Film: Takers - Betyg * * *

takers

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon


Chris Brown     ...     Jesse Attica
Hayden Christensen     ...     A.J.
Matt Dillon     ...     Jack Welles
Michael Ealy     ...     Jake Attica
Idris Elba     ...     Gordon Cozier
Steve Harris     ...     Lt. Carver
T.I.     ...     Dalonte' Rivers / Ghost (as Tip 'T.I'. Harris)
Jay Hernandez     ...     Eddie Hatcher
Zoe Saldana     ...     Lilly
Johnathon Schaech     ...     Scott
Paul Walker     ...     John Rahway

Handling: Matt Dillon, Idris Elba, Jay Hernandez, Michael Ealy och Tip "T.I." Harris spelar huvudrollerna i denna nervkittlande actionthriller där höga insatser står på spel ... En ökänd grupp professionella brottslingar har kommit undan med en serie briljant planerade bankrån. Nu ger de sig på en sista stöt - deras livs chans, med 25 miljoner dollar i potten. Det enda hindret är en polis som är fast besluten att göra vad som krävs för att lösa fallet och stoppa dem. Vi ser även Chris Brown och Hayden Christensen i denna adrenalinstinna och överraskande thriller.

Filmen har en halvintressant story, med bankrån och kupper. Det känns inte som det är mycket nytt under solen så sätt, får en att tänka på kanon rullen "Heat". Men trotts ltie halvinstrssant story blir filmen bra. Det håller ett hyffsat bra temp, filmen är snyggt filmad och det är ett helt gäng med kompetenta skådespelare och kända ansikikten från RnB/HopHop världen som Chris Brown och T.I.

Bäst är Matt Dillon (Wild Things) som gör en bra rolltolkning, men även Hayden Christensen (Star Wars), Paul Walker (Fast Five) och Michael Ealy (Seven Pounds) gör väldigt bra ifrån sig.

En klart sevärd, kolla in trailern och se om det är något för dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback