Melodifestivalen - delfinal 2 - inget vidare

loreen

Ligger lite efter i bloggandet, så här kör vi kort bara om förra veckans Melodifestival. Programledarna var helt klart bättre denna veckan. Christer Sjögren var mellanakten, han började med en egen klassiker, det var väl lite småkul. Men sen gjorde man om honom och han födrävade "Life On Mars" - det var så brutalt dåligt att jag skämdes! Okej, Nanne var inte fantastisk veckan innan, men detta tog priset. Så snälla - ge Lena Ph en låt som är bra - och som passar - vad sägs om Madonna eller Lady Gaga?

Nu till bidragen, som samtliga inte var något specillet, inte för mig, men kan tänka mig att andra kan gilla bidragen mer.

Min favorit blev Loreen med dancepops låten "My Heart Is Refusing Me". Hon sjöng bra och helt okej låt. Brolle körde sin grej och det gick hem, då han gick till final. Morsan gillar den, så jag kan tänka mig upp i åldrarna är detta riktigt bra!

Babsan - rolig show, låten var väl inte i samma klass som After Darks hit från 2004, men, det var i alla fall något man log åt. Elisabeth Andreasson var ett sömnpiller. Borde vara receptbelagt! Däremot sjunger hon ju alltid säkert.

Sanna Nielsen - en våt dröm för schlagerfansen. Jag tycker det var ok för en schlagerdänga, men mycket mer var det inte. Vad hade hon på sig? Hon sjöng i alla fall bra.

The Moniker - denna Beatles wannabie låten gick så klart till andra chansen. Tjatig och jobbig tyckte jag, men inte askass.

Anniela - bra för sin ålder, kan inte vara lätt att gå upp på Melloscenen, enligt GP sjöng Lena Philipsson på demon, men vägra framträda med den. Hade säkert varit mycket bättre, men hon hade nog inte kunnat rädda den, längre än till en final plats.

Christain Walz, greddigt, P3igt och helt okej.

Brolle, Sanna till final, Moniker och Loreen till Andra Chansen. Funkar för mig.

Denna veckan får vi bla se Linda Sundblad, Sara "A-Teens" Lumboldt, Sebastian Karlsson, Eric Saade och Shirley "Angels" Clamp. Skall vara den bästa delfinalen, återstår bara att se. Och sen Lena Ph som mellanakt - måste bli bra! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback