Vilken är den bästa James Bond låten?

 
 
Då har man släppt den nya bondlåten till Skyfall med Adele. Men vilken är din favorit genom tiderna?
Senaste åren känns låtarna anonyma och försvunnit helt. Det blir så klart ädring på det nu, när kvinnan som sålt 24 miljoner av sitt senaste album släpper en Bond singel.
 
 
 
Garbage lyckades få till en låt som låter mycket Bond i "The Wold Is Not Enough", samtidigt har kvar en del av sitt egna sound.
 
 
 
Sheryl Crow lyxckas också få lite klassikst Bond känsla i sin "Tomorrow Never Dies". Inte världens mest spännande låt, och inte en av Sheryl Crows bästa för den delen heller. Men ändå ett klassiskt sound
 
 
 
 
The Queen of Pop fick äran att spela in en Bond låt, och hon gick sin egna väg helt. Inte mycket klassik Bond känsla alls. Det låter som ett bra album spår på valfri Madonna platta sedan Ray Of Light plattan. Absolut inte dåligt, och nytänkande är kanske den rätta vägen att gå....eller inte.
 
 
 
Någon större hit blev det inte för Chris Cornell, behöver dock inte innebära en dålig insats. Dock ingen Bond låt jag egentligen minns.
 
 
 
Den bästa Bond låten. Den har klass. Kvalité. Styrka. Känns verkligen som man har tänkt till, när man skrev låten och valde The Queen of Rock som sångerska. The Edge och Bono från U2 special skrev denna snygga låten till Tina Turner. Och vilken stark insats Tina gjorde. Otroligt bra.
 
 
 
 
En annan med stark pipa, Gladys Knight fick till en klassik 80-tals Bond hit med "Licence to Kill".
 
 
 
 
Klassik Bond. Stark röst, klass och stark. Perfekt Bond låt för sin tid med Shirley Bassey.
 
 
 
 
 
Inte sedan Tina Turners "GoldenEye" har en Bond låt låtit så är klassisk, eller bra. Stark röst från Adele som vanligt och effektfull med körerna i refrängen. Den är redan en succé, och det är bara gratulera alla inblandade till en lyckat jobb.
 
Kommentera och berätta vilka dina favoriter är

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback