Film: Mean Girls 2 - Betyg *

mean girls

Comedy

bacardi ikon

Meaghan Martin     Johanna 'Jo' Mitchell (as Meaghan Jette Martin)
Jennifer Stone     ...     Abby Hanover
Maiara Walsh     ...     Mandi Weatherly
Nicole Gale Anderson     ...     Hope Plotnick

Handling: Innegänget The Plastics är tillbaka i den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Mean Girls... och den här gången är de elegantare, elakare och mer underhållande än någonsin! Den självsäkra Jo inleder den nya terminen med att bryta mot sin viktigaste regel: att inte blanda sig i de andra tjejernas intriger. Men när hon ser den blyga Abby förföljas av högsta hönset Mandi och hennes underhuggare kan hon inte låta bli att välja sida i det elaka och roliga tjejkriget som får hela skolan att skakas om.

2004 kom en bra ungdomskomedi som hette Mean Girls med bla Lindsay Lohan och Rachel McAdams. 7 år senare gör man en uppföljare, som går direkt till dvd/tv. Man förstår varför. Man vill så gärna göra en likadan film, men denna gången är det så frukstansvärt mycket sämre när det gäller manus, skådespeleri, upplägg…ja allt.

Detta är ett bra exempel hur dåliga ungdomsfilmer kan bli, alla inblandade är både överdrivet jobbiga och töntiga. Dock är man under 10 år kan detta vara underhållande - kanske.
Alla andra - se första filmen igen istället eller varför inte Easy A.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback