Film: The Inbetweeners Movie - Små rolig ungdomsfilm

Film: The Inbetweeners Movie - Små rolig ungdomsfilm

bacardiikonbacardiikonbacardiikon

Comedy

Simon Bird     ...     Will McKenzie
James Buckley     ...     Jay Cartwright
Blake Harrison     ...     Neil Sutherland
Joe Thomas     ...     Simon Cooper

Handling: När 18-åriga Will blir dumpad av sitt livs kärlek, reser han med sina tre bästa vänner till Malia. Det blir en semester de inte glömmer i första taget. Baserad på TV-serien med samma namn.

The Inbetweeners är en brittisk ungdomaserie som har gått i några säsonger i hemlandet. Har inte sett den och visste om den heller förän denna filmen. Men det är samma gäng som meverkar i serien som är med här. Ett rätt så udda killgäng som nu i film versionen åker utomlands på semester. Varje personlighet är knasig på sitt lilla sätt, vilket till en början känns lite ovant. Men ju längre filmen går, desto mer underhållande blir den.

Det är inga gapskratt som gäller, men visst ler man till och från. Det är en del roliga greejer som händer på semestern. Ungefär som det är i riktiga livet. Vänner/ovänner, ragg/inte ragg, fest/inte fest, göra bort sig osv. Allt ingår i filmen

Skådespelarna är det inget fel på, de kan nog sina roller ut och innan efter spelat dom i flera år.

Detta är som sagt heller ingen amrikansk film, så förvänta dig ingen Roadtrip/Eurotrip film, utan här är det mer brittisk humor och tempo och stil.

Smårolig ungdomskomedi som håller måttet. Får gärna bli en uppföljare.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback