Nu älskar alla Laleh - Så Mycket Bättre är en gigantisk succé

laleh


Årets September är funnen. Det är den musikalsika sköra och blyga och söta Laleh! För de flesta svenskarna var hon tidigare "tjejen som sjunger den där fina låten Live tommarrow".

Nu är hon tjejen som alla älskar och upptäcker i TV4s Så Mycket Bättre. Och visst är hon begåvad och bra. "Just Nu" och "Ängeln I Rummet" är båda två covers.

E-Type kör sin sköna eurodancestil, visst han är ingen stor sångare, men rätt roligt blir det ändå. Tomas Ledin kör på i samma andra som vanligt, och det innebär ritkigt svensk pop som doftar sommar och öl vid havet. Och det är ju inte tråkigt!

Weihe, Årets Plura. Eva Dahlgren, skön, egen person, som sjunger sina ballader perfekt. Passar nattradion.

Timbaktu, cool lirare, han skall väl vara årets Petter, men når han dit?

Sist men inte minst, kvinnan med humor, självdistans och massa show - Lena Philipsson. Hennes "Sensuella Isabella" och "Jag Klär Av Mig Naken" är inga mästerverk, men de är ändå så där härligt sköna med massa förfest känsla i! Kör vidare på Danspop/Disco spåret Lena!

Så Mycket Bättre är ett charmigt program, med artister som berättar lite mer om sig själva, samt gör annorlunda tolkningar på varandras låtar. Det är helt enkelt ett väldigt trevligt program.

Nästan 2 miljoner svenskar ser programmet. Det är stort.Vad tycker du om Så Mycket Bättre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback