Laleh:s dag i Så Mycket Bättre - Lena Ph fick "Live Tomarrow"Lena Philipson

så mycket bättre

E-Type, Lena Ph, Ledin och Dahlgren har ett gäng kända låtar, så är Lalehs hitlista inte lika självklar.
Det märktes också på kvällens Så Mycket Bättre. Men istället för köra ett varv med sönderspelade hits, blev det en chans för svenska folket att upptäcka Lalehs låtkatalog.

Eva Dahlgren gjorde åter en sloooowmotion version, och även denna gången var det innerligt och fint. Tomas Ledin körde också ballad takt på sitt Ledin sätt. Helt okej det med. Wiehe var dock inget vidare denna gången.
Timbaktu fick ett bra gung i låten.

Men det var två artister som gjorde ett bättre jobb än de andra - förvånadsvis var E-Type strålande idag! Det var pampigt och starkt - luktar hit!

Och vem fick då göra Lalehs stora hit "Live Tomarrow"? Jo Vetlandas stolthet Lena Philipsson. Och hon gjorde den mer upptempo, modern dancepop, och det blev Lenas bästa tolkning hittils.

Vilka gillade du mest?

Kommentarer
Marie-Louise Grimlund säger:

Hejsan och trevlig andra Advent !Jag missade programmet igår totalt.

Satt och väntade på att tjejerna som ska fånga in utekatterna skulle komma.Då kan jag inte koncentrera mig på något program i alla fall. De dök upp innan porten stänger 20.55 för att hämta nyckeln, om det skulle bli en katt över, skulle jag vara jourhemsmatte.

Men det blev tydligen inget katt i fällan.Så bra att jag nu kunde se o.höra låtarna hos Dig.

Känner inte till Laleh speciellt. De andra gillar jag, allra bäst Lena Ph.förståss, inte bara för att vi är uppvuxna i samma stad. Hon är verkligen sexig och bra Du har träffat henne.2011-12-04 | 09:50:15
Bloggadress: http://thoerr499-vitsippan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback