Film:I Spit on Your Grave - Betyg * * *

Film:I Spit on Your Grave - Betyg * * *

ikonikonikon

Crime | Horror | Thriller

Sarah Butler     ...     Jennifer
Daniel Franzese     Stanley
Chad Lindberg     ...     Matthew

En vacker kvinna från staden, Jennifer Hills, hyr en isolerad stuga på landet för att skriva sin senaste roman. Snart blir hon föremål för ett gäng lokala killar, och där börjar mardrömmen av förnedring, våldtäkt och våld. Jon överlever och då återvänder hon för hämnd. Hon angriparna en efter en, tillfogar hon handlingar av fysisk plåga dem med en våldsamhet som överträffar hennes egna pärs. När blodbadet försvinner, har offret blivit segrare.

Där har vi handligen till denna brutala nya produktion av en rysare från 70-talet. Orginalet blev totalförbjuden i sju länder: England, Australien, Kanada, Nya Zeeland, Irland, Finland och Island.Jag har inte sett orginalet, men den skall vara rätt lik denna ny version.

Första delen av filmen blir huvudrollsinhavaren brutalt våldtagen flera gånger. Andra delen av filmen är det hämnd film som gäller.

Filmen är okej filmad, skådespelarna fungerar övertygande i samtliga roller. Men vad brutal den är. Detta är nästan över gränsen vad man orkar med. Väldigt rå, visar verkligen allt. Våldtäkten, är ett hemskt brott och man tycker verkligen hon förtjänar sin hämnd - men den är väldigt brutal - vissa scener är så starka att man önskade man tittade bort i några sekunder.

En stark, brutal, våldsam hämndfilm, trotts den är bra, vill man nog inte se en andra gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback