Musik Topp 40: Britney Spears - Work Bitch

 
01.(--) Britney Spears - Work Bitch [1 week @ nr 1]
02.(03) Ellie Goulding - Burn
03.(10) Panic! At The Disco - This Is Gospel  
04.(02) Thirty Seconds To Mars - Do Or Die
05.(--) P!nk - Walk Of Shame
06.(04) Lady Gaga - Applause [2 weeks @ nr 1]
07.(06) ENVY - Am I Wrong
08.(13) Chris Brown ft Nicki Minaj - Love More
09.(11) Avicii ft. Salem Al Fakir - You Make Me
10.(01) Katy Perry - Roar [2 weeks @ nr 1]
11.(07) Jay Z Featuring Justin Timberlake - Holy Grail
12.(12) Lana Del Rey - Summertime Sadness
13.(18) Eminem - Berzerk
14.(14) Macklemore & Ryan Lewis ft. Schoolboy Q & Hollis - White Walls
15.(34) Miley Cyrus - Wrecking Ball
16.(24) Drake ft Majid Jordan- Hold On We're Going Home
17.(05) P!nk ft Lily Allen - True Love
18.(09) Avicii feat. Aloe Blacc - Wake Me Up [7 weeks @ nr 1]
19.(--) Neon Jungle - Trouble
20.(16) Bruno Mars - Gorilla
21.(08) Macklemore & Ryan Lewis feat Mary Lambert - Same Love
22.(15) Selena Gomez - Slow Down
23.(33) Havana Brown - Flashing Lights
24.(--) Alex Gaudino ft. Nicole Scherzinger - Missing You
25.(--) Jason Derulo  feat. 2 Chainz - Talk Dirty
26.(17) Anton Ewald - Human
27.(25) Capital Cities - Safe & Sound
28.(28) Fergie -A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
29.(22) Olly Murs - Right Place Right Time
30.(26) The Wanted - We Own The Night
31.(27) OneRepublic - Something I Need
32.(29) James Blunt - Bonfire Heart
33.(--) The Wanted - Show Me Love (America)
34.(23) Anna Kendrick - Cups
35.(35) Icona Pop - All Night
36.(36) John Newman - Cheating
37.(32) Jessie J - It's My Party
38.(19) Rihanna - What Now
39.(20) Robin Thicke f/T.I. & Pharrell - Blurred Lines
40.(21) Daft Punk ft Pharrell Williams - Get Lucky


Out:
Jason Derulo - Marry Me
Conor Maynard - R U Crazy
The Saturdays - Disco Love
Emmelie de Forest - Hunter & Prey
Kim Cesarion - Undressed
Eric Saade - Forgive Me
 
Spotify Playlist
 
 
 
 

Pacific Rim - Påkostat actionäventyr för tonårspojkar

 
 
Ron Perlman
Clifton Collins Jr.
Idris Elba
Burn Gorman
Brad William
Charlie Hunnam

När stora monster stiger upp från haven inleddes ett krig som kostar miljontals liv. För att bekämpa dessa Kaijus, skapar man jättelika robotar, sk Jaegers som styrs av två piloter. Men även dessa har problem med de hänsynslösa Kaijus. På gränsen till ett förödande nederlag vänder man sig till två osannolika hjältar. En före detta pilot och en ung tjej är plötsligt mänsklighetens sista hopp inför den stundande apokalypsen...

Filmens manus är lika djupt som Transformers. Handlingen med monster vs robotar är nog en 12-årings pojkes våta dröm på bio. Eller var i alla fall det till Transformers kom i tre delar.

Lite Godzilla, lite Transformers robot action. Lite nypa av karaktärer och handling utöver fighterna. Det är rätt tunt fanktiskt. Men detta är ingen djup actionfilm som vill vara kreddig som de senaste Batman filmerna.

Detta är lättsam popcorn underhållning, våld mellan monster och robotar stora som höghus. Filmen lyckas med det, den verkar siktat in sig på - underhållning.

Nu är detta en film som fungerar bättre med en tonårspublik och framför allt killar, men alla som har barnasinnet kvar kommer bli underhållna.

Charlie Hunnam fungerar bra i huvudrollen, inte sämre än någon annan actionskådis.

Effekterna är väldigt snygga, precis som det skall vara i denna typen av filmer. Betyget blir fyra, även om den är något svag.

Stäng av hjärnan och låt dig bli underhållen av ett barnsligt effektkrig.
 
 

World War Z - Storslagen Zombiefilm

 
 
Brad Pitt
David Morse
Bryan Cranston
Moritz Bleibtreu
James Badge Dale

Science fiction där en FN-anställd tävlar mot tiden och ödet då han försöker få stopp på den zombie-pandemi som hotar världen. Baserad på den bästsäljande boken av Max Brooks från 2006.

Zombie filmer finns det gått om, och dom har numera svårt att överaska. Warm Bodies lyckades dock tidigare i år, och nu gör World War Z det också. För detta är en storfilm, påkostad och ingen mindre än Brad Pitt i huvudrollen.

Den är spännande och effektiv, det är snygga action scener och underhållande till sista filmrutan. Det blir en domedagskänsla, så som katasrof filmer ibland får till.

Tillsammans med I Am Legend och 28 Dagar Senare är detta en av de bästa zombiefilmerna som har skapats. Kul att man för en gång skull ha råd att lägga en stor budget på denna typen av film, och att det syns.

Brad Pitt är utmärkt i huvudrollen.

Även de som inte gillar zombie filmer kan bli underhållna av detta actionspäcktakel.
 
 

The Conjuring - Spännande rysare

 
 
 
Lili Taylor
Ron Livingston
Vera Farmiga
Patrick Wilson

Handling: Skräckfilmen "The Conjuring" bygger på den sanna berättelsen om Ed och Lorraine Warren, världsberömda utredare av övernaturliga händelser, som kallas in för att hjälpa en familj som terroriseras av mörka krafter.

I familjens hus mitt ute på landsbygden blir Warrens tvungna att utmana en stark demonisk kraft och blir då indragna i det otäckaste fallet de någonsin skulle komma att råka ut för… För regi står James Wan som tidigare regisserat "Saw".

Det har kommit många skräckfilmer, där det händer otäcka saker i ett hus. Historien blir lite tjatig kankse, men här lyckas man ändå att göra en film som är bättre än genomsnittet.

Förutom det finns en heldel otäcka senare, att det är spännande, så är skådespelarna övertygande också, speciellt Lili Taylor.

Underhållande skräcks, perfekt för höstmörkret.
 

Oprah Winfrey populärare än One Direction på Biotoppen i USA

 
Oprah Winfrey och Forest Whitaker medverkar i dramat Lee Daniels' The Butler vilket har blivit en överaskande succé i hemlandet.Trotts konkurrans av 1Ds nya film "This is Is" så höll den sig kvar på första platsen.

We're the Millers med Jennifer Aniston har även den gjort succé, och har nu kommit över den magiska gränsen 100 miljoner dollar.

Planes, sidospår av Cars, går hyffsat men når inte upp till Disneys succé med Bilar.

Efter Twilight och Hunger Games succerna vill Hollywood gärna se nya filmserier dra in en massa. Men det gick inget vidare med The Host eller Beautiful Creatures. Tyvärr går The Mortal Instruments: City of Bones samma öde i hemlandet, det blir kalla handen och den har inte nått upp i 30 miljoner dollar än.1         Lee Daniels' The Butler (2013)     $20.2M     $79.5M     3
2         One Direction: This Is Us (2013)     $18.5M     $18.5M     1
3         We're the Millers (2013)     $16.3M     $113M     4
4         Planes (2013)     $10.9M     $74M     4
5         Instructions Not Included (2013)     $10.4M     $10.4M     1
6         Elysium (2013)     $8.42M     $80.5M     4
7         The Mortal Instruments: City of Bones (2013)     $7.07M     $24.5M     2
8         The World's End (2013)     $6.51M     $18.3M     2
9         Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)     $6.19M     $56.7M     4
10         Getaway (2013)     $5.61M     $5.61M     1

Höstens stora musikal SPÖK har premiär 13 September med Lena PH & Måns

 
 
 
Vi är varna att se Lena Philipsson i shower med glittriga taijta kläder med humor och sexighet. Under hösten tar man itne vara på Sveriges snyggaste 47-åring, utan istället sminkar man ut henne till ett gammalt spöke! Effektfullt. Det blir en helt ny grej för Lena PH som i vanliga fall är van att göra ego shower.
 
Måns Zelmerlöw är dock vanare i rollen som tidigare har succémusikaler bakom sig. Lägg där till erfarenheten själv, Loa Falkman och Sussie Eriksson, så har ni en stjärnspäckad Musikal. Och ingen mindre än Björn Skifs ligger bakom manuset.
 
PR text:
Höstens stora musikalkomedi SPÖK! har premiär fredag den 13 september på Cirkus i Stockholm. Det är ett fantastiskt starkt artistuppbåd som upphovsmännen Björn Skifs och Bengt Palmers tillsammans med regissören Pernilla Skifs fått med till den nya upprustade och storslagna versionen av 80-talets musikalsuccé. I huvudrollerna syns bland andra Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Sussie Eriksson och Lena Philipsson.

Det spökar på Cirkus i höst! Följ med till slottet Bränningehus dit popstjärnan Dante (Måns Zelmerlöw) kommer i tron att han ska få lugn och ro att skriva nya låtar. Men det visar sig att han i själva verket har lurats dit av spöksystrarna Giljotina (Lena Philipsson) och Salmonella (Sussie Eriksson) som går igen på slottet sedan de fått sina hjärtan krossade av Dantes förfader och i förtvivlan tagit sina liv. Enda sättet för systrarna att få evig frid är att lyckas med den slutliga hämnden – att Dante, den siste i sin ätt, dör en lika fasansfull död som sin far, farfar och farfarsfar. Till sin hjälp har de den uråldrige och skräckinjagande betjänten Bernhard (Loa Falkman).

Musikalkomedin SPÖK! är skriven av Björn Skifs och Bengt Palmers och var en av åttiotalets stora succéer som spelades för ett utsålt Maximteatern i två år. I höst sätts föreställningen äntligen upp igen i en storslagen och efterlängtad ny version med fantastiska dansare och musiker och en scenografi det verkligen spökar om!

I rollerna
Dante: Måns Zelmerlöw
Bernhard: Loa Falkman
Giljotina: Lena Philipsson
Salmonella: Sussie Eriksson
Nellan: Marit Eriksson
Tina: Liza Sandberg
Höstens stora musikalkomedi SPÖK! har premiär fredag den 13 september på Cirkus i Stockholm. Det är ett fantastiskt starkt artistuppbåd som upphovsmännen Björn Skifs och Bengt Palmers tillsammans med regissören Pernilla Skifs fått med till den nya upprustade och storslagna versionen av 80-talets musikalsuccé. I huvudrollerna syns bland andra Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Sussie Eriksson och Lena Philipsson.

Det spökar på Cirkus i höst! Följ med till slottet Bränningehus dit popstjärnan Dante (Måns Zelmerlöw) kommer i tron att han ska få lugn och ro att skriva nya låtar. Men det visar sig att han i själva verket har lurats dit av spöksystrarna Giljotina (Lena Philipsson) och Salmonella (Sussie Eriksson) som går igen på slottet sedan de fått sina hjärtan krossade av Dantes förfader och i förtvivlan tagit sina liv. Enda sättet för systrarna att få evig frid är att lyckas med den slutliga hämnden – att Dante, den siste i sin ätt, dör en lika fasansfull död som sin far, farfar och farfarsfar. Till sin hjälp har de den uråldrige och skräckinjagande betjänten Bernhard (Loa Falkman).

Musikalkomedin SPÖK! är skriven av Björn Skifs och Bengt Palmers och var en av åttiotalets stora succéer som spelades för ett utsålt Maximteatern i två år. I höst sätts föreställningen äntligen upp igen i en storslagen och efterlängtad ny version med fantastiska dansare och musiker och en scenografi det verkligen spökar om!

I rollerna
Dante: Måns Zelmerlöw
Bernhard: Loa Falkman
Giljotina: Lena Philipsson
Salmonella: Sussie Eriksson
Nellan: Marit Eriksson
Tina: Liza Sandberg
Anna: Ulrika Ånäs - See more at: http://www.blixten.se/show--teater/spok!?gclid=CIGI-7uBvLkCFbN3cAodIGwAsg#sthash.zX7k3M2X.dpuf
Höstens stora musikalkomedi SPÖK! har premiär fredag den 13 september på Cirkus i Stockholm. Det är ett fantastiskt starkt artistuppbåd som upphovsmännen Björn Skifs och Bengt Palmers tillsammans med regissören Pernilla Skifs fått med till den nya upprustade och storslagna versionen av 80-talets musikalsuccé. I huvudrollerna syns bland andra Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Sussie Eriksson och Lena Philipsson.

Det spökar på Cirkus i höst! Följ med till slottet Bränningehus dit popstjärnan Dante (Måns Zelmerlöw) kommer i tron att han ska få lugn och ro att skriva nya låtar. Men det visar sig att han i själva verket har lurats dit av spöksystrarna Giljotina (Lena Philipsson) och Salmonella (Sussie Eriksson) som går igen på slottet sedan de fått sina hjärtan krossade av Dantes förfader och i förtvivlan tagit sina liv. Enda sättet för systrarna att få evig frid är att lyckas med den slutliga hämnden – att Dante, den siste i sin ätt, dör en lika fasansfull död som sin far, farfar och farfarsfar. Till sin hjälp har de den uråldrige och skräckinjagande betjänten Bernhard (Loa Falkman).

Musikalkomedin SPÖK! är skriven av Björn Skifs och Bengt Palmers och var en av åttiotalets stora succéer som spelades för ett utsålt Maximteatern i två år. I höst sätts föreställningen äntligen upp igen i en storslagen och efterlängtad ny version med fantastiska dansare och musiker och en scenografi det verkligen spökar om!

I rollerna
Dante: Måns Zelmerlöw
Bernhard: Loa Falkman
Giljotina: Lena Philipsson
Salmonella: Sussie Eriksson
Nellan: Marit Eriksson
Tina: Liza Sandberg
Anna: Ulrika Ånäs - See more at: http://www.blixten.se/show--teater/spok!?gclid=CIGI-7uBvLkCFbN3cAodIGwAsg#sthash.zX7k3M2X.dpuf

Musik Topp 40 Katy Perry - Roar

 
01.(02) Katy Perry - Roar [1 week @ nr 1]
02.(05) Thirty Seconds To Mars - Do Or Die
03.(06) Ellie Goulding - Burn
04.(01) Lady Gaga - Applause [2 weeks @ nr 1]
05.(08) P!nk ft Lily Allen - True Love
06.(15) ENVY - Am I Wrong
07.(11) Jay Z Featuring Justin Timberlake - Holy Grail
08.(04) Macklemore & Ryan Lewis feat Mary Lambert - Same Love
09.(03) Avicii feat. Aloe Blacc - Wake Me Up [7 weeks @ nr 1]
10.(14) Panic! At The Disco - This Is Gospel
11.(--) Avicii ft. Salem Al Fakir - You Make Me
12.(17) Lana Del Rey - Summertime Sadness
13.(--) Chris Brown ft Nicki Minaj - Love More
14.(--) Macklemore & Ryan Lewis ft. Schoolboy Q & Hollis - White Walls
15.(11) Selena Gomez - Slow Down
16.(--) Bruno Mars - Gorilla
17.(--) Anton Ewald - Human
18.(--) Eminem - Berzerk
19.(--) Rihanna - What Now
20.(07) Robin Thicke f/T.I. & Pharrell - Blurred Lines
21.(09) Daft Punk ft Pharrell Williams - Get Lucky
22.(22) Olly Murs - Right Place Right Time
23.(19) Anna Kendrick - Cups
24.(--) Drake ft Majid Jordan- Hold On We're Going Home
25.(13) Capital Cities - Safe & Sound
26.(23) The Wanted - We Own The Night
27.(--) OneRepublic - Something I Need
28.(16) Fergie -A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
29.(28) James Blunt - Bonfire Heart
30.(33) Eric Saade - Forgive Me
31.(18) Kim Cesarion - Undressed
32.(21) Jessie J - It's My Party
33.(--) Havana Brown - Flashing Lights
34.(--) Miley Cyrus - Wrecking Ball
35.(32) Icona Pop - All Night
36.(--) John Newman - Cheating
37.(--) Emmelie de Forest - Hunter & Prey
38.(--) The Saturdays - Disco Love
39.(--) Jason Derulo - Marry Me
40.(--) Conor Maynard - R U Crazy


Out:
Zendaya - Replay
Foxes - Youth
INNA - Be My Lover
Example - All The Wrong Places
Down With Webster - Party For Your Life
Daft Punk ft. Pharrell - Lose Yourself To Dance
One Direction - Best Song Ever
Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie - This Is What It Feels Like
Miley Cyrus - We Can't Stop
Tiesto feat. Kyler England - Take Me
Celine Dion - Loved Me Back To Life
Rihanna feat David Guetta - Right Now
OneRepublic - Counting Stars
John Newman - Love Me Again
Calvin Harris ft Ayah Marar - Thinking About You
Bastille - Things We Lost in the Fire
 
 
Lyssna på låtarna på Spotify Smash Hits Top List HÄR