Kathy Bates i en egna kriminalserie

harrys law

Den 13:e Mars börjar den nya serien Harrys Law på Kanal 9. Den serien kom ut i början av året i USA och verkar gått hyffsat.
Kathy Bates, som vi känner igen från filmer som Titanic, Stekta Gröna Tomater och våldsamma fan:et av en författare i Stephen Kings Lida spelar huvudrollen.

Här är Kanal 9:s promo text:

Harriet "Harry" Korn är en trött men självsäker patentjurist som inte tror på att saker sker av en orsak. Men när hon får sparken från sitt jobb och bokstavligen kolliderar med studenten Malcolm Davies får hon anledning till att ändra inställning och börja om på nytt.

Tillsammans med Malcolm och assistenten Jenna installerar sig Harry i en övergiven skoaffär för att starta en egen advokatfirma. De får sällskap av höjdaradvokaten Adam Bransch som blir inspirerad av Harrys okonventionella inställning till lagenoch som säger upp sig från sitt välbetalda jobb för att jobba för Harry.

Den omaka men sammansvetsade skaran bestående av Harry, Adam, Malcolm och Jenna är nu redo för att ta sig an vilket uppdrag som helst som kliver in genom dörren till Harriet’s Law and Fine Shoes.

Bakom serien står manusförfattaren David E. Kelly som knappast behöver någon presentation efter framgångar med tidigare advokatserier som "Lagens änglar", "Boston Legal" och "Ally McBeal". I huvudrollen som Harry Korn ser vi Oscarsbelönade Kathy Bates.

I rollerna: Kathy Bates som Harry Korn, Nathan Corddry som Adam Branch, Brittany Snow som Jenna Backstrom, Aml Ameen som Malcolm Davies, Johnny Ray Gill som Damien Winslow, m.fl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback