Lena Ph med i Allsång På Skansen 9/8

Lena Ph

Missa inte Lena Philipsson i Allsång På Skansen. Datumet hon kommer medverka är 9/8

PROGRAM 7: tisdag 9 augusti
Sven-Ingvars
Lena Philpsson
Staffan Percy
Patriks Combo
Albin Flinkas och Fredrik Meyer

Sen verkar det bli en höst i Philipssons tecken.

  • Ny singel (uppföljare till "Idiot")
  • Ny krogshow "Lena Philipssons Drömshow på Cirkus"
  • Ny platta
  • Gäster med Gester på SVT
  • Så Mycket Bättre på TV4 med bla Tomas Ledin, Eva Dahlgren och E-Type.

PH-värdet kommer stiga i höst!

Lena Ph föll för Martin

BORLÄNGE/STOCKHOLM

Nu har Lena Ph fått upp ögonen för Martin Redhe Nord, Borlängebördig show- och musicalartist.

Detta då han har en av huvudrollerna i hennes kommande show som har premiär till hösten.

– Lena Ph är ju verkligen en ikon så det här känns lite pirrigt, kommenterar Martin.

 

Den 29 september i år är det premiär för Lena Philipssons nya show, "Lenas drömshow", på Cirkus i Stockholm. En föreställning i vilken Borlängesonen och musikartisten Martin Redhe Nord har en framträdande roll.

– Jag är en av sex rollkaraktärer som ska backa upp Lena under den något okonventionella föreställningen. "Lenas drömshow" bygger i korthet på att allt verkar vara en dröm och det i sin tur gör ju att precis allt kan hända under showens gång, berättar Martin Redhe Nord som faktiskt blev headhuntad till sin roll.

– Det var koreografen och regissören Fredrik "Benke" Rydman, från streetdancegruppen Bounce, som kontaktade mig och fråga om jag var intresserad, och det var jag såklart. Givetvis är det väldigt stort och hedrande att få vara med i Lena Ph:s show, men just att bli tillfrågad av Fredrik, som i många år varit min stora förebild vad gäller koreografi och dans, är för mig en enorm ära, förklarar Martin som nu senast spelat i Romeo & Julia med bl a Måns Zelmerlöw och Loa Falkman

Så här långt har ensemblen haft några förberedande möten. Repetitionerna kommer sedan att dra i gång i mitten av augusti. Något Martin givetvis ser fram emot.

– Det ska verkligen bli spännande. Lena är ju en riktig ikon och dessutom en grym artist med ett helt gäng hits i bagaget. Det känns lite pirrigt måste jag medge.

I ensemblen runt showen ingår förutom Lena Ph och "Benke" Rydman också konstnären Ernst Billgren. Ett faktum som triggar Martin lite extra.

– Det är en extra utmaning. Att ha med renodlade konstnärer i den här typen av projekt känns inspirerande. De har säkert nya infallsvinklar som blir spännande, avslutar Martin Redhe Nord, Borlänges bidrag till svensk showunderhållnings stora scener.

Källa


Boka din biljett till hösten stora show med Lena Philipsson

lena ph


lena ph

Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow på Cirkus i höst - en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända! Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena oss med på en fantastisk drömresa genom sin karriär där hennes egna hits blandas med tolkningar av andra artisters låtar och galna överraskningar.

Lena slog igenom i en gul paljettkavaj med Kärleken är evig 1986. Låten kom på andra plats i Melodifestivalen som sändes från Cirkus i Stockholm. 25 år senare har Lena Philipsson uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige. Hon har gjort succé med krogshower som Lena PH 006 och Lena+Orup, varit programledare för Melodifestivalen tre gånger och 2004 vann hon själv tävlingen med Det gör ont.

Den 29 september är Lena Philipsson tillbaka på samma scen där allt började. Inför höstens show har Cirkus byggts om, scenen är placerad mitt bland publiken så att vi ska få komma ännu närmare Lena och vara med i hennes skruvade fantasivärld.

För regi och koreografi står Fredrik "Benke" Rydman från dansgruppen Bounce. Scenograf är konstnären Ernst Billgren. Manus Calle Norlén.

Showen är cirka 1 timme och 40 minuter lång, ingen paus.

Boka biljetter via Cirkus eller Ticnet


RSS 2.0