Så Mycket Bättre vol 2 - Musiken från TV-serien

Så Mycket Bättre vol 2 - Musiken från TV-serien



Plattan Så Mycket Bättre vol 2 - Musiken från TV-serien släpps 12/12

Boka den på Ginza

Uppdaterat: Så Mycket Bättre har säsongspremiär nu på lördag 29 Oktober.
Programmet där Lena är huvudperson sänds lördag 19 November.

Vilka låtar kommer sjunga?
Lena Ph kommer bla tolka Ledins Sensuella Izabella och Eva Dahlgrens "Jag Klär Av Mig Naken" enligt media

Uppdaterat:

”Så Mycket Bättre” i WiMP

- Lyssna på musiken från TV-programmet ”Så Mycket Bättre” direkt efter sändning i musikstreamingtjänsten WiMP.

Den 29 oktober klockan 21:30 sätter den andra säsongen av succéprogrammet ”Så Mycket Bättre” igång i TV4. Precis som förra säsongen tolkar sju svenska artister varandras låtar i programmet och resultaten är garanterat både oväntade och spännande. Direkt efter programmet går det att lyssna på kvällens tolkningar i WiMP, som förutom låtarna från ”Så Mycket Bättre” ger sina användare miljontals andra låtar direkt i datorn, mobilen eller iPaden.

I år är det Jason ”Timbuktu” Diakité, Eva Dahlgren, Laleh Pourkarim, Martin ”E-type” Eriksson, Tomas Ledin, Mikael Wiehe och Lena Philipsson som står för underhållningen i ”Så Mycket Bättre” under åtta lördagar framöver. Varje medverkande artist kommer även att ha en egen artistsida i WiMP där artisternas tidigare material finns för streaming samt naturligtvis musiken från ”Så Mycket Bättre”. Under säsongens gång kommer det att dyka upp exklusiva spellistor och annat spännande innehåll av artisterna som enbart kommer att publiceras i WiMP.

”WiMP skiljer sig från andra musiktjänster genom att satsa på en redaktionell profil och genom att lyfta fram lokal musik. Så mycket bättre är ett lysande exempel på hur svensk musik och svenska artister förnyar sig. Dessutom är det roligt, precis som det ska vara att lyssna på musik i WiMP!” säger Fredrik Zmuda, WiMPs talesman i Sverige. Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0