Bokserie House Of Night av P. C. Cast, Kristin Cast

house of night


Då har jag läst ut de 7 första böckerna som finns på svenska av House of Night serien. Den påminner lite om Twilight, men är inte lika "snäll" men inte lika "cool och rå" som True Blood.

För er som gillar Twilight böckerna, kan jag rek. House Of Night serien
Info från CDON:

Den är väldigt lik vår egen vardag, man går i skolan, fikar med kompisar eller har en nördkväll med Star Wars-filmer. Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet (japp, de är sjukt snygga), och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!

"Precis när jag trodde att min dag inte kunde bli värre fick jag syn på den döda killen som stod vid mitt skåp."

Och det räcker så klart inte med att han bara står och hänger vid Zoeys skåp, det är verkligen henne han väntar på. Och han är ju inte död egentligen. Han är odöd, eller omänsklig.

Hans uppgift är att spåra upp tonåringar med ett speciellt anlag i sitt DNA, blivande vampyrer. Han sätter vampyrens märke i Zoeys panna som tecken för alla att hon nu tillhör natten.

Det finns ingen väg tillbaka till ett mänskligt liv. Zoey måste snarast möjligt ta sig till ett Nattens hus där man fysiskt förändras till vampyr under några år. Om man klarar förändringen. Alla gör inte det, kroppen kan också stöta bort den. Och då dör man.

Vampyrens märke är första delen i House of Night-serien.Vad tycker du om böckerna? Vilka andra vampyr böcker gillar du?

Kommentarer
sarah säger:

De verkar bra! Ska nog testa den! :)Jag har inte läst några vampyr böcker förutom Twilight och The Vampire Diaries böckerna tror jag faktiskt.. Jag har första delen av The Vampire Academy hemma men har inte hunnit läsa den än :P Om du vill ha tips om böcker med änglar i, let me know! :D

2011-08-04 | 10:00:21
Bloggadress: http://saraah.webblogg.se/
BacardiBoy säger:

gärna förslag på ängla böcker som en bra :D

2011-08-09 | 14:49:15
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback