Ny Musik: Lena Philipsson - Världen Snurrar

 Detta låter rätt långt ifrån Kärleken Är Evig, Det Gör Ont, Delirium och Han Jobbar I Affär. Lena lämnade den trygga schlagerpop scenen och kastade sig in i ett musikaliskt land med moderna dansanta toner.
Hon fick mindre hits med "Idiot" och "Du Följer Väl Med", vilket kanske medfört att det blir åter till schlager nästa gång? Så Mycket Bättre låten "Live Tomorrow" blev dock en hit som hon så väl förtjärnade.
 
"Världen Snurrar", titelspåret från Lena Ph:s senaste dansanta platta, är kanske det starkaste spåret. Låtskrivaren heter inte Orup som vi är vana vid, utan dom heter Veronica Maggio & Markus Krunegård, och är Producerad av Peter Boström, mannen bakom Loreens Eurovision Song Contest vinnare.
 
Det hörs att Maggio och Krunegård har skrivit låten och sounden känns som en cool mix av Kylie Minouges bästa och Robyn.
 
Låten har ett bra sound, och det är så här svensk danspop på svenska, låter som bäst. Det är också en låt, som kan hålla en längre tid, som man inte tröttnar på efter fem lyssningar.
 
Om det kommer bli en hit? Det avgör radiokanalerna, och de någon gång vill byta ut Robyns gamla hits med något annat kompetent dansant från hemlandet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback