The Avengers: Crash Boom Bang - 142 minuter av nöje

The Avengers

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonbacardi ikonhalv bacardi

Action | Adventure | Sci-Fi

Robert Downey Jr.     Tony Stark / Iron Man
Chris Evans     ...     Steve Rogers / Captain America
Mark Ruffalo     ...     Bruce Banner / The Hulk
Chris Hemsworth     Thor
Scarlett Johansson     Natasha Romanoff / Black Widow
Jeremy Renner     ...     Clint Barton / Hawkeye
Tom Hiddleston     ...     Loki
Clark Gregg     ...     Agent Phil Coulson
Cobie Smulders     ...     Agent Maria Hill
Stellan Skarsgård     Selvig
Samuel L. Jackson     Nick Fury
Gwyneth Paltrow     Pepper Potts

Handling: När en oväntad fiende hotar världens säkerhet inser Nick Fury, chef för den internationella fredsbevarande byrån SHIELD, att han behöver ett team som kan rädda världen från en kommande katastrof. En världsomspännande djärv rekrytering tar sin början för att få ihop det rätta räddningsteamet.

Filmen är en del av Marvels filmuniversum, som spänner över flera superhjältefilmer så som "Iron Man" (2008), "The Incredible Hulk" (2008), "Iron Man 2" (2010), "Thor" (2011) och "Captain America: The First Avenger" (2011).

De nämnda superhjälpte filmerna är samtliga underhållande, pendlar mellan betyg tre och fyra. Hur blir det då att samla hela gänget i en film? En superhjälte fans våta dröm.
Väldigt lyckat är svaret.

Samtliga hjältar för sin bit av filmen, innan det det blir crash, boom, bang. Att byga bad-guy på Loki från Thor, var en bra idé. Fungerar utmärkt. Manuset i sig är inget Oscarvinnarkandidat, men det är ingen som förväntar sig det heller.

Thor, Capten America, Iron Man och Hulken är samtliga bra roller och görs bra av skådespelarna. De mindre kända, Black Widow och Hawkeye är en posetivt tillökning av hjältar.

Filmen är gjort med glimten i ögat, det finns en heldel att le och skratta åt. Denna filmen överträffar samtliga tidigare filmer med de inblandade hjältarna.

Det är massor av action, effekterna, våldet flödar och det är helt enkelt en riktig joyride! Man har lyckats från början till slut.  Ljudanläggningen mullar minst lika mycket som bästa Transformers filmen, och 3D, ja den är väldigt bra!

Detta är helt enkelt en av de bästa popcornfilmerna på länge!
Join the joyride!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback