What to Expect - Splittrad Romcom om 9 månader av att vara gravid

 
 
Comedy | Drama | Romance

Cameron Diaz     ...     Jules
Jennifer Lopez     ...     Holly
Elizabeth Banks     Wendy
Chace Crawford     ...     Marco
Brooklyn Decker     Skyler
Ben Falcone     ...     Gary
Anna Kendrick     ...     Rosie
Matthew Morrison     Evan
Dennis Quaid     ...     Ramsey
Chris Rock     ...     Vic
Rodrigo Santoro     Alex
Joe Manganiello        Davis

Handling: Romantisk komedi som följer fem par på väg in i föräldraskapet. Filmen baseras på Heidi Murkoffs bästsäljande bok som av USA Today valts till en av de senaste 25 årens 25 mest inflytelserika böcker och är regisserad av Kirk Jones som tidigare gjort "Nanny McPhee".

Att slänga in många historier i en film, som knyts ihop på något sätt, har kommit och gått senaste åren. Short Cuts började med det, sedan kom "Playing By The Heart", "Love Actually", ""Valentine's Day"  och "New Years Eve".

What to Expect When You're Expecting som den egentligen heter, verkar vara en "kvinnor som är gravida"-version av nämnda filmer. Denna filmen är mest inkriktad mot kvinnor, och det är nog dessa som kommer uppskatta filmen mest.

Pga så många livsöden man skall följa, blir det svårt att engagera sig riktigt i filmen. Det blir lite löst allting.
Temat finns där, men livsöderna blir inte tillräkligt intressanta.

Cameron Diaz och Jennifer Lopez tillhör dom som får lite mer utrymme i filmen, men det tycks inte hjälpa. Pappa-maffian med Chris Rock i spetsen känns helt död. Det är bara löjligt, men det kanske var det enda sättet de kom på att få in männen i filmen.

Anna Kendrick (Twilight) är som vanligt charmig i sin historia med Chace Crawford (Gossip Girl), Dennis Quaid har en rätt rolig karaktär. Men detta är ingen ny Love Actually eller Valentine's Day, utan känns mer lika splittrad som New Years Eve. Eller en splitterad och mindre rolig version av "Nio Månader"

Men filmen har lite charm, och det finns en del roliga scener, Rebel Wilson från BrideMaids tillhör de bästa scenerna. Och tjejer, ni kommer tycka detta är rätt trevligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback