Film: The Next Three Days - Betyg * *

Film: The Next Three Days  - Betyg *  *

bacardi ikonbacardi ikon

Crime | Drama | Romance

Russell Crowe     ...     John Brennan
Elizabeth Banks     Lara Brennan
Michael Buie     ...     Mick Brennan
Moran Atias     ...     Erit

Handling: Hur långt skulle du gå för att rädda allt du den han älskar? Oscar®belönade Russell Crowe spelar John Brennan, en man vars älskade fru (Elizabeth Banks) blir arresterad för mord. Efter tre års lönlös kamp mot myndigheterna inser John att det bara återstår tre dagar innan hans fru hamnar i fängelse för resten av livet. Det enda hopp som återstår för deras gemensamma framtid tillsammans är en dödlig kamp mot klockan... och omöjliga odds.

Till en börjar är det en rätt intressant historia, är hon skyldig? Den som förväntar sig action på hög nivå som Salt, Bourne-filmerna eller Taken får tänka om direkt. Detta är mer en klassisk drama thriller. En heldel filmer har gjorts av den typen tidigare. Drama thrillers som Het Sand, Lek Till Döds att nämna några.

Men största problemet med The Next Three Days är att det går långsamt. Väldigt lågsamt. Det händer nästan ingenting. Och den känns på sätt och vis - känslokall. Det är nästan dött. Det finns inga karaktärer att bry sig om. Det bara är. Sterilt. Tråkigt. Segt. Russell Crowe är ju en bra skådespelare, och det är kanske hans grej att spela svåra, trista, färglösa människor, lika tråkiga som en regnig dag i Göteborg.

Mot slutet börjar det hända lite saker, men det känns som det är försent.

Filmen har en bra historia egentlgen, men detta blir bara tråkigt, känslokallt och ointressant. Trotts detta är ju filmen bra filmad och det känns som det är en kvalitets film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback