Film: Kärlek i New York - Betyg * * *

kärlek i new york


bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Drama

Malin Akerman     ...     Annie
Michael Algieri     ...     Rasheen
Bram Barouh     ...     Spencer
Dana Barron     ...     The Gynecologist
Josh Radnor     ...     Sam Wexler
Tony Hale     ...     Sam #2

Handling: I staden som aldrig sover söker några vänner efter kärleken - inte de tillfälliga förbindelserna, utan den stora känslan. Känslan av att höra hemma någonstans, av att kompletteras av någon annan. Känslan som är större än livet självt. Men är de verkligen öppna för att släppa in sann kärlek om de möter den? Och söker de på rätt ställe? En varm, romantisk och charmig feelgood-komedi om en grupp vänner som står på tröskeln till att upptäcka nya sanningar om sig själva.

Filmen heter Happythankyoumoreplease vilket inte kanske är en säljande titel, Kärlek i New York är nog mer passande som den heter i Sverige. Den beskrivs som en charmig feelgood film och det är precis vad den är. Det är charmigt, utan vara direkt smörigt, det är flera historier samtidigt, men ändå inte bli lika rörigt som en Woddy Allen film eller blir för många historier som i Valentines Day. Filmen tappar aldrig fokus på huvudpersonen som spelas av How I Meet Your Mother killen Josh Radnor.

Filmen går på i en lugn behaglig takt. Det är ingen storslagen drama film, utan mer en lagom-film.

Bland skådespelarna ser vi svenska Malin Åkerman, som spelar övertygande som kompis. Josh Radnor är en sympatisk och bra skådespelare som passar utmärkt i huvudrollen. Men mest intryck gjorde pojken Michael Algieri som spelar Rasheen. Detta är nog en bra start på hans framtida karriär.

Sammanfattningsvis, en bra feelgood film som är lagom charmig - en trevlig film för stunden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback