Film: Topp 20 - 2011

harry potter

Att göra en "Års-bästa lista" på filmåret 2011 var inte lätt. Många (förmodligen bra) filmer har man inte hunnit sett än, som borde slå ut ett helt gäng från denna listan. Så det blir inte riktigt rättvist. På listan är det inte Oscars eller Golden Globe-nominerade filmer direkt, utan mer filmer med underhållningsvärde.

Det har inte varit många filmer som har fått betyg 4-5 under året, de flesta "bra" hamnar på 3-3½.

Here We Go

01 Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2 - Betyg * * * * *


Potter filmerna tappade lite farten i "Halvblodprinsen" och i del 1 av Dödsrelikerna. De blev nästan lite sega i mellanåt. Men nu är det över. För i sista delen händer det en massa. Det mörka temat som har varit till och från i serien, är väldigt märkbar här.
Det känns väldigt långt ifrån första filmen.

Filmen är otroligt snygg, det är vackert, miljöerna är fantastiska, effekterna är bättre än någonsin - och Potter har aldrig varit så här spännande eller intressant innan.

Detta var ett värdigt avslut på den framgångrika sagan. Men för de som inte redan har fallit för Harry Potter filmerna, så kommer
denna filmen inte ge er mer än de tidigare. Men fansen kommer inte bli besvikna.

3D effekterna var helt okej och kan matcha Thor och Transformers 3.

Harry Potter avslutas i alla fall att vara i närheten av Saga Om Ringen-filmerna, även den omöjligen kunde nå ända fram.

Toppklass av effekter, skådespelare och regi, så är detta en fantastisk Fantasy-film.

transformers

02 Transformers 3 - Dark Of The Moon - Betyg * * * *


Det är fullfart framåt från början till slut, men några få andpauser för att få någon typ av karaktärs utveckling. I tredje Transformers är det ännu fler hisnande effekter och action scener. Det är verkligen mäktigt. Top notch helt enkelt.

Handlingen i sig, känns något bättre än i andra filmen. Känns lite mer genomarbetad.

Shia LaBeouf (Eagle Eye, Disturbia) går i samma fotspår som tidigare, karaktären är redan satt i två tidigare filmerna, så mycket mer utveckling behövs inte. Megan Fox är sparkad och nu ersatt av en annan fotomodells snygg brud, Rosie Huntington-Whiteley, mest känd från The Victoria's Secret Fashion Show. Bra skådespelare? Nej. Snygg? Ja.

Man har även fått till en hel del bra biroller, bla John Malkovich (Con Air), Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) och Ken Jeong (Baksmällan, På Smällen), där den sistnämnda står för en hel del humor!

3D då? Jo den ger filmen mycket mer djup. Det är dock inte så mycket effekter som kommer i ansiktet. Men man har använt 3D:n bra och den kommer upp i Thor nivå, dock är det en bit kvar till Avatars 3D.

Del tre placerar sig någonstans mellan första och andra filmen:en, bättre än del 2.

Man blir inte smartare av att se denna filmen. Detta är är ett special effekt och action specktakel men en del humor inslängt. Michael Bay har lyckats igen att göra en underhållande och effektfull popcorn rulle, en given sommarsuccé!

fast 5

03 Fast & Furious 5 - Betyg * * * *

2001 kom actionrullen The Fast and the Furious som gjorde Vin Diesel och Paul Walker till stora stjärnor.
Det var snabba bilar, snygga brudar, pumpande musik och en hel del action. Alla filmerna har varit bra, men frågan var börjar det inte bli lite uttjatat nu?

Svaret kommer med Fast Five, Nej! Med ett bra manus för vara en actionfilm så återförenas Vin Diesel och Paul Walker igen och kör gasen i botten. De har växt in i sina roller vid detta laget att det finns inget att klaga på. Överaskande nog gör även Dwayne Johnson bra ifrån sig.

Det känns dock att det är mindre fokus på bilaction (även det finns massor av det) och mindre på snygga brudar (utan nån direkt roll i filmen).

Det är mer fokus på manus, ligan runt huvudrollsinhavarna, och de kupper de skall göra. Känns lite mer som en "vanlig" action film med handling.

Det gör den inte sämre - utan bättre. Actionscenerna är fantastiska, otroligt läckert. Regissören Justin Lin har verkligen gått ett steg längre med denna Fast-film. Stort plus också till omgivningarna, Rio passar perfekt, kul att se något annat.

Detta är ingen film man behöver använda hjärnan, men det är actionunderhållning på högnivå, en riktigt bra grabbfilm.

Detta är den femte filmen, och den är bäst hittils.

the rite

04 Ritualen/The Rite - Betyg * * * *

Filmen börjar lite lugnt med en bakgrundshistoria med Michael, spelad av Colin O'Donoghue, när han hemma i USA väljer av olika anledningar att utbilda sig till Präst. Väl i Rom drar historien igång och Anthony Hopkins träder in i filmen.

Det blir rätt intressant med relegion, besatthet, Exorcism. Michael är skeptiskt, vilket är ett bra drag att ha i handlingen. Filmen är snyggt filmad, det är stämningsfullt och väldigt effektfullt.
Det är inte så mycket action i filmen, utan en liten blinkning till Exorcismen och ungefär samma stil som Besatt - Exorcism of Emily Rose (utan rättegång då).

Filmen känns långt ifrån någon b-film, det är klass på scenerna, storyn och framförallt skådespeleriet. Även om alla medverkande skådespelare är både övertygande och bra i sina roller, blir dom bleka gemnfört med Anthony Hopkins! Han spelar helt enkelt helt fantastiskt. Vissa kanske tycker det blir lite överspel i mellanåt, men det är det som gör det så bra!
Anthony Hopkins gör sin fräckaste roll sedan När Lammen Tystnar tiden!

Utmärkt skådespelri och skådespelri i allra bästa världsklass (Anthony Hopkins), snyggt foto och tät och spännande thriller - perfekt en mörk kväll!

thor

05 Thor 3D - Betyg * * * *

Effekterna är väldigt snygga, men känns lite Star Wars plastiga när de är i guda-världen. Effekterna på jorden är klockrena. Och äntligen kom det en spel film som utnyttjar 3D effekterna, så glöm 3D:n i filmer som The Last Airbender och Clash Of The Titans - här är det riktigt bra gjort och ger djup till bilden i filmen. Dock var den inte i närheten av 3D:n i Avatar.

Senate årens Marvel filmer har varit i skiftande kvalitéer. Från totalt kassa så som Ghost Rider och Hulken 1 till rätt bra filmer till Wolverine, Spider-Man och Iron Man samt medelmåttiga som Iron Man 2, Elektra och Fantastic Four. Thor får läggas bland gänget med bra och lyckade filmer, kanske tom en av dom bästa gänget tillsammans med X-Men filmerna.

Bra skådespelare, tunt manus, bra effekter, bra 3D och både rolig och underhållande. Detta är en väldigt bra underhållningsrulle med inga större djupare budskap. Bra underhållning!


Insidious

06 Insidious Betyg * * * *

Insidious är verkligen inte banbrytande, temat är sig likt, men till skillnad från många av konkurrenterna är det här riktigt bra.

Filmen är rent ut sagt otäck. Stämningen som smyger sig fram är perfekt för filmen. Det är kusligt, rysligt och skrämmande. Det är inte så ofta man hoppar till längre av skräckfilmer - men äntligen har det kommit en som lyckas med detta - och flera gånger dessutom.

Filmen är bra filmad, manuset är inte unikt, men ändå en bra intrig. Skådespelarna är inga direkta storstjärnor, men de är verkligen inte b-films skådisar. Det är samtliga övertygande i sina roller.

Detta är en tät spök skräck-thriller men en del oväntade moment och matchar filmer som The Ring och The Grudge när de var aktuella.

Så vill du se en ryslig thriller med lite spökinslag, kolla in Insidious!

panda

07 Kung Fu Panda 2 - Betyg * * * *

Hela gänget från första filmen är tillbaka, och historien fortsätter in i nya äventyr - och framför allt nya slagsmål. Manuset är både lättsamt och djupt på en och samma gång, man blandar vilt både humor, action och drama på ett framgångsrikt sätt.

Pandan i huvudrollen är ett ritkigt smartdrag, som den inte alltför självklara hjälten. De udda hjältarna med helt olika personligheter är fortfarande lika underhållande som första filmen. Huvudkaraktären Po får ännu mer djup och man får förståelse då man denna gång går in lite på hur han kom till sin gås till farsa.

Animeringen är väldigt snygg, detaljrik och färgglad. Slagsmålen mellan goda och onda är inte bara väldigt coola och snygga, de innehåller också en hel del humor.

Asiatiskt tema i amrikansk familjefilm är också uppskattat, det blir lite andra miljöer och teman som så att Panda skiljer sig från dom andra animerade succérna.

Skådespelarna gör också ett bra jobb, Jack Black är perfekt i huvudrollen men även dom andra fungerar väldigt bra.

Panda 2 är både snyggare, roligare och mer underhållande än första filmen. Den är helt enkelt lite bättre på alla plan. Bra underhållning som kan ses om utan problem.

Det är inte mycket att klaga på, utan det är bara sätta sig ner och åka med på ett schysst animerat äventyr

jägarna 2

08 Jägarna 2 - Betyg * * * *

Handlingen känns till en början, lite som en Beck historia, men ju längre filmen går, destå tättare blir intrigen, handlingen och spänningen.

Filmen käns seriös och trovärdig rakt igenom. Känns som man vet vilken känsla man vill förmedla. Det är otroligt
snyggt filmat. Miljöerna får spela sin roll i själva filmen, och samtliga skådespelare är mer eller mindre bra.

Rolf Lassgård är åter igen väldigt bra i sin roll, denna man är en av Sveriges bästa skådespelare. Det känns tryggt att filmen vilar på hans axlar. Men den hade nog inte varit lika bra, om inte den briljanta Peter Stomare hade medverkat.

Stormare har lyst upp en massa amrikanska filmer av olika kvaliter. I tv-serien Prision Break var harn briljant.
Och i Jägarna 2 är han helt fantastiskt. Han går verkligen in i rollen och den blir hemskt bra.

Bra scenografi, bra manus, bra skådespelare allt detta i en välgjord och spännande svensk thriller, tillhör inte
vanligheterna.

x-men

09 X-Men: First Class - Betyg * * * ½

Så First Class, kommer den gå på mer effektvågen av The Last Stand eller mer story som första X-Men och Wolverine? Svaret är att den går ännu mer på starkt manus, karaktärbeskrivningar, utveckla hela historien hur X-Men kom till. Så det blir allså en hel del drama och filmen utspelar sig på 60-talet större delen av filmen.

Miljöerna är mycket trovärdiga, man har lyckats fånga 60-tals känslan bra. Filmen känns allt annat en löjlig effekt och seriefigursfilm. Lite så som rebotten av Batman var. Det är verkligen en spelfilm som i grund och botten är en drama film som berättar en historia. Lägg sedan där på ett lager med action och effekter.

Det som brister lite i X-Men: First Class är kanske att den är lite för mycket drama-driven. Det blir lite för lite action. Hade räckt med 10-15 minuter mer action så hade denna film varit en klar fyra.

Filmen är ändå en en lyckad reboot av X-Men och förhoppningsvis får vi se mer av "First Class" men även mer från gänget som är med i X-Men 1-3.

Filmen visas inte i 3D - men bättre med 2D än dålig/meningslös 3D ala The Last Airbender/Pirates 4.

baksmällan 2

10 Baksmällan 2 - Betyg * * * ½

Hela gänget är tillbaka, nu i Thailand istället för Las Vegas. Det är skamlöst. Det är utflippat. Det är kul! Dock når den inte upp till första delen


Bridesmaids

11 Bridesmaids - Betyg * * * ½

Kristen Wiig (Saturday Night Live) spelar övertygande som Annie, enm roll man både tycker om, men tycker är väldigt tragisk (och komisk). Hon spelar väldigt bra, hennes mimik är klockren. Bäst är Melissa McCarthy (Gilmore Girls) som den fantastiskt roliga Megan. Hela gånget, från huvudroller till biroller och bara förbipasserade roller, verkar vara valda med omsorg, för de fungerar rakt igenom

Filmen pendlar mellan slapstick humor till dramtiska delar med seriösa scener. För att vara en tjejfilm, är denna ovanligt grabbig - scenen i den fina brudklänningsaffären, där alla börjar må dåligt, är så rolig att man nästan börja gråta - en scen som säkert kommer bli en klassiker inom komedifilmer.

Paul Feig som har regisserat Bridemaids har tidigare gjort  "The Office", och som skådis har han medverkat i bla Bad Teacher och På Smällen. Han gör ett bra jobb. Manuset fungerar utmärkt.

Det bästa med denna filmen är skådespelarna, och humorn - som är långt ifrån gulli-gullet som tjejkomedier brukar ha. Detta är en komedi för alla som gillar denna typen av humor.


super 8

12 Super 8 - Betyg * * * ½

Om man tittar på de filmer som Steven Spielberg har varit med och producerat så finner man titlar som Gremlins, Gremlins 2, Tillbaka Till Framtiden, Miraklet på 8:e gatan, 24-timmars jakten, Tempelmysteriet, The Goonies - Dödskallegänget och E.T.: The Extra-Terrestrial. Alla är inte mästerverk, men samtliga har en feelgood-känsla, en blanding mellan äventyr, övernaturligt, drama och lättsam humor. Filmer med glimten i ögat.

J.J. Abrams verkar kollat igenom ett helt gäng filmer som de nämnda, samt Närkontakt Av Tredje Graden och ungdomsdramat Stand By Me när han till slut formade det som blev Super 8.

Filmen utspelar sig 1979, vilket gör det som den passar bra in, bland de klassiska ungdoms-sci fi-äventyrs-drama filmerna. Precis som i The Gonnies, eller i vampyrklassikern The Lost Boys har man lyckats att få ihop ett gäng begåvade och perfekta ungdomskådespelare som helt enkelt är lysande i filmen. Bäst är Elle Fanning (Somewhere, Benjamin Buttons otroliga liv) som riktigt lyser på bioduken. Hon har nog en ljus framtid framför sig. Även vuxenrollerna är väl utvalda och det syns. Detta blir väldigt trovärdigt

Filmen lyser feelgood känsla, samtidigt som det är lite thriller och science fiction inslag. Tågkrash scenen är väldigt snyggt filmad och effektiv. Det blir lite av en mysterium film, där ungdomarna är i härlarna på militären vad som har släppts lös efter tåg krashen.

Hade denna film kommot, så så där 1985 hade den blivit en klassiker direkt. Problemet nu, 2011, är man som biobesökare väntar såg så mycket mer. Man blir inte grymt imponerad av effekter eller av spänningsmomenten. Man har blivit bortskämnd enda sedan Terminator 2 och Jurassic Park höjde ribban.

Samtidigt är det befriande och väldigt trevligt, att få en nostalgitripp till Gonnies/E.T/Stand By Me/Närkontakt Av Tredje Graden-tiden. Men så har vi den stora hypen. Denna filmen var verkligen hypad - och förväntingarna blev kanske lite för stora. De stora svenska tidingarna som Aftonbladet och Expressen gav den fyra i betyg. Och jag önskar att jag kunde få ge det också.

Men filmen räcker inte enda fram. Är dock givmild att det får ett ½ betyg extra pga snyggt filmad, skön feelgood känsla, bra skådespelare och att det är en fin nostalgitripp.

rio

13 Rio - Betyg * * * ½
Filmskaparna har nu allså lämnat istiden bakom sig (tillfälligt) och går från Ice Age filmerna till ett sommarparadis i Rio. Filmen är mest inriktad på barn och familjer, men tack vara en del roliga sidekicks och humor så blir den även underhållande för vuxna. Det är också ett gäng begåvande skådespelare som ger sina röster tikll det olika karaktärerna. Dock är jag inte helt övertygad att Jesse Eisenberg (Zombieland, Social Network) var klockren i huvudrollen, inget vidare alls. Dock höjer Will I Am (från Black Eye Peas) nivån.

Filmen riktigt sprakar av starka färger - som är en fröjd för ögat. Nästan så som man kände efter sett Hitta Nemo. Till skillnad från mästgerverket om Nemo, så har Rio mer svag och rätt ointressant historia. De kör på klassiska grepp, och de inslängda musik nummrerna fungerar, ungefär som i Trassell/Tangled.

Posetivt är också att man inte blånekar till slumområden i Rio, utan det är också med på ett hörn.

Filmen är snyggt animerad, det är mycket färg och en hel del äventyr. Den kommer bli populer som familjefilm helt klart.

Rio tillhör de animerade filmerna, som är något bättre än medel, det är underhållande, snyggt, små roligt och trevligt.

No Strings Attached

14 No Strings Attached - Betyg * * * ½

Handlingen om att det är en tjej som vill vara KK och inget annat är kanske inte ett nytt grepp, men känns mer nytt än många andra filmer. Så handlingen fungerar bra för en sådan här typ av film.

Natalie Portman (Black Swan, Star Wars) är både snygg och begåvad. Så det kändes som ett lyft att få se henne i en sådan här roll - medans andra undra - hur kunde hon ställa upp i denna smörjan efter prisbelönade rollen i Black Swan?

Ashton Kutcher har hunnit med en hel del vi detta laget, i romantiskväg finner vi Valentines Day och action-romcom filmen Killers. Han spelar drama i LA Gigolo och actionstjärna i The Guardian. Många stör sig kanske på han något träiga skådespeleri, men nånstans på vägen har jag accepterat Ashton som en kille som fungerar i sådana här filmer.

Bäst är dock Kevin Kline (Dave, En Fisk Som Heter Wanda) som är komisk som farsan till Ashtons roll som är bäst. Så skådespelar mässigt fungerar det helt okej.

Manuset är inte "rocket-science" - men det är en feelgood känsla och små trevlig mest hela tiden. Denna filmen är inte lika kreddig som "

Killar kanske tycker det är lite för segt, medan tjejer kommer nog uppskatta denna filmen.

Bättre än Har du hört ryktet om Morgans?, The Back-Up Plan, Love and Other Drugs och The Bounty Hunter. Trevligt för stunden.

Colombiana

15 Colombiana - Betyg * * * ½


Nu kan vi lägga till Zoe Saldana (Star Treak, Takers) till den listan. Hon imponerade rätt mycket i James Camerons storfilm Avatar, flygande på drakar och skjutande med pilbåge. Nu har hon bytt ut det mot en massa vapten och en hel del smidighet. Zoe gör ett väldigt bra jobb och hon blir trovärdig.

Filmens början, är effektfull och rätt rå. Amandla Stenberg (Texas Killing Fields, Hungerspelen) spelar unga versionen av Cataleya. Och hon gör det väldigt övertygande! Hon har nog stor chans att få en bra karriär framöver.

Filmen går sedan vidare och vi möter den äldre versionen, spelad av Zoe. Man har lyckats få dom väldigt lika och man känner igen den lilla tjejen även när hon har vuxit upp. Resten av filmen är en kvinnlig maffia version av Taken, eller någon annan valfri hämndfilm.

För det är hämnd det handlar om, inte lika rå och detaljerad som i mästerverket Kill Bill, eller lika underhållande
som i Taken. Men den greppar ändå tag. Filmen känns seriöst, den är brutal och den är småintressant.

Den håller en bra nivå, men den når aldrig upp till filmer som Taken eller Salt.

Friends with Benefits

16 Friends with Benefits - Betyg * * * ½

Här kommer allså årers andra KK-film. Först kom lyckade No Strings Attached med Ashton Kutcher & Natalie Portman. Den fick också betyg 3½ men den var något bättre än denna - men ändå hyffsat gemna. Båda filmerna är bättre än romantiska komedier så som Har du hört ryktet om Morgans?, The Back-Up Plan, Love and Other Drugs och The Bounty Hunter.

Det är allså "inne" att på bioduken visa att både tjejer och killar vill bara vara kompisar och ha bonusen
att ha vild och härlig sex - utan känslor och alla problem som kanske skulle hänga med. Nackdelen med just detta tema är att det blir ändå förutsägbart.

Men på vägen till slutet är ändå väldigt underhållande. Manuset innehåller ett helt gäng med rappa repliker från både Justin Timberlakes roll och Mila Kunis. Och dom levererar dom bra. Båda är perfekta i dessa rollerna.

Woody Harrelson är en komisk side-kick och Richard Jenkins roll gör att filmen blir mer seriös i mellanåt. Richard spelar väldigt bra i rollen som Justins farsa.

Filmen är inte "one of a kind" - men den är underhållande, charmig och har bra dialog i manuset som gör denna romantiska komedin, bättre än många andra - även den inte riktigt når upp till toppfilmer som The Propsal eller Notting Hill.

The Help -


17 NiceWille/The Help - Betyg * * * ½

Filmkulisser och miljön är snygg och trovärdig.

Skådespelarna är alla väldigt begåvande. De gör bra insatser, ända ner till de små birollerna.

Men briljerar mest gör Octavia Spencer (Seven Pounds, Spider-Man), förutom hon har en fantastisk rollfigur så gör hon den galant. Hon tillför humor och fart i filmen. Helt strålande! En scen med henne i filmen som handlar om att hon bjuder på en paj, är helt hysteriskt rolig.

Viola Davis (Knight & Day) gör också bra ifrån sig i en av huvudrollerna. Trovärdig och stark. Emma Stone (Easy A) gör ännu en bra rolltolkning, och visar på nytt att hon väljer bra filmer.

Tate Taylor regisserar och det är både snyggt och trovärdigt.

Filmen når inte upp till Amistad, Purpurfärgen eller Stekta Gröna Tomater. Men det är en viktig film, som berör. Och pajscenen, bara den gör filmen värd att kolla in.

Something Borrowed

18 Something Borrowed - Betyg * * * ½

Detta är en väldigt typsik tjejfilm. Den håller sig hyffsat inom ramarna vad en romantisk dramtisk komedi skall göra. Inte så mycket nytt under solen. Det är både rätt förutsägbart och vill man såga filmen kan man säga det är en rätt dum historia rakt igenom.

Men, för att vara en film inriktad för kvinnor i olika åldrar, är den ändå bättre än många av dom andra som har kommit de senaste åren. Den är minst lika bra som Friends With Benefits och No Strings Attached. Når dock inte ända upp till Valentines Day.

Samtliga karaktärer är underhållande på olika vis. Filmen fokuserar på ett begränsat antal personer, vilket gör att man får lära känna dom bättre.

Ginnifer Goodwin (Big Love) är både charmig och gullig i huvudrollen. Kärlekksintresset Colin Egglesfield (Melrose Place) var överaskande bra skådespelare.

Men filmen tillhör Kate Hudson (Fools Gold). Hon tillför en charm och en stor dos av humor i alla sina scener. Hon är helt enkelt bäst.

Filmen må vara rätt förutsägbar, men detta är faktiskt en av de bättre romantiska komedierna på senare tid. Det är en feel-good komedi som har ett helt gäng karaktärer att tycka om.

twilight 4

19 Breaking Dawn Part 1 - Betyg * * *


Medan Edward rollen spelad av Robert Pattinson (Remember Me) är mest lågmäld och mjäkig, så är rollen Jacob Black spelad av Taylor Lautner (Abduction) är karaktär det är mer krut i. Precis som i New Moon och framför allt Eclipse, är den den rollen som känns mest trovärdig och stark. Men det blir dock lite för dramtiskt, det blir lite överspel. Kristen Stewart gör vad hon kan av rollen som Bella, och det fungerar okej.

Filmen är vackert filmad, men actionscenerna är helt ur fokus. Man slösar bort scenerna helt, det blir otydligt vad som händer och actionscenerna faller platt genmfört med Eclipse.

Och tyvärr är de för få också. Varulvarna är den extra kryddan som får filmen att gå framåt, och det byggs upp rätt så snyggt men klimaxen blir mer ett "jaha".

Skådespelarna har kommit bra in i sina roller, så inget direkt att klaga på. Många av rollerna runt omkring trion är med ett gäng bra eller hyffsade skådespelare.

Stort plus för stämningsfull filmmusik.

the hole

20 The Hole - Betyg * * *

Joe Dante har tidigare gjort filmer som Gremlins, Gremlins 2, Små Soldater, 24-timmars Jakten och En Djävul Till Granne. Så att blanda barn/familje/ungdoms äventyr med skräckinslag, är han van vid. Och han gör det lika bra nu. The Hole känns som en familjeäventyrs thriller med samma charm so, Gremlins och The Goonies - Dödskallegänget. Det är på nått sätt, lite nostalgi känsla över filmen.

Skådespelarna är det inget fel på Chris Massoglia, känns igen från Cirque du Freak: The Vampire's Assistant och Haley Bennett från bla Music & Lyrics, Kaboom och The Haunting of Molly Hartley.

Det är inte massa blod, sex och splatter - utan filmen satsar man mer på - spänning. En del scener får en att tänka på Onda Dockan filmerna…men i ungdomsformat då.

Detta är en bra ungdomsfilm som känns lite som Dates andra filmer. Enkel film. Men oväntat bra faktiskt.

Trailers:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback