Film: Yogi Björn - Betyg *

yogi björn

bacardi ikon

Animation | Adventure | Comedy

Dan Aykroyd     ...     Yogi Bear (voice)
Justin Timberlake     Boo Boo (voice)
Anna Faris     ...     Rachel
Tom Cavanagh     ...     Ranger Smith
T.J. Miller     ...     Ranger Jones
Nathan Corddry     ...     Chief of Staff

Handling: Jellystone Park har tappat besökare och borgmästare Brown har bestämt att parken ska stängas och marken ska säljas. Det betyder att familjer inte längre kommer att få uppleva den vackra naturen som parken erbjuder, och vad som är viktigare, Yogi, Bobo och alla deras vänner kommer att kastas ut från det enda hem de haft. Med den största utmaningen någonsin måste Yogi bevisa att han verkligen är "smartare än den genomsnittslige björnen", och han och Bobo måste slå sig ihop med sin svurne fiende Skogsvaktare Smith för att hitta ett sätt att rädda Jellystone Park från att stänga för evigt.

Detta är en barnfilm. Så jag är inte målgruppen. Så är man 7 år så kan denna filmen nog vara lite underhållande. Att det var Justin Timberlake som hade rösten till Boo Boo kunde man inte höra. Så bra jobbat. Det var rätt snyggt asnimerat också, björnarna. Ungefär som Alvin & Gänget filmerna. Förutom dessa delar fanns det inte mycket ljus i tunneln.

Manuset är lövtunnt. Det är så svagt och dåligt att man skäms. Även det är en barnfilm, så kan man väl ändå ge dom lite mer kvalité för pengarna. Denna typen av film behöver lite äventyr, lite roliga händelser - och det saknas helt. Handlingen var ett skämt och inget man bryr sig om. Skådespelarna var samtliga riktigt dåliga.

Det är nästan elakt att göra så här dålig barnfilm av klassiska figurer. Se istället Brother Bear/Björnbröder 1 & 2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback