Film: Vamps - Sucks! Rolig i 10 minuter

 
 
 

Comedy | Horror | Romance

Alicia Silverstone  ...  Goody 
Krysten Ritter  ...  Stacy 
Dan Stevens  ...  Joey 
Richard Lewis  ...  Danny 
Sigourney Weaver  ...  Cisserus 
Wallace Shawn  ...  Dr. Van Helsing 
Justin Kirk  ...  Vadim 
Malcolm McDowell  ...  Vlad 

Handling: Två kvinnliga vampyrer i nutidens New York får ta itu med de skrämmande upplevelserna med de romantiska möjligheter som de ställs inför. En vampyrrulle som lär gå hem hos "Sex and the City"-älskarna.

Vampyrfilmerna har varit många sedan Twilight blev ett en monster hit 2008. Några få lyckade filmer och tv-serier har det blivit, men även en hel del bottennapp. Vamps tillhör det senare.
Senaste vampyr komedin var "Vampire Sucks", en parodi som helt enklet var genom usel. Vamps är ingen parodi på samma sät, utan mer en komedi med två vampyr brudar.

Alicia Silverstone tillhör inte hollywood eliten direkt längre, men lite charm hon hon allt kvar. Det dyker upp några kända ansikten, som inte hjälper filmen nämnvärt.
Sigourney Weaver gör dock inte bort sig, hon är skön som mördande vampyr drottning, men det här kan hon i sömnen.

Filmen har ett väldigt svagt manus, handlingen är meningslös. Och filmen är kanske rolig i totalt 5-10 minuter av filmen, så som att dricka råttblod med sugrör direkt från kroppen.

Men det räcker inte för att få underhållningsvärde i 90 minuter. Och effekterna....ja dom hade inte ens sett bra ut 1992.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback