Melodifestivalen 2012: The Botten Is Nådd

mello 2012

youngblood

Säger som Timbuktu, eller Lena Philipsson för den delen - The Botten is nådd!

Ett av de sämsta bidragen under 2000-talet gick vidare direkt till finalen. Den får Christer Sjögrens "I Love Europe" framstå som godtagbar i gemnförelse.

Ranelid, den solbrända divan pratar sig igenom låten, så frukstansvärt dåligt att det hade platsat i Idols första program, där de har uttagningar och visar massa personer som svenska folket skall skråtta åt, för det är så frukstansvärt dåligt. Nu är Melodifestivalen på samma plan.

Men visst, man kan skratta åt det, för så dåligt är det. Och refrängen, en slags absolut kids refräng från tidigt 2000-tal, som påminnde om kassa covers på "Det gör ont" och "Sommaren är Kort" om nån minns dom.

Resten då? Youngblood, ett gäng killar som inte är Eric Saade eller Danny. Det var i gemnförelse skit bra gemnfört med "Mirakel"...Var det inte lite falsk sång? I vilket fall, den bleka Manboy kopian hade gärna fått gå vidare istället för Renelid.

Mattias Andréasson sjöng både bra och gjorde ett bra scen nummer, låten i sig var inget mästerverk, men i denna samlingen tillhörde de bästa låtarna.

Love Generation - det spelar ingen roll det såg fräckt ut, att ni ville vara The Saturdays Sweden eller att Lady Gagas låtskrivare RedOne stod bakom låten, ut åkte dom. Det var inte dåligt, men inget man kommer minnas. De var mycket bättre förra året, då de borde varit i final.

Andreas Johnson, låter precis som alltid. Det börjar bli riktigt tråkigt. 5 gånger på 7 år? Är det verkligen så många gånger? Nya Magnus Carlsson.

Molly hade dock all heder i behåll. Så här bra har hon aldrig varit. Stark ballad, starkt framträdande. Grattis.

Sen var det några sömnpiller bidrag som inte värt att nämna :)

Programledarna klarar sig bra även denna veckan.

Danny, Charlotte Perrelli o co - nu är det upp till er att få in lite hitlåtar i Melodifestivalen!

Detta vad var jag tyckte, smaken är som baken, så kommentera gärna vad du tyckte var bra och dåligt. Mirakel kanske var bäst?
Kommentarer
Bolibempa säger:

Ranelid for President! :)

2012-02-20 | 10:03:28
BacardiBoy säger:

hahahahakul att DU läser bloggen!!

Ranelid.....oh my god hahahaha

2012-02-22 | 21:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback