Lena Philipsson på Bingolotto

 
 
 
Lena Ph sjunger "Du är aldrig ensam" och årets stora hit "Maria Magdalena" på Bingolotto i TV4
 

Musik Video: Lena Philipsson - Du är aldrig ensam

 
 
Tredje Lena PH viden för året här - Du är aldrig ensam.
 
Låten går in på plats 5 på försäljningslistan
 
 
 

Lena PH släpper ny singel 23/12: Du är aldrig ensam

 
 
Lena Philipsson släpper uppföljare till "Maria Magdalena" och "Du Ljuger". Nya singel heter "Du Är Aldrig Ensam" och släpps 23/12
 
Lena skriver på Facebook: Förutom att jag hållit på med min egna julkalender här på insta så kommer jag att släppa en helt ny låt på måndag! ”Du är aldrig ensam” heter den och jag kommer framföra den för första gången på Bingolotto på ”uppesittarkväll”, den 23 dec.

Hoppas ni kan vara med och titta då!
 
Årets låt på QX galan:
Förutom en ny singel kommer, så är Maria Magdalena är nominerad till årets låt på QX Galan - Rösta här

TV4 Orup 60 år & Bingolotto med Lena PH

 
Lena Philipsson och Orup har många år samarbete bakom sig, det började med Melodifestivalen och vinnar låten "Det gör ont/It hurts". Sen blev det två Lena plattor (Det gör ont en stund på natten men inget på dan, Jag ångrar Ingenting), en duett platta (Lena+Orup "Dubbel") inkl hitten "Nu När Du Gått".
Det blev krog show och sommarturné tillsammans. När Orup fyllde 60 år, firande han detta på ett utsålt Globen - och så klart dök bla Lena Ph och GES upp på scenen.
Tv4 sänder nu Orup 60 år 19/12 kl 21:00. Tv4 skriver: Orup bjuder in till storslaget födelsedagsfirande i Globen. Personliga intervjuer varvas med magiska framträdanden. En lång karriär sammanfattas, från genombrottet 1987 till idag, som lett till några av Sveriges mest välkända hits. Det bjuds dessutom på fantastiska gästframträdanden och hyllningar till födelsedagsbarnet.
 
 
Lena Ph kommer vara med på Bingolottos uppsittarkväll. Tv4 skriver:
På stadiga ben sticker Lena Philipsson, som den odödliga ikon hon är, ut hakan och gör ny musik om sina många livserfarenheter och sina mer eller mindre lyckade förhållanden. Nu är hon aktuell med singlarna "Du ljuger" & ”Maria Magdalena” och den 23 december 2019, kl. 19.30 i TV4, gästar hon BingoLottos Uppesittarkväll! Läs mer här

RSS 2.0