Film: Love and Other Drugs - Betyg * * *

Love and Other Drugs

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Drama  

Jake Gyllenhaal     Jamie Randall
Anne Hathaway     ...     Maggie Murdock
Oliver Platt     ...     Bruce Winston
Hank Azaria     ...     Dr. Stan Knight
Josh Gad     ...     Josh Randall


Handling: Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

Filmen har mycket fokus på läkemedelsförsäljning i början, rätt ointressant faktiskt. Det blir bättre när väl det börjar bli en relation mellan Jake Gyllenhaal (Prince of Persia) och Anne Hathaways (Djävulen Bär Prada) karaktärer.

Så början känns rätt meningslös, men till slut tar filmen tag och det blir en story man bryr sig om. Det är ovanligt mycket sex i filmen för att vara en romantisk drama film. Jake Gyllenhaal spelar okej, men inte mer, passar dock lite bättre i denna filmen än Prince Of Persia där han kändes malpacerad. Anne Hathaway spelar bäst i filmen, övertygande i sin roll som Maggie. Josh Gad som spelar brosan till Jakes karaktär står för det komiska inslagen.

Filmen försöker ballsera sig mellan en seriös drama historia med en del slap-stick humor. Det fungerar hyffsat i alla fall. Tjejer uppskattar nog filmen mer än killar.

Kolla in trailern o se om det är något för dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback