Melodifestivalen 2011: Eric Saade värdig vinnare!

eric saade danny

lena ph

Vilken rysare det blev! Men favoriten till vinsten, höll hela vägen. Eric Saade och "Populer" är en värdig vinnare av Melodifestivalen 2011. En låt som sätter sig, pampig, partylåt och en fantastiskt framträdande. Sen har han nog stor chans att flörta in sig hon tjejerna runt om i Europa.

Men min röst gick till Danny och "In The Club". Grymt framträdande, mer modern danspop, stark röst och låter som en radiohit som skulle slå i Europa. En god tvåa.

Resten av startfältet fick bara inte vinna - och speciellt inte The Moniker som kom trea. Hemskt jobbig låt. Swingfly, hyffsad men rörigt framträdande. Sanna var inte klockren och Linda Bengtzing gjorde samma låt som hon gjort fyra gånger nu - skillnaden är att den är sämre än dom tre tidigare Linda-låtarna.
Playtones var inget bra det heller, men för P4 publiken var det nog en hit, precis som Sara Varga.

Brolle kom sist - nån måste ju få den placeringen.

Danny och Eric Saade var bäst.

Mellanakten med Lena Philipsson, Ola Solo (The Ark), Nanne Grönwall och Christer Sjögren (!) var klockren. Rock you like a hurricane rockade på bra. Sjögren gjorde sitt bästa framträdande i år, Nanne gjorde sin grej, men bäst var kungen och drottningen - Ola Salo och Lena PH!Vilka var dina favoriter?

Kommentarer
Niko på Blogvertiser säger:

Hej!Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-1000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.se/faq.php) och läsa lite mer om oss.Fakta:Du kan tjäna pengar!

Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.

Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skrivaMed vänlig hälsning

Niko Lupala

www.blogvertiser.se

2011-03-14 | 09:14:01
Bloggadress: http://www.blogvertiser.se
Magnus säger:

Jag tyckte låten Olala skulle ha vunnit. Glad rolig låt som satte sig fort på minnet och man blir glad varje gång man hör den. Nog kanske den var lite enformig men det tyckte jag vinnarlåten lyckades med alldeles i en skala för sig själv. -- En Mening.. om och om och oooom igen !!!.

2011-03-14 | 12:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback