Thor: The Dark World - Snyggt och roligt Marvel äventyr

 
 

Chris Hemsworth
Stellan Skarsgård
Anthony Hopkins
Natalie Portman
Idris Elba
Rene Russo
Tom Hiddleston
Christopher Eccleston
Kat Dennings

Handling: Nu tvingas Thor kämpa för att rädda Jorden och De nio världarna från en mystisk fiende som föregår universum självt. I efterdyningarna av Marvels "Thor" och Marvels "The Avengers" kämpar Thor för att återställa ordningen i kosmos. Men en forntida art ledda av den hämndlystne Malekith återvänder för att försätta hela universum i mörker. Thor måste nu inleda sin hittills farligaste och personligaste resa, en resa som återförenar honom med Jane Foster. Han kommer att bli tvungen att offra allt för att rädda oss alla.

Första filmen var bara en försmak. Den var underhållande. Sen kom The Avengers och allt blev så mycket större. Efter Avengers kom Iron Man, fortfarande en riktigt stor film, men inte lika gigantiskt som när alla superhjältar är med i samma film. Men alla superhjältar klarar sig även bra på egen hand.

Thor: The Dark World håller måttet. Det är mer och bättre effekter. Handlingen håller ungefär samma klass om tidigare.Det som skiljer sig också - del två är roligare. Det är mer humor, det blir mer lättsamt. Och det är lyckats. Det blir underhållning även för dom som inte är fans av Marvels värld.

3D ger ett djup i filmen, precis som Man of Steel och första Thor filmen. Men det är ingen wow-faktor på just det momentet.

Chris Hemsworth fungerar utmärkt i huvudrollen, och som vanligt så är Tom Hiddleston starkast. Thor är ett ännu ett bra äventyr som håller samma klass som Iron Man, Star Trek och andra aktuella äventyrsfilmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback