Melodifestivalen - bästa deltävlingen?

sebbe

Pressen skrev mycket innan deltävling 3 att det var den bästa. Vet inte om jag kan hålla med, men den var klart mycket bättre än Göteborgs deltävling.

Så vad var bäst?

Eric Saade sopade banan av samtliga. Det var en typisk Saade-dänga med en killer-hook. Starkt framträdande som doftade klass. Precis som förra årets duschnummer Manboy. Bästa låten, bästa showen, ingen konkurrans.

Näst bäst enligt mig, men inte enligt röstarna var Sebastian. Han har haft en heldel sköna rockpop hits senaste åren och här gick han in i Melody Club landet och var väldigt bra. Skön melodislinga i låten dessutom. Både gått vidare.

Där var dom jag gillade. Nu till de som var okej; Shirley Clamp och hennes änglar hade ett hyffsat snyggt nummer, låten lät typisht schlager pop, Alexander Bard, geniet bakom BWO hade varit med och skrivit. Men ändå blev det inte så där asbra. Men i schlagersammanhang fungerar det väl.

Linda Sundblads låt var lite Miley Cyrus kändes det som, kommer säkert gå bra på RixFm och liknande.

Sara Lumholdt, fd A-teens stjärnan hade en okej RnB pop låt som skulle kunnat varit ett spår som inte räckte till en b-sida på en Rihanna singel. Inget fel på låten, men Sara var inte bra på scenen, speciellt inte röstmässigt.

Sara Varga, typiskt Lisa Ekdahlvispop för P4 publiken. Fint o så, men inget för mig.
Ännu mer P4 blev det med The Playtones, det här klarar jag inte av. Men kan första äldre folk kan uppskatta det.

Sist då, Simon Forsberg, säkert fint o så, också för en P4 publik, men inte min grej alls.

Programledarna fungerade bra, och Peter Stormare sketchen var bättre än tidigare, vilket inte säger mycket, men Lena la in sin humor över det, som gjorde det lite roligare.

Bäst på scenen var dock mellanakten, Lena Philipsson och Dead By April. "Idiot" var en bra början och "Dancing In Neon Light" ägde scenen! Wöw - Rock n roll! Lena visade vad skåpet skall stå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback