Film: Arena - Meningslös & trist action

Film: Arena - Meningslös & trist action

betyg 0

Action | Thriller  

Samuel L. Jackson     Logan
Kellan Lutz     ...     David Lord
Johnny Messner     ...     Kaden
Katia Winter     ...     Milla
Daniel Dae Kim     ...     Taiga
James Remar     ...     Agent McCarty
Nina Dobrev     ...     LoriHandling: En sadistisk och lömsk affärsman har byggt upp ett imperium runt sin webbsida med dödliga gladiatorspel. Efter att ha blivit bortförd och torterad tvingas hans senaste gladiator nu kämpa för sitt liv.

Arena är Jonah Loop första film, tidigare har han gjort specieleffekter till filmer som Transporter 2, Collateral & Rollerball. Hans första försök att göra film misslyckas mer eller mindre totalt.

Trailern ser okej ut, men i filmformat blir det inget vidare. Actionscenerna är enormt tråkiga, coolhetsfaktorn finns endast när första huvudet åker. Repriserna är meningslösa. Det är taskigt filmat och känns som en direkt till dvd b-film. Den får filmen "Gamer" framstå som ett mästerverk. Detta skall väl vara en "Hungerspelen" för "äldre".

Filmen för också tankarna till de sämre actionfilmerna som kom på 90-talet med bla Steven Seagal, Van Damme och Dolph Lundgren av någon anledning.

Handlingen är mer eller mindre usel, idén är helt okej, men utförandet och manuset är helt ointressant. Finns det en tvist i den? Ja. Intressant? Nej.

Samuel L. Jackson, denna begåvande skådespelaren, har denna gången sjunkit rätt lågt för att få sin check. Detta är Kellan Lutz första huvudroll efter Twilight filmerna. Han är inte helt kass, men han blir inte mycket bättre än filmen.

Resten av skådespelarna är inte ens värt att nämna. Detta är helt enkelt en kass actionfilm. Se istället serien "Spartacus" eller "Mad Max 3".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback