Privat: Höjdpunkter 2011

privat bilder

Som ni har märkt, så blir det inte så många privatinlägg på denna blogg. Utan mest inlägg om filmer, musik, tv-program och lite annat.

Vissa dock tycker det är tråkigt att jag inte tar mer privatadelar.....medan andra tycker att det är bra som det är :)

Här kommer i alla fall ett av de få privata inläggen, sammanfattar 2011. Precis som alla andras liv så är livet "a rollercoaster", och 2011 bestod av många toppar. Det blev mycket umgås tid med vänner, mycket fester och klubbande, och en hel del resor.

Playa Del Ingles

Playa Del Ingles

01 Playa Del Ingles

Årets bästa resa? Trotts man har rest i många år, så blev det aldrig Gran Canaria. Närmast jag kom tidigare var Lanzarote. Men förra året var det då dax och valet blev Playa Del Ingles. En härlig slappar vecka med sol, bad, drinkar, fest och fantastisk god mat! Och hotellet var top notch! Det blir säkert en repris på detta!

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

02 Agia Napa

Femte gången jag besökte Cypern och Ayia Napa. Trivs otroligt bra här. Första gången var 2001 med familjen, därefter blev det en 2 veckors resa med ett mixat gäng som bestod av ex-kollegor och annat löst folk, samma sak var det året efter. 2009 åkte jag dit med Johan o Conny, och nu var det min tur att välja igen och fick övertalat dom tillbaka till Cypern! Det var härligt väder, bra hotell, med underbar personal! Grymma stränder som vanligt, mat o uteliv. Och drinkarna o ölen flödade! Helt enkelt fantastiskt!

Paris

Paris

Paris

Paris

Paris

Paris

Paris Paris Paris Paris Paris


03 Paris + Disney World

Det blev även en kulturell (!) resa! Vi var typ 8 pers som åkte till Paris. Tror inte jag har gått så mycket sedan jag var i New York! Paris är både vacker, kulturell o så, men det finns mindre vackra delar också :) Det blev att turista från morron till kväll, och lite fest hans med innan det var dax att åka till EuroDisney....och snacka om stort. Nu var det ju många barngrejer där, men en del roliga fanns det för oss lite äldre. Space Mountain. Hitta Nemo. Och nån spökhiss. Kul!

London

London

London

London

London

04 London

Kommer alltid tillbaka till London. Älskar staden. Den har allt. Vi var 14 (!) personer som åkte dit för att festa och umgås, o lite shopping. Hur kul som helst. Dock var det en kortresa denna gången över Fre-Sön. But we will get back!

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

Sthlm Lena Ph

05 Sthlm: Lena Philipsson - Min Drömshow

En Stockholms helg med järnligan - och underbara vänner från 08-landet. Lena Ph:s show var fantastiskt bra! Nog hennes bästa någonsin! Och det blev ju som en lyxig förfest till natten! Ellie, Björn, Poan, Camilla o co joinade upp GBG gänget :) Värt att notera att det blev en Roxette konsert i GBG oxå som var bra

Sen andra höjdpunkter 2011:

skaftå

skaftå

En helg i bohuslän. Elin, Johan o co hyde en stuga vid havet över en helg :)

fest

Allt detta festande - men kul har det varit! Det får sammanfatta 2011. :)

Kommentarer
Marie-Louise Grimlund säger:

Hejsan Bacardiboy.Precis rätt, festa och resa medan Du är ung,

för när Du blir gammal blir Du så tung.....

Sverige är bäst eller hur.

Ser så vackert ut med de små fiskebodarna.

Tack för titten.

Kommer in då och då. När jag är nyfiken !

2012-01-08 | 08:34:57
Bloggadress: http://parart222.blogspot.com/
Bacardiboy säger:

Ja, man får festa o ha kul så länge man orkar :)

Sverige är bäst - när det är fint väder! Bohuslän har många vackra ställen. Bilderna är från Skaftå o Lysekil, spenderat en del på Orust island också som e fint.Kul att du gillar bloggen! :)Ha en bra fortsättning!

2012-01-08 | 12:29:35
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback