Film: Kung Fu Panda 2 - Underhållande och snyggt äventyr

Kung Fu Panda 2

bacardiikonbacardiikonbacardiikonbacardiikon

Animation | Action | Adventure

Jack Black     Po (voice)
Angelina Jolie     Tigress (voice)
Dustin Hoffman     Shifu (voice)
Gary Oldman     Shen (voice)
Jackie Chan     Monkey (voice)
Seth Rogen     Mantis (voice)
Lucy Liu     Viper (voice)

Handling: Alla Pos drömmar har slagit in. Nu är han inte längre en enkel nudelkypare, utan den legendariske Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De Fruktade Fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny ond motståndare dyker upp med det mäktigaste vapen världen någonsin skådat, måste Po reda ut hemligheterna i hans mystiska förflutna för att kunna beskydda hela Kina och rädda Kung Fu.

Hela gänget från första filmen är tillbaka, och historien fortsätter in i nya äventyr - och framför allt nya slagsmål. Manuset är både lättsamt och djupt på en och samma gång, man blandar vilt både humor, action och drama på ett framgångsrikt sätt.

Pandan i huvudrollen är ett ritkigt smartdrag, som den inte alltför självklara hjälten. De udda hjältarna med helt olika personligheter är fortfarande lika underhållande som första filmen. Huvudkaraktären Po får ännu mer djup och man får förståelse då man denna gång går in lite på hur han kom till sin gås till farsa.

Animeringen är väldigt snygg, detaljrik och färgglad. Slagsmålen mellan goda och onda är inte bara väldigt coola och snygga, de innehåller också en hel del humor.

Asiatiskt tema i amrikansk familjefilm är också uppskattat, det blir lite andra miljöer och teman som så att Panda skiljer sig från dom andra animerade succérna.

Skådespelarna gör också ett bra jobb, Jack Black är perfekt i huvudrollen men även dom andra fungerar väldigt bra.

Panda 2 är både snyggare, roligare och mer underhållande än första filmen. Den är helt enkelt lite bättre på alla plan. Bra underhållning som kan ses om utan problem.

Det är inte mycket att klaga på, utan det är bara sätta sig ner och åka med på ett schysst animerat äventyr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback