Bildspecial: The Hobbit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är ett gäng bilder på årets kanske mest efterlängtade film; The Hobbit

The Female Expendables - Gina Carano har skrivit på

 
 
The Expendables 1 och 2 fick Arnold, Sylvester, Bruce, Dolph, Van Damme, Chuck, Jet med flera att medverka i en och samma film. En dröm, som kom 20 år för sent. Och en hel del pengar har dom dragit in med, med dessa grabb(gubb) action filmer.
 
Så nu riktar Hollywood mot att göra en kvinnlig version! Och Gina Carano har tydligen skrivit på. Vem är hon? Hon har huvudrollen i actionfilmen Haywire.
 
"In a move that will surprise no one, former MMA fighter and Haywire star Gina Carano has just been cast in a still untitled film pitched as “The Female Expendables.” The project, which will be produced by Adi Shankar‘s company 1984 Private Defense Contrators (The Grey, Machine Gun Preacher, Killing Them Softly) came together last month after the successful opening of The Expendables 2. Dutch Southern is writing.

Variety broke the news of Carano’s casting which, according to Shankar, was a no-brainer:

    I don’t know how I’m supposed to make a movie that is supposed to be the female version of ‘The Expendables’ without Gina Carano in it. It would be like making Twix without caramel or Jamba Juice without jamba."
 
Så vilka blir det mer i denna actionfilm?
Sigourney Weaver (Alien-filmerna), Linda Hamilton (Terminator 1-2, Dantes Peak), Angelina Jolie (Salt, Wanted, Lara Craft), Milla Jovovich (Resident Evil 1-5), Kate Beckinsale (UnderWorld 1-4) eller någon annan?
Kommentera vilka du vill se i en Female Expendables aktig film!
 
 

Filmtrailers: Beautiful Creatures, Silent Hill: Revelation 3D, 007, Twilight 5 med flera

 
Drama med övernaturliga inslag, med bla Emma Thomson
 
 
 
 
Nya rysningar i 3D blir det i kommande Silent Hill
 
 
 
 
Red Dawn, verkar ha ett lite konstigt invations tema, det är inte aliens eller "ryssar" eller "mellanösten" som det brukar...utan...ja se trailern. Med Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson.
 
 
 
 
 
Barnen från sagan Hans och Greta har växt upp och vill nu ta upp jakten på alla häxor....ja tydligen gör Hollywood film på detta, kolla in trailern nedan
 
 
 
 
 
Life of Pi ser ut som ren filmkonst av Ang Lee
 
 
 
 
 
James Bond is back - kommer du kolla?
 
 
 
 
 
Sista delen i Twilight sagan kommer i November, Breaking Dawn Part 2 med Kirstin Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner
 
 
 
 

Musik Topp 40: P!nk - Try

 
01.(01) P!nk - Try [2 weeks @ nr 1]
02.(02) David Guetta ft Sia - She Wolf (Falling To Pieces) [2 weeks @ nr 1]
03.(03) Swedish House Mafia ft John Martin - Don't You Worry Child
04.(05) Lena Philipsson - Världen Snurrar
05.(--) Danny Saucedo - All In My Head
06.(04) Gossip - Move In The Right Direction [1 week @ nr 1]
07.(10) Christina Aguilera - Your Body
08.(06) Alicia Keys feat Nicki Minaj - Girl On Fire
09.(08) The Script ft will.i.am - Hall Of Fame
10.(07) Agnes - All I Want Is You
11.(14) Nause - Hungry Hearts
12.(09) Usher - Numb
13.(--) LMFAO ft. Lil Jon - Shots
14.(13) Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back
15.(18) Justin Bieber feat Nicki Minaj - Beauty And A Beat
16.(11) Avicii feat Andreas Moe - Last Dance
17.(17) OneRepublic - Feel Again
18.(12) Leona Lewis ft Childish Gambino - Trouble
19.(19) Petra Marklund (September) - Händerna mot himlen
20.(24) The Wanted - I Found You
21.(20) Enrique Iglesias feat. Sammy Adams - Finally Found You
22.(--) Lifehouse feat. Natasha Bedingfield - Between the Raindrops
23.(23) Taio Cruz - Fast Car
24.(22) Flo-Rida - I Cry
25.(--) Gavin DeGraw - Soldier
26.(26) Neon Hitch ft. Tyga - Gold
27.(15) Pink - Blow Me (One Last Kiss) [7 weeks @ nr 1]
28.(27) Emelie Sandé - Read All About It Pt. III
29.(25) Nickelback - Trying Not To Love You
30.(--) One Direction - Live While We're Young
31.(--) Maroon 5 - Daylight
32.(21) Gusttavo Lima - Balada [4 weeks @ nr 1]
33.(16) Maroon 5 - One More Night
34.(31) Eva Simons - Renegade
35.(--) Cher Lloyd ft Becky G - Oath
36.(28) Far East Movement ft Flo-Rida - Change Your Life
37.(35) Sons Of Midnight - Stand Up For Love
38.(38) Carly Rae Jepsen - This Kiss
39.(--) Train feat Ashley Monroe - Bruises
40.(--) No Doubt - Looking Hot


Out:
Ansiktet - För Stor
Michael Jackson featuring Pitbull – Bad 2012
Nelly Furtado - Parking Lot
Chris Wallace - Remember When (Push Rewind)
No Doubt ft Busy Signal - Push and Shove
Ne-Yo - Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)
Adam Lambert - Trespassing
3OH!3 - You're Gonna Love This
Rihanna ft A$ap Rocky - Cockiness (Love It)
 
De flesta låtarna finns på denna playlisten på Spotify
 
 

Resident Evil: Retribution - Milla kicks ass i actionorgie

 

 

Action | Horror | Sci-Fi 

 

Milla Jovovich  ...  Alice 

Sienna Guillory  ...  Jill Valentine 

Michelle Rodriguez  ...  Rain 

Aryana Engineer  ...  Becky 

Bingbing Li  ...  Ada Wong 

Boris Kodjoe  ...  Luther West 

Johann Urb  ...  Leon S. Kennedy 

 

Handling: Umbrellas dödliga T-virus fortsätter att sprida sig över världen, och förvandla mänskligheten till köttätande zombier. Vårt sista och enda hopp, Alice, upptäcker nya hemligheter från sitt förflutna medan hon jagar de skyldiga.

Det är en jakt som tar henne till Tokyo, New York, Washington och Moskva, där hon snart blir varse om att ingenting är vad det ser ut att vara... Med hjälp av nya bekantskaper och gamla vänner kämpar hon för att hålla sig vid liv i denna ovänliga värld. Nedräkningen har börjat.

Del 5 I zombie serien Resident Evil. Det kändes lite som det började gå nedför i del 4a. Segare. Tråkigare. Men man har tog tänkt om efter förra filmen, för här är det som bortblåst.

Det är nya tag som gäller, själva manuset för inte historien mycket vidare, där är mer som ett överlevnadsuppdrag i ett tv-spel (känns väldigt tydligen i denna del att den är baserad på tv-spel).

Men trotts denna ”brist”, så är det ändå ett uppdrag för Alice (Milla Jovovich) är väldigt underhållande. De sega partierna och trista miljöerna från ”del 4” har ersatts med effektfulla omgivnings förändringar, vi får vara både i Asien, USA och Europa.

Och det blir riktigt mycket av hjärndöd action, precis som det skall vara i Resident Evil. I början av filmen hoppar man till, så som bra rysare kan få till det. Dock växlar den helt om sen, från zombieskräck i 5 minuter, till en Science fiction action film. Just zombies har inte så stor roll i filmen längre, även de finns där.

Effekterna är många, dom är bra och 3D känns lyckad.

Tuffa brudar i huvudroller i actionfilmer är vi inte direkt bortskämda med. Det börjande med Sigourney Weaver i Alien filmerna, sedan Linda Hamilton i Terminator 1 & 2. Senaste åren har vi sett Angelina Jolie (Salt, Wanted) och Kate Beckinsale i Underworld serien. Och så har vi då Milla, som verkligen kickar ass av zombies, monster och soldater i Resident Evil 5.

Hon är lika tuff och cool som vanligt, och hon gör det bra. En annan tuff brud medverkar också, Michelle Rodriguez  som vi bla sett i Avatar.

Manuset är dock inte tunt, och för historien inte framåt, ja förutom sista 2 minuterna.

Som en Resident Evil film, ses 5:an som riktigt lyckad actionorgie.

 

 


Ny Musik: P!nk – The Truth About Love (album)

 
 

Pinks 6:e platta är hennes starkaste platta hittills. Den matchar ”M!ssunderstood” från 2001 och överträffar både ”Im not Dead” och ”Funhouse” som båda är starka plattor.

Hon brukar få till några stycken topp låtar på varje platta, samma sak denna gången, det som är skillnaden från tidigare är, att de andra låtarna, är bättre överlag. Lägsta nivån är alltså högre.

Plattan börjar med en stark uppningslåt, ”Are We All We Are”, som låter som en uppföljare till ”Cuz I Can”. Singeln ”Blow Me (One Last Kiss)” är en klassisk ”break-up-anthem”, så som ”So What”, nästan gemnbördiga refränger, så vinner ”Blow Me” i längden, blir inte lika tjatig.

Andra singeln ”Try”, är minst lika stark som hennes medeltempohits som ”Who Knew” och ”Please Dont Leave Me”. Rösten kommer fram bra, och texten blir tydligen, precis som i ”Fucking Perfect” som hon hade med på greatest hits plattan.

”Just Give Me A Reasen” är en duett med sångaren från FUN. Mysig och klassisk pop, som doftar rätt mycket FUN. Ovanligt med riktiga duetter från Pink. De matchar varandra bra.

True Love, med gästspel från Lilly Allen är en trallvänlig och trevlig poplåt.

De som minns Blurs hit ”Song 2” känner igen refrängen i tuffa, coola ”Slut Like You”, som är skivans ”U+Ur Hand” moment.

Walk of Shame är ännu en klockren låt från P!nk. I ”Here comes the Weekend” blir det lite ”Get The Party Started” känsla med gästspel från Eminem.

Ingen skiva utan vackra ballader, här får vi dom ibland annat ”Beam Me Up” och ”The Great Escape”. Här hör man också hennes fantastiska röst.

Bonuslåtarna är inga ”left-overs” – utan det är toppkvalité på även dessa.

Texterna är skämtsamma, ironiska, djupa och allvarliga – och det känns som sanning alltihop. Man tror på det hon vill förmedla. Starkt.

Det känns som hon skulle kunna få 8 singel hits lätt från dennas skivan. Detta är Pinks bästa platta någonsin. Och textmässigt är den minst lika stark som vanligt.

 


Ny Musik: Danny Saucedo – All In My Head

 

 

Ända sedan Danny släppte ”Tokyo” 2007 har han kört på radiovändlig danspop.  Hitsen har hunnit bli några stycken nu, så som ”If Only You”, ”Radio”, Play It For The Girls”, ”All On You”, ”Tonight” och ”In Your Eyes”. Men det är med Melodifestivallåtarna som han har dominerat mest, “In The Club” och “Amazing”, två klockrena låtar i schlagerdancepop land.

Tack vare de hitsen, fick oss hjärtligt glömma snedsteget med E.M.D

Med ”All In My Head” tar han sin musik ett steg längre. Det låter med NRJ än RixFm. Och nu får vi hoppas att detta är ett lyckat steg framgångsmässigt. Det är alltid svårt för artister, när de vågar göra nånting annat än vad de brukar, ta ett steg i det okända. Det kan bli succé, kan bli flopp, eller nånstans mitt i mellan. Petra Marklund lämnar September bakom sig tillfälligt och satsar på svenska, vågat. Lena Philipsson bytte ut schlagerpop Orup emot kreddiga låtskrivare som Markus Krunegård och Veronica Maggio. Och Danny lämnar schlagerstarka refränger emot Swedish House Mafia sound.

All In My Head låter till en början som en Danny låt, men utvecklas sedan till en modern dansgolvsrökare. Det är tryck i refrängen, mer ljudbild än text. Detta är en party låt på dansgolvet, där den kommer passa in mellan låtar från David Guetta, Avicii, Nause och nämnda Swedish House Mafia. Så här internationell har Danny inte låtit innan. Han lämnar Eric Saade någonstans på högstadiet känns det som.

Effektiv, dansant, och inte lika radiovänlig som ”Amazing” eller ”If Only You”. Bra utveckling, skall bli intressant höra mer nytt från Danny.

Låten finns med på denna Spotify playlist
 

Ny Musik: Leona Lewis ft. Childish Gambino: 'Trouble'

 
 

Leona Lewis slog igenom I England via X-Factor. Och med singeln ”Bleeding Love” fick hon en massiv hit över hela världen. Det var så vi önskade Mariah Carey lät när hon gjorde ballader.

Några starka uppföljare blev det, sen tunnades det ut och blev ointressant.

Nu har hon fått tag på en rätt stark ballad igen, i ”Trouble”. Både verserna och refrängen är hyffsade och det är åter igen rätt bra klass, både på låt och sånginsats. Det klarar sig ifrån en tråkighetstämpel som Avatar låten ”I See You” fick. Men någon ”Bleeding Love” är det inte ritkigt.

Den är bättre än många andra RnB ballader det senaste året, men det säger inte så mycket. Det är en bra, kompetent låt, men den saknar det lilla extra, att den sticker ut mer. Nu blir det mer en kompetent låt som faller lite platt.


Drama med Jake Gyllenhaal 1:a på biotoppen i USA

 
 
Det var inga magiska siffror direkt på biotoppen, Jake Gyllenhaal dramat End of Watch gick in på första platsen med 13 miljoner dollar, lika mycket som tvåan, House at the End of the Street, som är en rysare med bla Hunger Spelens Jennifer Lawrence.

 

Nästan lika ”bra” gick det för Clint Estwoods nya drama Trouble with the Curve.

 

Finding Nemo har kommit ut i 3D version, gick unegfär som väntat, än så länge dragit in ytligare 30 miljoner. Lite mer än då har Resident Evil: Retribution dragit in.

 

Dredd 3D verkar bli en flopp, hamnade på en 5:e plats och 6.3 miljoner dollar. Rysaren The Possession har lyckats dra ihop 45 miljoner dollar sedan den gick in på första platsen.

 
 

1  End of Watch (2012)   $13M   $13M   1

2  House at the End of the Street (2012) $13M    $13M   1

3  Trouble with the Curve (2012)  $12.7M $12.7M  1

4  Finding Nemo (2003) $9.45M   $30M  2

5  Resident Evil: Retribution (2012) $6.7M $33.5M2

6  Dredd 3D (2012) $6.3M $6.3M   1

7  The Master (2012)$5M $6.06M 2

8  The Possession (2012) $2.36M  $45.3M 4

9  Lawless (2012) $2.32M $34.5M   4

10 ParaNorman (2012) $2.3M  $52.6M  6
 
 

The Cabin in the Woods – Överraskande skräckis som kan bli kult

 
 

Horror | Thriller 

 

Kristen Connolly  ...  Dana Polk 

Chris Hemsworth  ...  Curt 

Anna Hutchison  ...  Jules Louden 

Fran Kranz  ...  Marty Mikalski 

Jesse Williams  ...  Holden McCrea 

Sigourney Weaver ...  The Director

 

Handling: Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länga förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar…

Det börjar traditionellt, ett gäng unga åker ut till en öde stuga. Vi har sett det så många gånger förr. De klassiska karaktärerna finns med, och det doftar tråkig remake på remaken.

”Fredagen den 13:e” och alla ripoff därefter, nu i ännu en tröttsam rip-off.

Men rätt som det är vänder det, och det rejält. Det som framstod som en klassisk b-films ”ungdomar dör en efter en”, får en twist som heter duga. Visst är de klassiska momenten med en del, men det blir så mycket mer.

The Cabin in the Woods känns lika nytänkande första Scream filmen var, och kan bli lika kult. Vill inte avslöja för mycket detaljer (undvik trailern nedan om du kan), men det blir både blodigt, effektfullt och överaskande.

De flesta som gillar skräckfilm kommer nog digga denna filmen, medan de som inte gillar denna typen av film, kommer inte uppskatta denna heller.


The Cold Light of Day – Standardaction som känns lite trött

 
 

Action | Thriller

 

Henry Cavill  ...  Will 

Verónica Echegui  ...  Lucia 

Bruce Willis  ...  Martin 

Sigourney Weaver  ...  Carrack 

Joseph Mawle  ...  Gorman 

 

Handling: Will Shaws familj kidnappas under en semesterresa i Spanien och när han försöker rädda sin familj blir han indragen i en stor konspirationsplot.

 

The Cold Light of Day, en rätt trist titel på en film, och det speglar hela filmen. Grundhistorien är inte speciellt unik, mine fine, det finns många action thrillers som lider av samma sak.

Det är själva utförandet den tappar. Filmen börjar hyffsat bra och spännande, men tappar rätt mycket, rätt fort. Manuset skall väl vara rappt och full fart framåt, men ändå lyckas filmen hålla intresset öppet. Det blir lite väl standard över det hela. Det är inga speciella actionscener som fastnar, eller twistar.

Detta är absolut ingen ny ”Taken”, så både är rå och cool.  Men den är inte helt värdelös heller. Det går att slökolla på, fungerar för stunden. Känns lite som man helt enkelt inte brydde sig så mycket om filmen, från filmbolagets sida. Det är mer en ”direkt till videomarknaden” känsla än en biofilm.

Skådespelarna är det inget fel på, Henry Cavill (nya Superman) funkar bra i huvudrollern, och både Bruce Willis och Sigourney Weaver gör okej ifrån sig, även som det känns som, de dök upp, gjorde en snabb insats och sen gick vidare till nästa projekt, som förmodligen var en bättre film.

Utfyllnadsfilm, som funkar att kolla på.

 


Trailer 2 till The Hobbit

 
Peter Jackson delar upp The Hobbit i tre delar. Skall bli intressant om det blir lika starkt som i Sagan Om Ringen.
 
Trailer 2 till The Hobbit har kommit ut, och det ser snyggt och storslaget ut
 
 

Musik Topp 40: Pink - Try

 
01.(04) P!nk - Try [1 week @ nr 1]
02.(01) David Guetta ft Sia - She Wolf (Falling To Pieces) [2 weeks @ nr 1]
03.(03) Swedish House Mafia ft John Martin - Don't You Worry Child
04.(02) Gossip - Move In The Right Direction [1 week @ nr 1]
05.(--) Lena Philipsson - Världen Snurrar
06.(05) Alicia Keys feat Nicki Minaj - Girl On Fire
07.(06) Agnes - All I Want Is You
08.(07) The Script ft will.i.am - Hall Of Fame
09.(08) Usher - Numb
10.(--) Christina Aguilera - Your Body
11.(13) Avicii feat Andreas Moe - Last Dance
12.(14) Leona Lewis ft Childish Gambino - Trouble
13.(20) Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back
14.(--) Nause - Hungry Hearts
15.(11) Pink - Blow Me (One Last Kiss) [7 weeks @ nr 1]  
16.(09) Maroon 5 - One More Night
17.(17) One Republic - Feel Again
18.(10) Justin Bieber feat Nicki Minaj - Beauty And A Beat
19.(--) Petra Marklund (September) - Händerna mot himlen
20.(15) Enrique Iglesias feat. Sammy Adams - Finally Found You
21.(12) Gusttavo Lima - Balada [4 weeks @ nr 1]
22.(19) Flo-Rida - I Cry
23.(18) Taio Cruz - Fast Car
24.(29) The Wanted - I Found You
25.(25) Nickelback - Trying Not To Love You
26.(37) Neon Hitch ft. Tyga - Gold
27.(16) Emelie Sandé - Read All About It Pt. III
28.(21) Far East Movement ft Flo-Rida - Change Your Life
29.(--) Adam Lambert - Trespassing
30.(24) Rihanna ft A$ap Rocky - Cockiness (Love It)
31.(22) Eva Simons - Renegade
32.(23) 3OH!3 - You're Gonna Love This
33.(31) Ne-Yo - Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)
34.(34) No Doubt ft Busy Signal - Push and Shove
35.(--) Sons Of Midnight - Stand Up For Love
36.(27) Chris Wallace - Remember When (Push Rewind)
37.(36) Nelly Furtado - Parking Lot
38.(--) Carly Rae Jepsen - This Kiss
39.(28) Michael Jackson featuring Pitbull – Bad 2012
40.(--) Ansiktet - För Stor


Out:
Robbie Williams - Candy
Walk The Moon - Anna Sun
Lawson - Standing in the Dark
Tyler James - Single Tear
Will I Am feat Eva Simons - This Is Love
JLS - Hottest Girl in the World
Kodaline - All I Want
No Doubt - Settle Down
 

Ny Musik: Lena Philipsson - Världen Snurrar

 Detta låter rätt långt ifrån Kärleken Är Evig, Det Gör Ont, Delirium och Han Jobbar I Affär. Lena lämnade den trygga schlagerpop scenen och kastade sig in i ett musikaliskt land med moderna dansanta toner.
Hon fick mindre hits med "Idiot" och "Du Följer Väl Med", vilket kanske medfört att det blir åter till schlager nästa gång? Så Mycket Bättre låten "Live Tomorrow" blev dock en hit som hon så väl förtjärnade.
 
"Världen Snurrar", titelspåret från Lena Ph:s senaste dansanta platta, är kanske det starkaste spåret. Låtskrivaren heter inte Orup som vi är vana vid, utan dom heter Veronica Maggio & Markus Krunegård, och är Producerad av Peter Boström, mannen bakom Loreens Eurovision Song Contest vinnare.
 
Det hörs att Maggio och Krunegård har skrivit låten och sounden känns som en cool mix av Kylie Minouges bästa och Robyn.
 
Låten har ett bra sound, och det är så här svensk danspop på svenska, låter som bäst. Det är också en låt, som kan hålla en längre tid, som man inte tröttnar på efter fem lyssningar.
 
Om det kommer bli en hit? Det avgör radiokanalerna, och de någon gång vill byta ut Robyns gamla hits med något annat kompetent dansant från hemlandet.
 
 

Film: Snow White and the Huntsman - Snyggt martinéäventyr med iskall drottning

 Action | Adventure | Drama

Kristen Stewart     Snow White
Chris Hemsworth     The Huntsman
Charlize Theron     Ravenna
Sam Claflin     ...     William
Sam Spruell     ...     Finn
Ian McShane     ...     Beith
Bob Hoskins     ...     Muir

Handling: I det actionspäckade eposet "Snow White and the Huntsman" spelar Kristen Stewart ("Twilight") den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen (Charlize Theron), som i sin tur är ute efter att förgöra henne.

Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare (Chris Hemsworh, "Thor"), utsänd för att döda henne. Sam Claflin ("Pirates of the Carribean: On Stranger Tides") ansluter till ensemblen som prinsen som länge varit förtrollad av Snövits skönhet och makt.

Bakom detta nya grepp om den klassiska sagan står Joe Roth, producenten bakom Alice in Wonderland, producenten Sam Mercer (Sjätte sinnet) samt den erkände reklamfilmaren och visionären Rupert Sanders.

Det var inte länge sen "Spegel, Spegel" kom ut med Julia Roberts, som också handlade om Snövit. Eller tv-serien Once Upona Time. När är film nummer två här om snövit för i år, och den är tack och lov, mycket bättre än "Mirror Mirror".

Borta är all tönteri och plastiga effekter. Istället har man sneglat på fantasy filmer som Sagan om Ringen, Harry Potter, 300 och Alice I Underlandet.

Filmen är snygg både i kamra arbete och i effekter. Det är rätt mörk ton, lite så som Wrath of The Titans.
Det känns mer seriöst försök till en bra film.

Karaktärerna blir dock lite platta, speciellt Chris Hemsworth och Kristen Stewart i huvudrollerna. De griper inte tag, bli aldrig riktigt intressanta. Vilket är ett problem, då man hellst skall känna nått för huvudrollerna. Dessutom känns Stewart fortfarande rätt mycket Bella Swan från Twilight.

Men dvärgarna är alla underhållande på en bra nivå med ett gäng bra skådespelare. Men det är en som snor hela filmen -  Charlize Theron! Helt fantastisk grym evil Queen är hon, spelar briljant, även det ibland blir lite överspel.

Med Charlize Theron har man verkligen lyckats.

Snow White är ändå en snygg och helt okej fantasy saga som innehåller en del coola actionscener dessutom.
 
 

Ny trailer till Twilight: Breaking Dawn Part 2

 
Kirstin Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner är snart på bio igen i den femte och sista delen i den populära vampyr/varulvs serien Twilight.
 
Breaking Dawn kommer i November och här är den senaste trailern.
 
 

Ny Musik: Alicia Keys feat Nicki Minaj - Girl On Fire

 


En av de mest kompetenta artisterna på den amrikanska soulpop himlen heter Alica Keys. Alla hennes låtar är inte lätttillgänliga. Men hur man än vrider och vänder på det, är det alltid klass på det hon gör, även om själva låtarna kan vara smått trista.
 
Men så ibland, dundrar det till, och blir helt klockrent, så som magiska "No One" och "Empire State Of Mind".
Och nya "Girl On Fire" kan nu läggas till den listan, till starka soulpop låtar med både själ, värme och hitkänsla.
 
Nicki Minaj passar utmärkt i låten. Starka rythmer, text, refräng....ja detta är en ny Alica Keys klassiker.
 
Det finns en Blue Light version, som istället känns som sömnmedel, utan Minaj.
 
 

Ny Musik: Nicki Minaj - I Am Your Leader

 
 
Nicki Minaj har en rätt skiftande kvalité när det kommer till singelval. Det är i gränslandet mellan hip hip, rnb och danspop hon är som bäst. Som i "Pound The Alarm" och "Starships".
 
"I Am Your Leader" är mer hiphop/rnb och den lunkar på, utan gripa tag i en i huvudtaget. Dock är en den inte lika påfrestande som "Stupid Whoe" var.
 
Nicki är helt klart duktig artist, men just denna låten, är mer eller mindre tråkig.
 
 

Ny Musik: P!nk - Try

 


P!nk verkar köra ett vist mönster, i sina singel släpp. Upptempo party låten "Stupid Girls" var första singel 2006 from "Im not dead", och andra singeln blev det snygga medeltempolåten "Who Knew". 2008 kom rockpop hiten "So What" med arena refräng, och andra singeln blev den mörkare medeltempo hiten "Sober" från plattan "Funhouse".
 
När det var dags för en Greatest Hits So Far platta, var första singeln fotbollsrefräng hiten "Raise Your Glass" och andra blev den lugnare "Fuckin Perfect"
 
Så i sommart fick vi den roliga party hiten med starka refrängen som första singel, "Blow Me (One Last Kiss)".
Och nu är andra singeln här - och det är samma tema igen. Lugnare tempo, seriösare text, känsligare och stark.
 
"Try" är en av Pinks bästa ballad/medeltemop låtar någonsin, stark text och refräng, både snyggt och vackert producerad, stark röst som vanligt. Denna är bättre än "Sober" och "Who Knew" och samma klass som "Fuckin Perfect".
 
Efter några fler lyssningar, kanske det tom är en 5a
 
 

Musik Topp 40: David Guetta ft Sia - She Wolf (Falling To Pieces)

 
01.(01) David Guetta ft Sia - She Wolf (Falling To Pieces) [2 weeks @ nr 1]
02.(02) Gossip - Move In The Right Direction [1 week @ nr 1]
03.(03) Swedish House Mafia ft John Martin - Don't You Worry Child
04.(--) P!nk - Try
05.(--) Alicia Keys feat Nicki Minaj - Girl On Fire
06.(15) Agnes - All I Want Is You
07.(05) The Script ft will.i.am - Hall Of Fame
08.(06) Usher - Numb
09.(07) Maroon 5 - One More Night
10.(08) Justin Bieber feat Nicki Minaj - Beauty And A Beat
11.(04) Pink - Blow Me (One Last Kiss) [7 weeks @ nr 1]
12.(14) Gusttavo Lima - Balada [4 weeks @ nr 1]
13.(09) Avicii feat Andreas Moe - Last Dance
14.(10) Leona Lewis ft Childish Gambino - Trouble
15.(11) Enrique Iglesias feat. Sammy Adams - Finally Found You
16.(--) Emelie Sandé - Read All About It Pt. III
17.(--) One Republic - Feel Again
18.(12) Taio Cruz - Fast Car
19.(29) Flo-Rida - I Cry
20.(18) Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back
21.(--) Far East Movement ft Flo-Rida - Change Your Life
22.(16) Eva Simons - Renegade
23.(19) 3OH!3 - You're Gonna Love This
24.(--) Rihanna ft A$ap Rocky - Cockiness (Love It)
25.(25) Nickelback - Trying Not To Love You
26.(20) No Doubt - Settle Down
27.(23) Chris Wallace - Remember When (Push Rewind)
28.(26) Michael Jackson featuring Pitbull – Bad 2012
29.(--) The Wanted - I Found You
30.(13) Will I Am feat Eva Simons - This Is Love
31.(27) Ne-Yo - Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)
32.(--) Kodaline - All I Want
33.(--) JLS - Hottest Girl in the World
34.(--) No Doubt ft Busy Signal - Push and Shove
35.(--) Tyler James - Single Tear
36.(--) Nelly Furtado - Parking Lot
37.(--) Neon Hitch ft. Tyga - Gold
38.(--) Lawson - Standing in the Dark
39.(--) Walk The Moon - Anna Sun
40.(--) Robbie Williams - Candy


Out:
Cover Drive - Explode
Justin Bieber feat Big Sean - As Long As You Love Me
Jennifer Lopez ft Flo-Rida & Lil Jon - Goin In
Aerosmith - What Could Have Been Love
Timbaland feat Ne-Yo  - Hands In The Air
Chris Brown - Don't Wake Me Up [1 week @ nr 1]
Daughtry - Start Of Something Good
Mariah Carey ft Rick Ross & Meek Mill - Triumphant (Get' em)
Dada Life - Kickout The Epic Motherf**ker
Stooshe - Black Heart
Nelly Furtado - Spirit Indestructible
Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together
Icona Pop - I Love It
Neon Trees ft Kaskade - Lessons In Love
Kelly Clarkson - Get Up (A Cowboys Anthem)
Alex Saidac - Stay In This Moment
 
 

CANDY ROBBIE WILLIAMS ( RADIO BBC2 ) - MP3 by marika1823