Film: Vanishing on 7th Street - Betyg * *

Film: Vanishing on 7th Street - Betyg * *


bacardi ikonbacardi ikon

Horror | Mystery | Thriller

Hayden Christensen     Luke
John Leguizamo     Paul
Thandie Newton     Rosemary
Jacob Latimore     ...     James

Handling: När en massiv strömavbrott kastar staden Detroit i totalt mörker, en desperat grupp av individer befinner sig ensamma. Hela stadens befolkning har gått upp i rök och lämnar efter sig högar av tomma kläder, övergivna bilar och förlängning skuggor. Snart dagsljuset börjar försvinna helt, och som de överlevande samlas i en övergiven krog, de inser mörkret är ute för att få dem, och endast deras snabbt minskande ljuskällor kan hålla dem säkra.

Hayden Christensen verkar fått en karriär efter star Wars filmerna. Jumper, Awake, New York I Love You och senast Takers. Så det går hyffsat för honom. Denna filmen hjälper honom kanske inte till nya skyar, det är inte direkt en storfilm, men det är i alla fall huvudrollen i en övernaturlig thriller som inte gick direkt till dvd.

Hayden och de övriga skådespelarna fungerar i filmen, ingen direkt dålig, ingen överdrivet bra. Manuset är väl den svaga länken här. Det är intressant till en början. Men att bli rädd för skuggor i en och halv timme är inte gångbart. Det blev ointressant, ospännande och lite smått tröttsamt.

Av en thriller-skräck film förväntar man sig lite mer spänning. Tanken var god, men det räckte inte längre till betyg två


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback