Lisa Nilsson funderar på Melodifestivalen 2013. Kommer Carola, Lena PH, Darin, Ola göra comeback?

 
 
I Melodifestivalen 2013 kan en av artisterna heta Lisa Nilsson:
Expressen skriver:
Men i Svenska Dagbladet avslöjar hon att det inte är helt omöjligt att hon är med nästa år.

– För första gången har det dykt upp en bra låt jag funderar på, men jag är inte säker på att jag vill vara med. Men jag har inte sagt nej än, säger hon i en intervju i SvD.
 
Det var länge sedan Lisa hade in storhetstid på topplistorna. Bäst gick det när hon på 90-talet gjorde en platta ihop med Mauro Scocco med två stora svenska hits "Himlen Runt Hörnet" och "Varje Gång Jag Ser Dig". Sedan dess har hon jobbat på, och haft en del P4 låtar. Med en bra låt i Melodifestivalen kan hon räkna med en ny hit, i alla fall på Svensktoppen.
 
Danny säger sig inte ställa upp, och Eric Saade verkar känna samma. Charlotte Perrelli vågar nog inte igen pga bakslaget med "The Girl". Loreen behöver inte medverka igen, då hon vann Eurovsion. Så vilka andra artister kan vara aktuella?
 
Orup är aktuell i X-Factor, han kan mycket väl vara sugen på att stå i rampljuset helt själv, efter flera framgångsrika år med Lena PH.
 
Carola har nog varit rädd för festivalen sedan floppen med "One Love" (med Andreas Johnson), men i år sa hon till pressen hon hade en låt som passade perfekt, men kunde inte medverka pga The Voice. Hon vill nog göra ett nytt försök på popscenen efter Elivs perioden.
 
Linnea Henrikson har lyckats få några radiohits senaste året och börjar så mått bli folklig via Allsångs programmen. Det är nog ett bra nästa steg att medverka med en stark låt.
 
Nause hade varit ett modernt inslag i Melodifestivalen. Han har moderna dancepop hits som hade varit kul att vara med i festivalen. Och kanske tillsammans med någon sångerska...
 
Det var länge sedan Orup låten "Det gör ont" vann Melodifestivalen. Kanske dax för Lena Philipsson göra ett sista besök i tävlingen, om hon har en stark låt. En låt av Peter Boström, Veronica Maggio, Andreas Carlsson eller varför inte Max Martin? Lena har dock inte sagt sig vara sugen att vara med en enda gång sedan vinsten.
 
Darin har skjutit upp sittalbum, kanske blir lagom med en comeback i Melodifestivalen? Andra från Idol som kan vara aktuella är Amanda Fondell, Ola Svensson och Amanda Jenssen?
 
Ace Of Base, vill de ha en karriär i Sverige till en början med igen, är detta nog bästa forumet.
BWO - nedlagt, men kanske dax för comeback? Eller Martin solo?
Takida verkar ha fullt upp med USA lansering, och Stiftelsen verkar inte behöva tävlingen, så frågan är vilket rockband som är med efter Dead By April
 
Sedan är säkert artister från antingen X-factor eller The Voice med.
 
Bland schager artisterna finns Måns Zelmerlöw, Nanne Grönwall, Magnus Carlsson, Linda Bengtzing...
 
Robyn, Petra Markund (September), Swedish House Mafia, Roxette, Avicci, Agnes....hade varit kul att ha med, men låter inte troligt att de skulle medverka.
 
Vem/vilka vill du se på Melodifestivalens scen nästa år?
 
 

Kommentarer
Tessan säger:

Hoppas de lägger ner skiten! Jag kommer aldrig mer att glo på det jävla fanskapet till program. De skriver bara en massa lögner och en massa skit om artisterna. Alla kan dra åt helvete, speciellt journalisterna på AB och Expressen.

2012-10-13 | 12:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback