Top 100, men lite sån här PR så har hon nog en chans, för i Europa blev det ju det succé


Spotify Playlist - SmashHits 2010-April 2011

spotify

Har uppdaterat Spotify listan lite granna :)

Lyssna och lägg till playlisten här

Uppdaterat: Spotify begränsar sin gratistjänst


Den svenska musiktjänsten Spotify har beslutat att begränsa sin gratisversion.
Relaterat

Efter sex månaders obegränsad tillgång får gratisanvändarna bara lyssna på varje låt fem gånger, och inte mer än tio timmar per månad, vilket motsvarar ungefär 20 minuters lyssning per dag. Begränsningarna för alla som tecknat gratisabonnemang före 1 november 2010 börjar gälla redan 1 maj.

Orsaken till regleringen är såklart att Spotify vill att fler kunder betalar för tjänsten och tecknar premiumabonnemang, något som skulle underlätta för sajten att få etableringstillstånd i USA

Källa GP.SE

ogilla!

Nya Trailers: Priest, Monte Carlo, Scream 4

priestPriest - en kommande film med vampyrer och annat övernaturligt!

Om Priest inte passar dig, och om du är mer ute efter en ungdomasfilm för tjejer, kanske Monte Carlo är ett bättre val, men bla kända ansikten från Gossip Girl

Story: Three young girls (Katie Cassidy , Selena Gomez, Leighton Meester) use their savings for a dream trip to Paris, which turns out to be a big disaster. When they decide to take a break from their lousy tour and sneak into the lobby of a 5-star hotel, one of the girls is mistaken for a spoiled British heiress. Before they get the chance to reveal their true identities, the girls are wrapped up in a whirlwind of paparazzi, couture gowns, storybook romances, and living the glamorous life in Monte Carlo.

Monte Carloscream 4Sist men inte minst, här en trailer för Scream 4


Film: Ritualen/The Rite - Betyg * * * *

the rite

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Drama | Horror | Thriller

Anthony Hopkins     Father Lucas Trevant
Colin O'Donoghue     Michael Kovak
Alice Braga     ...     Angeline
Ciarán Hinds     ...     Father Xavier
Toby Jones     ...     Father Matthew
Rutger Hauer     ...     Istvan Kovak

Handling: Ritualen följer den skeptiska teologistudenten Michael Kovak, som motvilligt går på exorcismskolan i Vatikanen. Under ett besök i Rom träffar han en oortodox präst, Fader Lucas, som introducerar honom för den mörkare sidan av sin tro. Inspirerad av verkliga händelser.

Mannen som har gjort denna filmen är faktiskt svensk, Mikael Håfström har fått en ny chans att göra en hollywood film. Bland hans tidigare alster finner vi titlar som 1408 (med John Cusack), Derailed (mewd Jennifer Aniston) samt svenska titlar som Vendetta, Kopps, Leva Livet och Onskan.

Mikael gör här en drama film med element av skräck och thriller stämning. Detta är ingen splatter film, utan mer fokus på berättelsen och klassisk thriller nervpirriga scener.

Filmen börjar lite lugnt med en bakgrundshistoria med Michael, spelad av Colin O'Donoghue, när han hemma i USA väljer av olika anledningar att utbilda sig till Präst. Väl i Rom drar historien igång och Anthony Hopkins träder in i filmen.

Det blir rätt intressant med relegion, besatthet, Exorcism. Michael är skeptiskt, vilket är ett bra drag att ha i handlingen. Filmen är snyggt filmad, det är stämningsfullt och väldigt effektfullt.
Det är inte så mycket action i filmen, utan en liten blinkning till Exorcismen och ungefär samma stil som Besatt - Exorcism of Emily Rose (utan rättegång då).

Filmen känns långt ifrån någon b-film, det är klass på scenerna, storyn och framförallt skådespeleriet. Även om alla medverkande skådespelare är både övertygande och bra i sina roller, blir dom bleka gemnfört med Anthony Hopkins! Han spelar helt enkelt helt fantastiskt. Vissa kanske tycker det blir lite överspel i mellanåt, men det är det som gör det så bra!
Anthony Hopkins gör sin fräckaste roll sedan När Lammen Tystnar tiden!

Utmärkt skådespelri och skådespelri i allra bästa världsklass (Anthony Hopkins), snyggt foto och tät och spännande thriller - perfekt en mörk kväll!


Tre klockrena hits med Neon Trees på raken

Neon Trees

Neon Trees är ett amrikanskt rockband som fick uppmärksamhet 2008 när de var förband till The Killers

Första singeln "Animal" fastade jag direkt för, ritkigt bra pop/rock låt. Uppföljaren "1983" tog lite längre tid, men efter ett tag var den lika klockrent bra.

Nu är tredje singlen här - och även den är kanon! "Your Surrender" är en skön låt i samma stil.

Vad tycker du om Neon Treees?
Rihanna + Britney Spears - S&M Remix 2011Britney Spears ville göra duett med Lady Gaga och Rihanna. Nu har hon fått delvis sin vilja igenom, ny remix på Rihanna:s hit "S&M" har släppts med artisterna. Bättre eller sämre än orginalet?

Privat: Nästa resa bokad - Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Nu var det ett år sedan vi drog ner till Grekland och Kreta. Innan dess var det Kos, Cypern, London och New York. Nästa resa som är bokad var Paris, Frankrike. Men kändes som man hade behövt en solsemester också.

Efter många turer med att inte kunna få ledigt från jobbet av olika anlednngar och så.....sp blev det äntligen klart, hyffsat spontant blev det ändå en resa som bär av till Spaniens Playa del Inglés! Aldrig varit där och hoppas det blir både soft-dagar med gött käk o drickbart o strand o pool...och en del party :)

Har du tips om Playa del Inglés - kommentera gärna!

X-Men First Class TrailerNu har den internationella trailern för nästa X-Men kommit, du ser den ovan.

Verkar X-Men First Class vara lika bra som de första filmerna?

Om filmen: X-MEN FIRST CLASS charts the epic beginning of the X-Men saga, and reveals a secret history of famous global events. Before mutants had revealed themselves to the world, and before Charles Xavier and Erik Lehnsherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Not archenemies, they were instead at first the closest of friends, working together with other Mutants (some familiar, some new), to prevent nuclear Armageddon. In the process, a grave rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men.

Animerade Hopp besegrade lätt fyra nya filmer på Biotoppen i USA

hopTrotts fyra nya filmer förra veckan, så var det ingen som kudne ta över första platsen från den animerade succén Hopp.
Även om den ligger etta nu i två veckor så tappade den en heldel veckan som var och denna veckan kommer nya filmen Rio
ta en heldel från Hopp tros det.

Komedin Arthur går in på plats 2, men en dålig start på 12.6 miljoner dollar. Det är en remake på 80-tals succén med samma namn
denna gången är det Russell Brand som har huvudrollen, i övriga roller ser vi bla Helen Mirren och Jennifer Garner.

Action thrillern gick bättre än förväntat, filmen med Saoirse Ronan, Eric Bana och Cate Blanchett drog in strax över 12 miljoner.
Det var lite mer än Soul Surfer som gick på plats fyra.

Sämst av de nya filmerna gick Your Highness som nästan drog in 10 miljoner dollar. Äventyr-fantasy-komedin har inte riktigt gått
så bra som man hoppades på.


1         Hopp (2011)     $21.7M     $68.2M
2         Arthur (2011)     $12.6M     $12.6M
3         Hanna (2011)     $12.3M     $12.3M
4         Soul Surfer (2011)     $11.1M     $11.1M
5         Insidious (2010/I)     $9.74M     $27.1M
6         Your Highness (2011)     $9.52M     $9.52M
7         Source Code (2011)     $9.05M     $28.6M
8         Limitless (2011)     $5.69M     $64.4M
9         Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)     $4.88M     $45.5M
10         The Lincoln Lawyer (2011)     $4.6M     $46.5MNågon av dessa filmerna du vill kolla in?

Being Human US - Vampyr serie med bett

being human usa

Har du fortfarande inte tröttnat på vampyrtrenden? Då skall du kolla in den amrikanska versionen av Being Human! Har kollat några avsnitt och än så länge är den faktiskt rätt bra!

Den engelska serien tröttnade på rätt fort, fick inte riktigt upp intresset. Gav amrikanska serienen chans och den kändes mer påkostad och det var bättre skådespelare. Det var också mer "bett" i denna versionen.

Serien handlar om två kompisar som flyttar ihop, den ene är en vampyr och den andre en varulv. Dvs dom fungerar bättre ihop än vad Edward och Jacob gör i megasuccén Twilight.

I lägenheten finns även en tredje, tjejen som bodde där tidigare - innan hon dog. Hon är allså ett spöke.

Den är ett alternativ till True Blood och Vampire Dairies.

Film: Silent Hill - Betyg * * *

silent hill

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Adventure | Drama | Horror

Radha Mitchell     ...     Rose Da Silva
Sean Bean     ...     Christopher Da Silva
Laurie Holden     ...     Cybil Bennett


Handling: Roses dotter Sharon har fått en ovanlig och till synes obotlig sjukdom. I Roses kamp
för att hitta ett botemedel flyr hon till staden Silent Hill, som Sharon upprepar i sömnen
hela tiden. Rose är övertygad att staden har svaret på Sharons sjukdom. När Rose körandes
närmar sig Silent Hill står det plötsligt en mystisk figur mitt i vägen och tvingar henne att
köra av vägen och krocka. När hon återfår medvetandet är Sharon borta och hennes
desperata sökande efter dottern tar sin början i den kusliga, besatta och övergivna staden
Silent Hill.

Silent Hill är mer en thriller än skräck. Miljöerna i filmen är kusliga, effektfulla och snygga.
Effekterna är överlag mycket bättre än väntat. Handlingen är lite mer komplicerad än det brukar vara,
vilket gör filmen bättre överlag. Man får helt enkelt tänka lite. Så mycket skräckeffekter blev det inte mig (även om vissa scener var sjuka!), men
tyckte den var både intressant och spännande.

Skådespelarna är samtliga övertygande i sina roller, och de gör bra ifrån sig.

Filmen är baserad på ett dataspel jag har missat helt, men för vara en dataspelsfilm så är den väldigt bra genomförd. Silent Hill hade kunnat
vara en lyckad tolkning av en Stephen King roman.

Sammanfattningsvis, snygg, cool och mystisk thriller-skräck som känns genomtänkt och proffsigt.


Musik Topp 40: Britney Spears - Till the World Ends

britney

01.(02) Britney Spears - Till the World Ends [3 weeks @ nr 1]
02.(04) Katy Perry feat Kanye West - E.T. (Futuristic Lover)
03.(01) Eric Saade - Populer [2 weeks @ nr 1]
04.(03) Lena Philipsson - Idiot [4 weeks @ nr 1]
05.(12) Jay Sean feat Lil Wayne - Hit The Lights
06.(05) Tove Styrke - High And Low
07.(10) Robyn - Call Your Girlfriend
08.(08) Neon Trees - Your Surrender
09.(07) Ke$ha - Cannibal
10.(06) Danny - In the club [1 week @ nr 1]
11.(11) The Sounds - Something To Die For
12.(09) Taio Cruz feat Kylie Minogue - Higher
13.(13) P!nk - F*ckin Perfect [2 weeks @ nr 1]
14.(--) 30 Seconds To Mars - This Is War
15.(--) All Time Low - I Feel Like Dancin'
16.(15) Michael Jackson - Hollywood Tonight
17.(17) Simple Plan ft Rivers Cuomo - Can't Keep My Hands Off You
18.(18) Snoop Dogg & David Guetta - Sweat/Wet
19.(14) Adele - Someone Like You  
20.(20) Lifehouse - Falling In
21.(--) Nicki Minaj - Girls Fall Like Dominoes
22.(22) Lady Gaga - Born This Way
23.(23) Rihanna - S&M [1 week @ nr 1]
24.(24) 3 Doors Down - When You´re Young
25.(16) The Sounds - Better Off Dead
26.(--) David Guetta ft Flo-Rida & Nicki Minaj - Where Dem Girls At
27.(25) Star Pilots - Heaven Can Wait
28.(28) LMFAO feat Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
29.(--) Ola- Riot
30.(19) Love Generation - Dance Alone
31.(31) Britney Spears - Hold It Against Me [2 weeks @ nr 1]
32.(32) Jennifer Lopez feat. Lil Wayne - I'm Into You
33.(33) Nicole Scherzinger - Don´t Hold Your Breath
34.(21) Jennifer Lopez feat Pitbull - On The Floor
35.(29) Lena Philipsson feat Dead By April - Dancing In The Neon Lights
36.(26) Eminem - Space Bound
37.(37) Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag
38.(30) Tinie Tempah feat Ellie Goulding - Wonderman
39.(39) Inna - Sun Is Up
40.(--) Chris Brown ft. Benny Benassi - Beautiful People

Out:
New Kids On The Block & Backstreet Boys - Don't Turn Out The Lights
INXS feat Rob Thomas & DJ Yalediys - Original Sin
Chris Brown - She Ain't You
Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion
Rihanna - California King Bed
Dr Dre feat Eminem & Skylar Grey - I Need A Doctor
Will Smith tillbaka i Men In Black

will smith

Här är en av de första bilderna från nystartade filminspelningen Men In Black 3! Will Smith är allså tillbaka för att jaga aliens som försöker ta över eller fördärva våran planet!

Ser du fram emot en tredje Men In Black?

30 Seconds To Mars släpper ny video

to mars

30 Seconds To Mars har haft en heldel framgångar senaste åren. "Closer To The Edge" var en riktigt grym rocklåt.
Nu är det dags för nästa video - This is War


Conan the Barbarian 2011 - teaser

Conan the Barbarian

Conan the Barbarian - filmen som på 80-talet gjorde så att Arnold Schwarzeneggers karriär drog igång. Nu en evighet senare kommer en ny version - och man får inte se så mycket i trailern, men förhoppningen att det kommer bli nostalgi-epic våld äventyr!Vill du se nya Conan filmen?

Film: Jag dödade min mamma - Betyg * * * / Hjärtslag - Betyg * * *

my mother

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Biography | Drama

Anne Dorval     ...     Chantale Lemming
Xavier Dolan     ...     Hubert Minel
François Arnaud     Antonin Rimbaud
Suzanne Clément     Julie Cloutier
Patricia Tulasne     Hélène Rimbaud

Filmen handlar om ett tvättäkta hatkärleks förhållande mellan 16-årige Hubert Minel och hans hopplösa mamma. Han avskyr allt hon gör och hennes manipulerande och skuldbeläggande sätt. Förbryllad av sina känslor går Hubert genom tonårens fasor inklusive konstnärliga utsvävningar och upptäckter inom vänskap och sexualitet.

I Killed My Mother, eller J'ai tué ma mère som den egentligen heter är debut filmen från unga Xavier Dolan som av media beskrivs som ett underbarn. 19 år gammal gjorde han denna filmen, och man väl inte mer än att hålla med, att en sådan ung kille kan få till en sådan seriös och rätt stark film.

Anne Dorval briljerar i filmen som morsan som får stå ut med sin tonårings attacker. Filmen beskriver bra hur det kan vara att ha en tonåring som är allt annat än trevlig och hjälpsam. Nu kanske man inte direkt skall kalla sonen ett problembarn, men han har lite tendenser till att vara riktigt elak, precis som vissa tonåringar kan vara till just sin mamma.

Vissa scener är bättre än andra, och Anne Dorval är med i dom alla. Underbarnet Xavier Dolan då? Jo han spelar väldigt bra för vara så ung, att han också gjort filmen ger han kredd.

Bildspråket är snyggt, det är mycket färger och detaljer. Klippen med egokamran kan bli lite för många och filmen tappar lite tempo, men de klippen har till viss del en stor effekt också, speceillt när morsan får se när sin son beskriver att han skulle döda för sin mamma, om någon gjorde henne illa, men det finns 100 personer han älskar mer än just sin mamma. Otroligt elakt.

Jag dödade min mamma är inte en film för alla, man måste nog gilla franska drama filmer, med relationer i fokus, där filmskaparen lagt ner energi på bildspråket.

Gillar du denna filmen kan du även kolla in Xavier Dolan andra film "Hjärtslag"Heartbeat

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Drama | Romance  

Monia Chokri     Marie
Niels Schneider     Nicolas
Xavier Dolan     Francis
Anne Dorval     Désirée

Handling: Marie och Francis är bästa vänner. Unga och snygga flyter de självsäkert fram genom storstadslivet i Montreal. De håller andra relationer på distans och är sig själva alldeles nog till de en dag möter den lockhårige och undersköne Nico. Båda blir hopplöst förälskade och plötsligt förvandlas vänskapen till rivalitet.

Xavier Dolans andra film, ser bildmässigt ut att gått ett steg längre. Mycket detaljer med färger, vinklar och slow motion effekter. Riktigt stiligt. En scen där Marie Chokri glider fram i slow motion i en effektfull 60-tals klänning är bland det snyggaste jag sett på senere tid. Låten "Bang Bang" av Dalida är till en börjarn bra inlagd i filmen, sätter sig på hjärnan, men den används lite för mycket.

Två kompisar är allså besatt av samma kille, frågan för dom är om han hetro, bi eller gay - och vill han ha någon av dom? Det är kärlek, besvarad eller inte besvarad, svartsjuka och vänskap i ett.

Samtliga skådespelare gör mycket bra ifrån sig.

Filmen kan dock upplevas långsam, även den inte är lika tråkig som kritikerosade och överskattade segdramat Brokeback Mountain. Och gillar man inte lite trögare drama filmer, så skall man nog undvika denna filmen. Kan bara gemnföras filmen med "Jag dödade min mamma" som var något bättre, men bildmässigt tar Xavier Dolan ut svängarna ännu mer här, se det ser "konstnärligt" ut.

Snyggt, "franskt" och små svår - filmen är kritikerorsad, jag går så långt att den får betyg 3


Britney Spears nya video är härBritney Spears har verkligen gjort en stark comeback i dessa Lady Gaga tider. Här är den sprillans nya videon till kanon låten "Yill The World Ends". Även senaste plattan är kanske hennes bästa och jämnaste skiva hittils!

Vad tycker du om videon?

Film: Sharktopus - Betyg *

Film: Sharktopus  - Betyg *

bacardi ikon

Horror | Sci-Fi

Eric Roberts     ...     Nathan Sands
Kerem Bursin     ...     Andy Flynn
Sara Malakul Lane     Nicole Sands

Handling: Till hälften haj, till hälften bläckfisk en skapelse skapad för militären, skapar en hel del skräck i Mexiko, medan en vetenskapsman som var med och skapade den försöker fånga den.

Som man redan förstår innan man ser filmen är att det är en klassiks b-film. Eller c-film. Eller ö-film, eller vad man vill kalla det. Med minsta budgeten, så gör man en rolig grej av det.
Den påminner om lågbudget filmer som Mega Shark vs. Giant Octopus och Mega Piraya. Det är filmer med dåliga skådespelare, dåliga effekter, dålig handling, men som räddning så är allt gjort med glimten i ögat, och det är det som är roligt med denna typen av filmer.

Sharktopus är faktiskt bättre än de två nämnda filmerna, medans Mega Shark filmen försökte vara en seriös drama film (!) i mellan angreppen, så försöker inte denna vara det.
Det är lättklädda brudar, halvnakna människor lite över allt och dom äts upp en efter en. Som förväntat då.

Eric Roberts är ju inte speciellt dålig skådespelare, så där höjs nivån något fram de andra filmerna. De animerade effekterna är mer eller mindre kassa. Speciellt spännande är det inte så klart, men lite små roligt. Men när Sharktopus börjar klättra på land går man lite för långt.

Filmen går också väldigt mycket ut på att visa alla dålig skådespelarna i lättklädda scener. Kerem Bursin gör allt för visa sina magmuskler i nästan varje scen och det blir väldigt uppenbart.
Inte för detta spelar någon större roll, det skall ju vara så här.

Piranha 3D är en film som har ingefär samma innehåll. Lättklädda (men i detta fall snygga) skådespelare, mycket splatter och överdrivna fiskar som är ute efter människoskött. Men den filmen har klass. Den är bra på riktigt.

Man får vad man betalar för, och budgeten till denna filmen är väl nästan obefintlig. Gillar man Mega Piraya liknande filmer skall man självklart kolla in även denna filmen. För den har ändå ett underhållningsvärde. Är du skeptisk, kolla istället Piranha 3D  - bättre fisk splatter b-film finns inte just nu!


Film: I Am Number Four - Betyg * * *

i am number four

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Sci-Fi | Thriller

Alex Pettyfer     ...     John
Timothy Olyphant     Henri
Teresa Palmer     ...     Number 6
Dianna Agron     ...     Sarah
Callan McAuliffe     Sam

Handling: John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigtpå flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.

D.J. Caruso heter mannen som har gjort I Am Number Four, han har tidigare gjort filmer som Eagle Eye, Disturbia och Taking Lives. Tre filmer som är rätt bra faktiskt. Och nu har han gjort en fjärde film, som också är rätt bra, passade nog I Am Number Four.

Filmen börjar väldigt effektivt. Det är snyggt, det är spännande - och musiken tillsammans med actionscenerna blir en perfekt början. Sedan blir det att ge filmpubliken en chans att lära känna karaktärerna. Man får se John som är nummer fyra, upptäcka en del oväntade saker om sig själv, att han inte är mänsklig och människa vet han redan, men han vet inte vad det riktigt innebär.

Filmen går från Science fiction action till ungdomsfilm i skolmiljö. Tempot går ner och det blir mer drama av det hela. Filmen känns att falla i samma grop som Twilight, New Moon och Eclipse är i - det beskrivs en massa - och händer inte speciellt mycket. Man blir lite sömnig av detta partiet. Men man förstår samtidigt att det kanske är bra att man får en bild av kartaktärerna innan det blir mer action. Twilight fansen kommer uppskatta denna delen, medan mer action-fantasy fansen kommer tycka det är lika segt som i Twilight eller senaste Harry Potter.

Det är inget direkt fel på skådespelarna, Alex Pettyfer känns igen från Beasty, Wild Child och Stormbreaker. En tonårsskådis som har växt upp en del. Ingen fantastisk skådespelare, men funkar väl för filmen. Ingen skådespelare gör större avtryck, men de är i alla fall okej.

Väl när det närmar sig slutet drar action scenerna igång, inte fantastiska, men helt okej. Det mesta är helt okej, men det saknas någonting. Man grips inte tag i historen direkt, även om den är snygg paketerad. The bad guys fungerar, men inte mer.

Det är en hyffsat treevlig ungdomsfilm med sci fi inslag, passar bra som en Söndagsmartiné film.


Animerade Hopp vann över actionthrillern Source Code

hop
En film om en påsk kanin blev en succé i helgen, med årets bästa start, 38.1 miljoner så ser det ljust ut för kanin filmen Hopp. Det är Universal som står bakom filmen som även gjorde "Dumma Mig".

Av någon anledning drog action thriller Source Code med Jake Gyllenhaal bara in 15.1 miljoner dollar, vilket är mindre än Limitless och The Adjustment Bureau. Jake är kanske inte det stora dragningsnamnet i sådana här filmer. De kommande veckorna kommer visa hur det går för filmen.

Rysaren Insidious går överaskande bra och går in på plats 3, filmen är av skaparna till Saw. Sucker Punch går dåligt även andra veckan, så man kan sammanfatta det ett ord för filmbolaget: Besvikelse. Vi får se hur det går i övriga världen.

1         Hopp (2011)     $38.1M     $38.1M

2         Source Code (2011)     $15.1M     $15.1M
3         Insidious (2010/I)     $13.5M     $13.5M
4         Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)     $10.2M     $38.4M
5         Limitless (2011)     $9.4M     $55.6M
6         The Lincoln Lawyer (2011)     $7.05M     $39.6M
7         Sucker Punch (2011)     $6.08M     $29.9M
8         Rango (2011)     $4.56M     $114M
9         Paul (2011)     $4.33M     $31.9M
10         World Invasion: Battle Los Angeles (2011)     $3.5M     $78.5MNågon av dessa du vill kolla in?

Musik Topp 40: Eric Saade - Populer

Eric Saade - Populer

01.(0) Eric Saade - Populer [2 weeks @ nr 1]
02.(02) Britney Spears - Till the World Ends [2 weeks @ nr 1]
03.(03) Lena Philipsson - Idiot [4 weeks @ nr 1]
04.(16) Katy Perry feat Kanye West - E.T. (Futuristic Lover)
05.(12) Tove Styrke - High And Low
06.(05) Danny - In the club [1 week @ nr 1]
07.(06) Ke$ha - Cannibal
08.(04) Neon Trees - Your Surrender
09.(08) Taio Cruz feat Kylie Minogue - Higher
10.(**) Robyn - Call Your Girlfriend
11.(09) The Sounds - Something To Die For
12.(07) Jay Sean feat Lil Wayne - Hit The Lights
13.(10) P!nk - F*ckin Perfect [2 weeks @ nr 1]
14.(14) Adele - Someone Like You
15.(11) Michael Jackson - Hollywood Tonight
16.(13) The Sounds - Better Off Dead
17.(--) Simple Plan ft Rivers Cuomo - Can't Keep My Hands Off You
18.(18) Snoop Dogg & David Guetta - Sweat/Wet
19.(15) Love Generation - Dance Alone
20.(20) Lifehouse - Falling In
21.(17) Jennifer Lopez feat Pitbull - On The Floor
22.(22) Lady Gaga - Born This Way
23.(21) Rihanna - S&M [1 week @ nr 1]
24.(24) 3 Doors Down - When You´re Young
25.(--) Star Pilots - Heaven Can Wait
26.(19) Eminem - Space Bound
27.(23) Rihanna - California King Bed
28.(28) LMFAO feat Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
29.(29) Lena Philipsson feat Dead By April - Dancing In The Neon Lights
30.(27) Tinie Tempah feat Ellie Goulding - Wonderman
31.(31) Britney Spears - Hold It Against Me [2 weeks @ nr 1]
32.(--) Jennifer Lopez feat. Lil Wayne - I'm Into You
33.(25) Nicole Scherzinger - Don´t Hold Your Breath
34.(32) Dr Dre feat Eminem & Skylar Grey - I Need A Doctor
35.(26) Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion
36.(30) Chris Brown - She Ain't You
37.(34) Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag
38.(--) INXS feat Rob Thomas & DJ Yalediys - Original Sin
39.(39) Inna - Sun Is Up
40.(--) New Kids On The Block & Backstreet Boys - Don't Turn Out The Lights

Out:
Avril Lavigne - Push
Loreen - My Heart Is Refusing Me
Dilba - Try Again
Roxette - She's Got Nothing On (But The Radio)
Kat Deluna - Dancing Tonight
Hoosiers - Bumpy RidePrivat: Lite fest bilder

fest

Här kommer lite festbilder från den senaste tiden! Man kan helt enkelt säga man har en kul fest liv :)
I fredags var det After Work, vilket inte händer så ofta, men det kom typ 15 pers denna gången, kul!

chez amis gbg

Konkurrenterna till Eric Saade i Eurovision Song Contest 2011

esc 2011

eric saade

Här kommer några bra/hyffsade låtar som tävlar emot Eric Saade:es "Populer" i Eurovision Song Contest

Kati Wolf - What about my dreams (Ungern)
Trevlig danspops låt med stark refräng och en kvinna med bra röst.

Blue - I Can (UK)
England brukar alltid skicka dåliga låtar med dåliga artister - och inte direkt några kända namn. Det ser nog ESC som ett ploy program som ingen bryr sig om i Uninted Kingdom.
Men i år är låten bättre, artisten bättre - och dom är hyffsat kända tom. Pojkgruppen som nu är lite äldre, som alla andra sådana band. Kan Blue vara med i toppstriden?

Stella Mwangi - Haba Haba (Norge)

Haba Haba låter som en energirik Waka Waka ala Shakira med lita afrikanska rythmer. Små trevligt.

Daria Kinzer - Celebrate (Kroatien)

En rätt standard snälldanspop låt. Inte dålig, funkar.

Glen Vella - One Life (Malta)

En ung kille sjunger nån snällpopig dänga om "One Life", fick mig tänka på London Beat av någon anledning. Så klart inte lika bra. Lite Dima Bilan över honom.

Ell & Nikki - Running Scared (Azerbaijan)

En duettlåt mellan två okej artister. Känns dock lite tjatigt och vagt. Men duetter kan gå riktigt bra i ESC. Frågan hur dessa kommer tas emot.

Alexej Vorobjov - Get You (Ryssland)

Ryssland har ju storsatsat de senaste åren. Gick hela vägen med Dima Bilan. Nu kommer den senaste popkillen. Refrängen är hittig - var det RedOne som har gjort den? Säkert succé.

Jedward - Lipstick (Irland)

Två blonda killar som är killarnas svar på Lili & Susie 80-tal?

Dana International - Ding Dong (Israel)

"Hon" van Eurovision med "Diva". Nu gör Dana comeback med en klassisk Euroschlager nummer. Vinst igen?

Maja Keuc - No one (Slovenien)

Medeltempoballad med snygg kvinna.

Getter Jaani - Rockefeller Street (Estland)

Refrängen känns osm man hört innan. Lite väl lugn i verserna.

A friend in London - New tomorrow (Danmark)

Danmark gör i år ett pampigt rockpop nummer. Rätt bra faktiskt. Bra låt.

3JS - Never Alone (Holland)

Snäll radiorock åt Andreas Johnson hållet. Helt ok, harmlöst.

Mika Newton - Angel (Ukraina)

Ukraina har haft en del bra låtar, bla vinnaren "Wild Dances" med Ruslana. Men detta sa inte mycket. Blek pop.

Sammanfattningsvis efter en snabb genomlyssning, är det väl inte direkt bra. Inte funnit nån favorit, så vi får väl se när det är direkt sänd tv om det blir nån låt som fastnar mer än dom andra.

Sverige då?

Eric Saade - Populer

Vad skall man säga. Min röst gick till Danny just den kvällen. Jag tror "In The Club" hade gått bra i ESC. Tur skickade vi inte The Moniker och "Oh My God" - kanske hade gått bra - men är ändå pinsamt dålig/jobbig!
Eric Saade är inte världens bästa sångare, men fungerade popröst. Den låter väldigt Eurovision i Svenska öron.
Texten verkar bli lite kritiserad redan....för att vara dålig. Eric o co gör bra scenframträdande, stark refräng.
Vet inte hur det går, men det ser ut som en vinnare - och då kanske det blir Topp 10 om vi har tur!
Sen är man ju patiskt till Sverige, så man kan ju säga han är bättre än dom andra - än så länge :)

Har du någon ESC favorit i år?

Se alla bidragen här

Nytt från Jennifer Lopez

j loJennifer Lopez började sin karriär med Topp 10 hits och succé filmer. Sen gick det sämre för filmkarriären. Och sen för musik karriären. Varje singel floppade. Albumet kom aldrig. Vissa låtar blev inte ens singlar pga de fick ingen uppmärksamhet.

2011 och allt verka vända. On The Floor är en stor hit världen över och nu kommer en ny singel med Lil Wayne.Vad tycks? Flipp eller Flopp?

Nya Fantasy tv-serier!

Game of Thrones

camelot


Games of Thrones blandar kungar, drottningar och riddare i sin berättelse om slaget om tronen.

Handling, från imdb:

Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros. Political and sexual intrigue abound. The primary families are the Stark, Lannister, and Baratheon families. Robert Baratheon, King of Westeros, asks his old friend Eddard Stark to serve as his chief advisor. Eddard, suspecting that his predecessor had been murdered, accepts so that he can investigate further. It turns out more than one family is plotting to take the throne. The Queen's family, the Lannisters, may be hatching a plot to take control. Across the sea, the last surviving members of the previously deposed ruling family, the Targaryens, are also plotting a return to power. The conflict between these families and others, including the Greyjoys, the Tullys, the Arryns, and the Tyrells, leads to war. Meanwhile, in the north, an ancient evil awakens. Amidst war and the political confusion, a brotherhood of misfits, The Night's Watch, is all that stands between the realms of men and the horrors beyond.

Den andra serien heter Camelot, så här beskrivs den på Starz tv:s hemsida:

In the wake of King Uther’s sudden death, chaos threatens to engulf Britain. When the sorcerer Merlin has visions of a dark future, he installs the young and impetuous Arthur, Uther’s unknown son and heir, who has been raised from birth as a commoner. But Arthur’s cold and ambitious half sister Morgan will fight him to the bitter end, summoning unnatural forces to claim the crown in this epic battle for control. These are dark times indeed for the new king, with Guinevere being the only shining light in Arthur’s harsh world. Faced with profound moral decisions, and the challenge of uniting a kingdom broken by war and steeped in deception, Arthur will be tested beyond imagination. Forget
everything you think you know…this is the story of Camelot that
has never been told before.

Trailers:

Camelot trailer finner du här

ÄR det någon av dessa fantasy/äventyr/drama serier du vill kolla in?

Nya film trailers: Attack The Block, Brave, 3 Musketeers, Capten American med flera

film

film

film

film

film

film

film

super 8

film

Det blir Alien attak igen - denna gången heter filmen Attack The Block.

Pixar gör sig redo att släppa sin första sagofilm, den heter Brave.

"Brave is set in the mystical Scottish Highlands, where Merida is the princess of a kingdom ruled by King Fergus (Billy Connolly) and Queen Elinor (Emma Thompson). An unruly daughter and an accomplished archer, Merida one day defies a sacred custom of the land and inadvertently brings turmoil to the kingdom. In an attempt to set things right, Merida seeks out an eccentric old Wise Woman (Julie Walters) and is granted an ill-fated wish. Also figuring into Merida’s quest — and serving as comic relief — are the kingdom’s three lords: the enormous Lord MacGuffin (Kevin McKidd), the surly Lord Macintosh (Craig Ferguson), and the disagreeable Lord Dingwall (Robbie Coltrane)."'

Vad sägs om en äventyrs film med Milla Jovovich, Orlando Bloom, Juno Temple, Ray Stevenson, och Christoph Waltz? Så blir det i alla fall i The Three Musketeers som kommer i en nyh version, och så klart visas den i 3D.

Captain America: The First Avenger kommer under året, ny trailer har även kommit på den.

Ny skräckis är på väg, den heter 11.11.11. Vad som händer då kanske vi får reda på filmen.

Ryan Phillipe
s kommande film heter The Bang Bang Club som handlar om ett nyhetsteams vardag.

Friends With Benefits är en romantisk komedi med Justin Timberlake, Natalie Portman och Kevin Kline

Super 8 - från producenten Steven Spielberg! Cloverfield, Stand By Me och E.T - i ett?

Sist men inte minst, ny trailer för Baksmällan 2/Hangover 2.


Film: Big Mommas: Sådan far, sådan son - Betyg *

Big Mommas: Like Father, Like Son

bacardi ikon

Comedy   

Martin Lawrence     Malcolm / Big Momma
Brandon T. Jackson     Trent / Charmaine
Jessica Lucas     ...     Haley
Michelle Ang     ...     Mia
Portia Doubleday     Portia Doubleday     ...     
Jasmine

Handling: FBI-agenten Malcolm Turner och hans styvson Trent gå undercover på en all-girls scenkonst skolan efter Trent bevittnar ett mord. Han har nu ett pris på sitt huvud och Malcolm tvingas att återigen sätta på sig den stora tjocka förklädnaden.

Detta är allså tredjefilmen i Big Momma serien, där de två första var b-aktiga filmer, med viss charm och humor. Men nu räcker det. Det finns några scener i filmen som är roliga, men de går räkna på ena handen.

Martin Lawrence kör sin vanliga stil som Big Momma, inget nytt under solen där. Brandon som också klär upp sig till kvinna har inte alls humorn, det är bara löjligt och väldigt dåligt.
Manuset känns som var ett utkast till de två första filmerna, men att det var så dåligt att man kastade i tunnan. Men så plockade någon upp det och gjorde en tredje film.

Manuset är obefintligt. Handlingen är så klart kass, men man kan itne förvänta sig något med detta temat. Men dialogen, händelsderna, är både förutsägbara och så låga att man skäms.

Filmer där män/killar klär ut sig till kvinnor kan vara riktigt underhållande. Robin Williams filmerna Välkommen Mrs. Doubtfir och The Birdcage - Lånta fjädrar är båda klassiker. Bland de seriösa finner vi 80-tals klassikern Tootsie med Dustin Hoffman. Bland de mer oseriösa men ändå lyckade filmerna är White Chicks med Shawn Wayans och Marlon Wayans, en skamlös och rolig film. Sen har vi Rob Schneider och The Hot Chick, både löjlig och rolig - men rolig och fyndig! Går vi ner på b-films nivå finner vi bla Just One Of The Girls/Anything For Love med Corey Haim, harmlös ungdomskomedi.

Så det finns massor av filmer med samma tema, så är lyckade på olika nivåer. Big Mommas 3 tillhör inte den ligan! Men äslkar de två första, så skall du så klart se del tre, som har några ljusglimtar i mörkret.