Turnédrottning 2009: Rösta på Lena Philipsson!

Lena PH Turné Drottning?

För några år sedan blev Lena Philipsson utvald till Årets Turné Drottning i Aftonbladet. Nu har Lena & Orup kämpat hårt hela sommaren och fått en enad kritikerkår att konserten var väldigt bra! Så rösta nu på Aftonbladet på Lena som årets turné drottning! Och släng gärna in en röst på den tappre Orup med! Klicka här!

Följ min blogg med bloglovin

Lena Ph som animerad Barbie!Nu har Lena Philipsson och It Hurts blivit en animerad Barbie på Youtube. Haha!

Blir det Melodifestivalen 2010 för Lena Philipsson?

Lena Philipsson Det Gör Ont


Kärleken Är Evig, Dansa I Neon, Om Igen och Det Gör Ont. Alla tre är svenska klassiker. Skall det bli en femte för Lena Philipsson?

Expressen skriver att de idag kan berätta om den glödheta listan för nästa års festival. Det är lista med 40 namn som är högaktuella för vara med och tävla. Både Lena Philipsson och Orup är högaktuella, precis som förra året. Här är listan från Expressen:

Arash

Darin

Sofia Jannok - uppträdde i mellanakten i Melodifestivalen 2009 med "Waterloo" på samiska

September

Ace of Base

Danny Saucedo - solo

Europe

Lena Philipsson

Orup

Johan Palm

Jerry Williams

Martin Svensson - "Yeah yeah, wow wow"

Olle Ljungström

Timbuktu

"Dunka mig"- Frida

Dan Hylander

Linda Bengtzing

Drängarna

Brolle Jr

Jessica Andersson

CC & Lee

Linus Wahlgren

Refreshments

Niclas Andersson

Peter Johansson

Sara Löfgren

Pernilla Wahlgren

Sven Ingvars

Freddie Wadling

Thorsten Flinck

Shirley Clamp

Black Ingvars

Anna Bergendahl - "Idol"

Lars Vegas Trio

Mojje

Anders Glenmark

Vill du se Lena Ph göra comeback igen i Melodifestivalen? Skall hon då vara med Orup duett eller solo?

Och vilka andra vill du ha med?


Norra Skåne: Lena Ph & Orup - "Värme och kemi i stjärnmöte"Bland de som lyste upp den svenska popscenens mainstreamfack under det sena åttio- och nittiotalets är Orup och Lena några av de få vars glans alltjämt består.

Varken Niklas Strömstedt, Anders Glenmark, Uno Svenningson, Tommy Nilsson eller ens Eva Dahlgren lever upp till sin forna popularitet i dessa dagar. Lite trist, tycker jag nog. Särskilt som avmattningen långt ifrån alltid haft med bristande kvalitet att göra. Men om man nu ska vara ärlig kunde ”vampen från Vetlanda” och ”hingsten från Huddinge” också mycket väl ha gått samma väg som kollegorna. Om det nu inte varit för att duon fått för sig att samarbeta det vill säga. Orupsignerade Det gör ont blev en megahit för Lena och så småningom ett album som i sin tur fick en uppföljare innan de slutligen gjorde gemensam sak med förra årets platta Dubbel och en turné tillsammans. Plötsligt var de heta igen, och hettan består uppenbarligen.

För giget på Stortorget var tveklöst ett av festivalveckans mest välbesökta hittills. Samtidigt var allsången i just Det gör ont och alltid lika fina Regn hos mej gick inte av för hackor. Däremot kan man inte direkt påstå att man bjöds på några överraskningar. Det var de säkra korten som gällde för hela slanten. Lättflytande låttrion Nu när du gått, Fotbollsstjärna och 1 skäl var de enda som hämtats från det senaste verket. Sedan var det raka spåret in i hitkatalogerna från början till slut. Synd, kan tyckas med tanke på att Dubbel innehåller fler pärlor än så. Men tilltaget är förstås samtidigt förståeligt med tanke på hur många dängor de här två har på sitt samvete. Sedan vilka nummer som framstår som starkast beror förstås alltid på dagsformen, men denna kväll fastnade jag framförallt för Orups blåtonade melankoliorgie Stockholm och tidigare nämnda Regn hos mej. Den är liksom alltid svår att bortse ifrån.

Lena å sin sida lyste i Om igen. I denna ovillkorliga kärleksförklaring visar sångerskan alltid upp sin mest sårbara sida. En stund senare rockade hon loss i den egna varudeklarationen Lena Anthem så till den grad att man nästan började undra om det inte finns en framtid för henne i mer hårdpopiga sammanhang om hon bara gav det en chans. Som helhet var det här precis lika proffsigt och väldrillat som man kunde begära.

För att inte tala om sympatiskt. Värmen och kemin mellan stjärnorna strålade ut från scenen alltmedan de (över)pretentiösa ambitionerna lyckligtvis lyste med sin frånvaro. Sedan noterade man också att upplägget stramats upp sedan höstens turnévända, och inte mig emot. Lena och Orup behöver varken japanska lekledare eller inövat mellansnack för att bjuda på en show värd namnet. Källa

Humor: En kvinna dansar loss till Det Gör Ont med Lena PHDen här var rolig :D

"Fin konsert på Gröna Lund från Lena och Orup"

Gröna Lund

Gröna Lund

Gröna Lund

Att Lena Philipsson och Orup Erikssson slog sina påsar ihop och blev en duo visade sig bli ett riktigt genidrag. Just då kanske man tänkte att det bara var en rolig grej men det är faktiskt mer än så. De funkar otroligt bra tillsammans på scen helt enkelt. Fredagen den 7 :e augusti visade sig inte bli annorlunda, Lena och Orup hade en stor publik på Gröna Lunds stora scen och levererade den ena hiten efter den andra i ett högt tempo. Det spelades många gamla och kära låtar blandat med några lite nyare hits. Bland annat Dansa i neon, Stockholm, Jagad av vargar, Om igen osv.

Publiken på gröna lund är något reserverad i början. Det är många som vinkar eller bara sjunger med och även några som försöker dansa eller hoppa i takt. Många kanske bara är lite blyga, rädda att göra bort sig eller nåt. En större uppskattning hade nog visats om entusiasmen funnits.

Lena och Orup gör ett bra jobb och när Orup sjunger ”Magaluf” och Lena ”Det gör ont” så jublar publiken ordentligt. Alla har ju nån favorit, och ”Det gör ont” verkar många gilla lite extra. ”Kärleken är Evig” avslutar konserten i ett härligt drag, där publiken jublar och är med och klappar takten.

Det blir ju faktiskt några extranummer också. Efter en kort tur ut bakom scen, kommer Lena och Orup tillbaka med en akustisk gitarr. De presenterar en ny låt med lite religiös klang och det låter lite annorlunda, ”Blott en skugga av en människa är jag”. Vi får se om det blir en ny hit.

Sen avslutar de med en ösig version av en gammal Orup klassiker ”Jag borde lyssna till vad mamma sa” . Och publiken verkar glada och helnöjda, en lyckad konsert helt klart. Källa AftonKuiriren

Lena Philipsson - vimmel bilder

Lena ute och vimmlar. Bilder från Finest.se & Stureplan.Se

Lena Ph som Agent 006, Som Sexig primadonna och popande Melodifestivals diva

Are You In Or Are You Out - en av de bästa låtarna på 006 plattan som kom 1991. Blev en mindre hit vintern 1991/92.
Det Gör Ont - Live på Europride 2008 i Stockholm. Lena visar vem som är schlagerdrottningen nummer ett!
Unga Pojkar & Äldre Män - En av de snyggaste, sexigaste framträdanden Lena Ph har gjort!
Jag Ångrar Ingenting - storslaget framträdande i finalen av Melodifestivalen 2006, då Lena var programledare.

Orup & Lena Philipsson live på Å-Festen i EskilstunaHär kan ni se en bra filmad del av Lena & Orups sommar show! Orup sjunger "Jag Vill Hellre Bli Jagad Av Vargar" och Lena Ph sjunger klassikern "Dansa I Neon"!

Lena Philipsson Forum

LPH Forum

Lena Philipsson hemsida och Lena & Orup sidorna är spårlöst försvunna. Men det finns fortfarande ett Lena PH forum kvar. Här kan ni dela med er av era Ph upplevelser, åsikter, skvaller och anordna fan-träffar! Klicka här för att komma till forumet.

Orup och Lena Ph bjöd på favoriter i repris

Är ni redo för vampen från Vetlanda och hingsten från Huddinge? Lena Philipsson och Orup var förstås i hamn redan i presentationen, långt innan de ens nått fram till scenen på Strömsholmen i Eskilstuna i går kväll.

Lena Philipsson och Orup
Strömsholmen, Eskilstuna

Det började annars inte så bra. I alla fall inte för alla oss med en deadline.

En kille kommer ut och beklagar att man tryckt upp fel klockslag på en del biljetter så i stället för klockan 21 skulle vi börja klockan 21.30.

– Men det går ju ingen nöd på er, har killen mage att yttra. Ni har ju ett öltält där...

Omkring tretusen förlorade 30 minuter – det blir en fruktad övertid om den ska finansieras av någon.

När väl klockan är 21.30 brakar det förstås loss och både Lena Ph och Orup visar att de är landets i särklass slagkraftigaste duo just nu.

De har dessutom bagaget fullt med ett långt och slitstarkt pärlband med idel hits, och gör sitt bästa för att visa det.

I alla fall i början.

Läs hela recensionen i lördagens papperstidning. Källa


Videoklipps från Lena Philipsson & Orup sommar turnén 2009

Om IgenLena Anthem + Då Står Pojkarna På Rad [ När Lena går förbi ;) ]
Orup och Lena Ph levererar

lena ph orup

Måns Zelmerlöw - Betyg 3
Lena & Orup - Betyg 4

En sommarkväll i augusti kan få spelställen konkurrera i charm med Högbo bruk. På de stora gräsmattorna, på utbredda picknickfiltar, sitter tjuvlyssnare i det sista av kvällssolen, och inne på området, framför scenen, har folk satt upp strandstolar - nej, en moshpit är inte att vänta. Jag skulle kunna skriva tio meningar till om idyllen, men ni förstår säkert, och det finns tre artister att skriva om också. Först ut är Måns Zelmerlöw, som uppträder framför en stor duk föreställandes hans eget prydliga ansikte, iklädd skjorta och slips, en bild som får mig att associera till fascistiska ungdomsförbunds rekryteringsannonser. Nåväl, att Måns Zelmerlöw är en av landets mest lovande unga artister vet vi redan, och han varken adderar eller subtraherar till den bedömningen här.

Men någonting fattas. Han sjunger bra, dansar bättre, är naturlig i pratet mellan låtarna, men det är liksom svårt att bli särskilt till sig i vad som händer. I flera låtar tänker jag "jaha, är det här en Måns Zelmerlöw-låt?"; låtar som man har hört i olika sammanhang tidigare, som är för konturlösa - varken bra eller dåliga nog för att engagera sig - för att identifiera. Nu när Orup släpper sin adepet Lena Philipsson fri, kanske Måns Zelmerlöw kan bli hans nya padawan.

Zelmerlöw som sjunger svensk pop signerad Orup kan nog vara en fungerande nisch. Orup själv står för de delar av spelningen som jag uppskattar mest själv. "Magaluf" är förstås en klassiker, men även låtar som "Regn hos mig" och "Stockholm" är roliga att höra live efter ett liv av att höra dem som radioskval.

Jag trodde att Lena Philipsson skulle överglänsa Orup, men de delar demokratiskt på scentiden, antingen i duetter eller i solonummer (då den andre körar vid en keyboard).

Att Lena Ph har större star quality än Orup går inte att komma ifrån. Hon kanske inte är en av Sveriges bästa sångerskor, och live blir det stundtals lite skrikigt, men hon har vad som bäst kan beskrivas som "det". Blicksugande, koncentrationskrävande, titta-på-mig karisma. Hon dansar och levererar på ett sätt som skulle knäcka en 20 år yngre artist. Konsertens vildaste stunder står hon för. Mot slutet, när stämningen har byggts upp tillräckligt, får jag nästan sota för min moshpit-ironi.

En lätt galen herre dansar runt så hårt att han nästan skallar mig, vilket borde vara den ocoolaste moshpitrelaterade skadan någonsin. "Du vet, Lena Ph öste så hårt att jag fick en dansskada". Orup och Lena Philipsson levererar exakt vad man hade väntat. Några av Orups texter till hennes senaste låtar är i tramsigaste laget, men det visste vi redan. Alla hitsen finns med. Jag saknar bara cowboyhatten på Orup. Han borde ha stannat till vid Countryfestivalen och hämtat upp en. Källa

GD.SE: Lena Ph, Orup & Måns: Folkkära artister radade upp hits

Högbo lena orup

publik

Högbo bruk, lördag Den underbara sensommarkvällen var som skapt för en utomhuskonsert. Med publikmagneter, riktade mot ­både unga och äldre, som Måns, Lena & Orup, var det upplagt för årets största folkfest i Högbo. Men ack nej, festplatsen var inte ens fylld till hälften när flickornas gullegris ­satte igång med volymen uppskruv­ad till högsta nivå vid 20-tiden. Vad publiksveket berodde på kan vi bara spekulera kring; tömd ­semesterkassa eller andra arrangemang som lockade denna späckade nöjeshelg i gästrikedistriktet? Hur som helst, att kalla det för ­fiasko vore orättvist mot alla som var där. Det blev full fart på både ben och allsång när såväl Zelmerlöw som Lena PH och Orup radade upp sina hits. För det var precis vad det handlade om, en ”best of-kväll” med två veteraner och en relativt nytänd schaler/popstjärna. Måns hade med sig ett ösigt fem­mannaband och fyra dansare. Åtskilligt med krut hade lagst på ­koreografin och den timmeslånga spelningen blev faktiskt imponerande fartfyllt med i huvudsak uptempo-låtar. Och då menar jag verkligen uptempo. Måns Z tillhör inte mina favoriter, men nu gav han ett mycket positivt intryck och såg ut att njuta i den heta kvällen. Den nyligen fyllda 23-åringen från Lund har haft roller i både ”Grease” och ”Footloose”, så dansstegen har han också trimmat in. – Ni är den bästa publiken på hela turnén och det säger jag inte för att fjäska, dristade han sig till att säga efter det gensvar han fått av kidsen närmast scenen. Naturligtvis fick publiken höra hans största låtar, som ”Cara Mia”, ”Miss America”, ”Work of Art” och det senaste schlagerbidraget ”Hope & Glory”, som dock inte räckte till i Globen-konkurrensen med Sandvikens egna stjärna, Malena Ernman. Ackompanjerade av ”Love Story”- temat äntrade det nu femåriga ­tandemparet Lena (”vampen från Vetlanda” & Orup (”hingsten från Huddinge”) scenen och drog igång med sin utmärkta duett ”När du gått”. De varvade sedan solonummer, i huvudsak sina hits ända från 1980-talet. Orup har ju hunnit bli 50 och Lena är 43, så här finns hur mycket rutin som helst. Mycket ­vatten har runnit under broarna sen ”Jag blir hellre jagad av vargar” respektive ”Kärleken är evig”. Orup hyllade nu både fotboll, sitt Stockholm och Magaluf medan Lena satsade på säkra kort som ”Dansa i neon”, härliga ”Om igen” och ”Det gör ont”. Lite Frällan-toner gavs också som avslutning innan lamporna släcktes framemot 23-tiden. I kören märktes för övrigt flitiga Britta Bergström, bördig från Gävle. Det blev full fart på både ben och allsång när artisterna radade upp sina hits. För det var ­precis vad det handlade om, en ’best of-kväll’ ”

Sista sommaren med gänget för Lena och OrupIngen riktig sommar utan en konsert i Högbo. I år är det Sveriges mästerpopsmed, en schlagerdrottning och ett hungrigt stjärnskott som står för underhållningen. Lena. Plus Orup. Plus Måns Zelmerlöw. Jag kunde inte låta bli att lägga till ”Magaluf” på min Spotify-lista. Orup i sitt finaste Burt Bacharach-ögonblick, en bitter pärla om den sista semestern tillsammans. En sådan där låt som blivit blaskig efter att ha hört den skvala på radion, en låt som man inte riktigt har lyssnat till, men som får ett helt annat sken när man väl tar sig tid att lyssna på den. Raden om måsarna som skrattar sig hesa åt deras krasade förhållande, är den bästa fågelrelaterade poplyrik som har skrivits jämte ”dina bröst är som svalor som häckar”. Om Orup är Burt Bacharach är Lena Philipsson i så fall Dionne Warwick. Alltsedan Orup 2004 skrev ”Det gör ont” har han själv, och hans solokarriär, kommit i skymundan, och han har i stället blivit hovleverantör till en av landets konkurrerande schlagerdrottningar. Två album skrev han till henne, en gemensam krogshow, en duettplatta och nu en turné. – Men som planen ser ut nu kommer vi inte att fortsätta efter den här turnén, säger Lena Philipsson. Deras gemensamma krogshow på China-teatern blev en succé, såväl kritiker- som publikmässigt. En kvarts miljon människor såg den, inräknat turnén runt landet. Hitsen kvar Nu, till kvällens konsert i Högbo, har de dumpat sketcherna från krogshowen, men kvar är en imponerande samling hits: Lena Philipssons hits, Orups hits – och så deras gemensamma låtar. Fokus ligger på deras respektive karriärer som soloartister, även om duetter från plattan ”Dubbel” finns med. Media verkar väldigt gärna vilja att ni ska vara ett par även privat. Varför är det så tror du? – Jag vet inte, nyhetstorka kanske. Det är bara trams men jag kan skratta åt det. Men de gamla poprävarna Lena Ph och Orup är inte de enda som står på Högbos scen i kväll. Frågan är om inte den yngre publiken har lättare för att sjunga med i låtar som ”Cara mia” än ”Hellre jagad av vargar”. Måns Zelmerlöw har snabbt etablerat sig som ett av artist-Sveriges största framtidshopp, och förutom sin sångröst lär han ta med sig ett gäng dansare som inleder kvällen. Lena Philipsson lovordar kollegan. – Han har klivit fram som en entertainer som vill göra allt möjligt, inte bara sjunga. Han är bra och kommer att utvecklas och bli bättre. Vem svänger mest, veteranerna eller rookien? Återstår att se. Källa

Lena PH & Orup: En av helgens absoluta vinnare

När vi lägger Yran 2009 till handlingarna kommer förmodligen Lena Philipsson och Orups konsert vara en av helgens absoluta vinnare, och det med rätta. Vilka underhållare de är, vilket tempo. Deras sommarturné bygger på gemensamma krogshowen, som också innehöll många sketcher. Här har de i stället valt att lägga allt fokus på låtarna.

Konserten inleds med "Nu när du gått" från gemensamma skivan "Dubbel". Sen är det som om ett smatterband går av. Man glömmer lätt bort vilka låtskatter de här två veteranerna sitter på. Det tar liksom aldrig slut på klassiker. Från 80- och 90-talet får vi höra Orups "Stockholm", "Jag blir hellre jagad av vargar", "Regn hos mig", "Magaluf" och många fler. Lena bjuder på "Kärleken är evig", "Dansa i neon", "Det gör ont", "Jag ångrar ingenting", bland annat.

Lika barn leka bäst heter det ju, och Lena PH och Orup leker väldigt bra ihop. De började sina karriärer i samma tidsanda och har med tiden blivit riktiga fullblodsproffs. Det märks att de har kul med varandra och det smittar också av sig på publiken. Alla kan sjunga med och ALLA gör det också. Dessutom är de väldigt, väldigt snygga ihop, och retas flörtigt med varandra under hela spelningen. Ja, jag kan faktiskt inte låta bli att bli imponerad. Det var länge sedan man såg Stortorget så knökfullt.

Bäst: Vemodiga "Regn hos mig" och "Om igen" där många i publiken säkert slungades tillbaka till barndomens melodifestivaler och en Lena PH i hemsydd klänning.

Sämst: Med ett sådant tempo klarar publiken mer än en timme.
Källa


Orup & Lena PH

När det börjar bli dags för Lena Ph och Orup att gå på scen så har damerna i 50-årsåldern trängt sig längst fram mot scenen och ger onda ögat till andra som försöker förbättra sina ståplatser som om det vore möjligt att paxa sin konsertplats.
Det här är verkligen svennebanan upphöjt till två och då menar jag inte det på ett nedsättande vis. Orup och Lena Ph har över 20 års karriär var i bagaget och har efter lång trogen, och absolut god, tjänst blivit stora folkkära artister. Jag lovar dig att många av dem som är på Teatervallen i Kalmar ikväll inte är vana konsertbesökare och främst vill ha sommarens bästa party. Och ett riktigt bra party är vad de får.
Orup och Lena Ph är fullblodsproffs och visar det från den första sekunden som de kliver upp på scenen och inleder med Nu när du har gått. Det som imponerar mest är att Orup och Lena "ger jääänet" som mannen bredvid mig uttrycker sig. De skulle ju i princip kunna gå upp och sjunga av sina hitlåtar på ren rutin och det skulle fortfarande bli succé. Men de gör inte det. De ger nytt liv till sina gamla hits. Lena Ph är den självklara blickpunkten i sin ceriseorangea korta klänning och hon flörtar glatt med både publiken och Orup.
Efter en lite seg inledning med några låtar av det nyare snittet så kommer vändpunkten i konserten när Orup berättar om sin personliga vändpunkt i karriären när han gick "från servitör till artist". Sedan exploderar publiken och konserten i Jag blir hellre jagad av vargar. Efter det kommer hitsen som trädda på ett pärlband: Dansa i neon, Upp över mina öron, Om igen, Orups bästa, Regn hos mig, där publiken spontant sjunger hela första versen på egen hand, Det gör ont, Magaluf, Lena Anthem, Då står pojkarna på rad...
Jamen, ni hör ju. Det vore svårt att misslyckas med en låtlista som den här. Mina läppar rör sig som av sig själva. De kan orden och vill sjunga med. Alla andra sjunger också med.
Visst trivs man i Orup och Lenas sällskap. Så är det bara. De är också totalt bekväma på scen på ett sätt som smittar på publiken. De småpratar, retas och skojar med varandra och allt känns väldigt puttrigt och trevligt. Lena gör "kalsongtricket" med Orup som säger sig vara rädd att läsa om det i Barometern. Sorry...
Att både Orup och Lena sjunger riktigt bra ikväll gör ju inte saken sämre.
Finalen före extranumren blir en bejublad Kärleken är evig där Orup och Lena sjunger duett.
Det hela kan sammanfattas med tre f: folkligt, festligt och förbannat kompetent.


Hitparad i högt tempo

När Lena Philipsson och Orup intar scenen på Teatervallen en kort stund efter Veronica Maggio spelat så är det omedelbart tydligt att det är musik och artisteri på en helt annan nivå. Många klasser högre på varje punkt.
Orup och Lena Philipsson sprudlade av energi och rev av mängder av hits på Teatervallen i torsdags. En briljant scenshow

Kungen av Sofiero heter Orup

Konsert. Men kungen heter Orup. Han må se ut som han gjorde på 80-talet, låta som då, men det är därför vi är här. Vi vill känna igen. Det är "Magaluf", "Stockholm" och "Jag blir hellre jagad av vargar". Trots att han satsar på säkra kort, låter bli att spela personliga favoriten "Vid min faders grav", kan jag inte låta bli att beundra snubben. Vi snackar popkänsla och låtsmed av rang. Sen lyckas han dessutom se oförskämt cool ut när han gömmer sig bakom en halvakustisk Gibson vid de tillfällen Lena står längst fram på scenen.


Jodå, hon är lite snyggare än Orup, men det är den sistnämnda som är hjärnan bakom de häftigaste låtarna, "Lena Anthem" och "Det gör ont". Visst, det blir lite väl förväntat när hit efter hit anfaller den gungande Sofiero-publiken, men samtidigt väldigt effektivt. Här finns baguetter för hela publiken. Alla generationer.

Tonårsflickorna får sitt när "uppvärmaren" Måns Zelmerlöw skakar på sina höfter och bedyrar att "det här är den bästa publiken på hela turnén" och att det är så fint att vara "himma igen". I Skåne. Ja, det är på gränsen till smörigt, men vem har hjärta att stå emot charmknutten "Mums-Mums"? Okej, kanske jag och mina medelålders kombattanter av det manliga könet, men knappast nämnda tonårstjejer och deras mödrar.

Och i publiken ser jag män, som absolut hade velat vara den där som Lena sjunger om i "Kärleken är evig". Jag vet inte vad hon själv anser om saken, men faktum är att hon fortfarande är lika mycket sexsymbol som sångerska.

Men, som skrivet, för mig är det Orup som är kvällens behållning. Det känns som det är han som bestämt att det ska vara två trummisar, att Blondie ska spelas i PA-systemet innan det drar igång och att Johnny Cash ska sjunga "Ring of fire" när vi går hem.


Ja, det spelar roll att jag hör att både jag och Orup haft väggarna tapetserade med Sweet- och T Rex-affischer. Ni kanske trodde att det här var folkligt och schlager? Jovisst, men tack vare de där gemensamma affischrötterna tyckte även jag att det var ganska kul. Källa


RSS 2.0