Film: The Sorcerer and the White Snake - Massor av B-films effekter

 
 
Action | Fantasy

Jet Li     ...     Abott Fahai
Shengyi Huang     White Snake
Raymond Lam     Xu Xian
Charlene Choi     Green Snake

Handling: En kvinnlig demon blir förälskad i en buddhistisk lärling. Hon är en vit orm och deras kärlek är en förbjuden kärlek. Hon färdas mellan existentiella plan och förklär sig i mänsklig form för att få vara med honom. Hon är i stor fara då demoner endast ses som farliga för buddhistmunkarna.

Det här är sagan om hur långt en kvinna är villig att gå för sin kärlek. Legenden om den vita ormen är en av dom mest populära sagorna i Kinas historia.

Nej, det är ingen Hollywood film. Jet Li har medverkar i flera bra filmer som har gjorts i Asien. Denna tillhör inte dom.

Då vi har blivit bortskämda med otroligt snyggt filmade actionfilmer, med sköna effekter och rätt bra handlingar. Så faller det platt här.

Själva storyn är lite små kul, fantasy filmer är alltid välkomna. Det görs för få. Och med rätt budget, så hade detta blivit en bättre film.

Det är massor av effekter i filmen. Som inte ens hade varit snygga på 90-talet. Man vill innerst inne detta skall vara bra. Men det är det inte.

Fightning scenerna är inte i närheten av Jet Li standard, och effekterna ser ut som ett dåligt dataspel.Finns dock en del naturscener som är rätt fina.
Skådespelarna gör inte så mycket väsen av sig, men ingen är direkt usel.

Men, de får kredd för att försökt göra en bra fantasy. Det lyckades bara inte hela vägen.

Trailern ser bättre ut än filmen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback