Trailer till En Helkväll med Lena Philipsson

 
Från SVT
Lena Philipsson sammanfattar sin långa karriär som artist i en specialkomponerad tv-föreställning på Stora Teatern i Göteborg. Tillsammans med dansare och musiker framför Lena välkända hits och berättar okända anekdoter
 
Dessutom får publiken tillfälle att ställa frågor direkt till henne på scen. Under kvällen bjuder Lena även på två unika duetter med sina gäster Darin och Carola.

Artisten Lena Ph är synonymt med show, dans och paljetter. Lena har turnerat, showat och spelat i skivor sedan hon vann en Barnens dags talangtävling 1982. Första framträdandet i Melodifestivalen var 1986 och sen dess har hon varit med flera gånger, fjärde gången gillt vann hon med ”Det gör ont”, 2004.  Lena har gjort flera krogshower där hon friskt blandar sång och musik med dans och humor.

 

 
Uppdaterat: Ny Trailer
 

Danny Saucedo, Lena PH, Gina, Luuk - Karl För Sin Kostym Melodifestivalen 2013

 
 
 
 
 
Melodifestivalen 2013, mellanakt "Karl För Sin Kostym"
Med Danny Saucedo, Lena Philipsson, Gina Dirawi och Kristian Luuk
 
 
Expressen: Lena Ph gör vågad comeback

Lena Philipsson, 47, är tillbaka på schlagerscenen i kväll. Bredvid Danny Saucedo, Gina Dirawi och Kristian Luuk dyker stjärnan upp i en vågad glittrig kroppsstrumpa.

- Det var hett, säger Danny Saucedo efter framträdandet där han dansar tätt intill sångerskan.

Strålande glad

Lena Philipsson själv var strålande glad då hon anlände till artisthotellet i går kväll.

- Det var jättekul att vara med och bjuda på mig själv, det är ju lite av en parodi på mig själv, säger hon.

Om klädvalet säger hon:

- Det är härligt alltså. Jag gillar ju glitter och show, även om jag har andra sidor också. Det är roligt.

- Det blir en tillskruvad parodi på mig själv, jag är verkligen där i form av mig själv, plus lite extra, fortsätter hon.

"Det blir bara bang"

Gina Dirawi om Lenas show:

- När Lena ställer sig på scenen blir det bara "bang". Man fattar inte vad som händer, säger hon.

I går kväll firade Philipsson comebacken med ett glas champagne.

- Jag hoppas det blir lika bra i morgon, säger hon.

 Expressen: Efter PH:s paus-succé - nu tar hon en paus

Lena Philipsson gjorde bejublad schlagercomeback i ett vågat nummer där hon dansade tätt intill Danny Saucedo i en glittrande svart kroppsstrumpa.

Och det var en lycklig Lena som firade med champagne under natten.

- Det var jätteroligt, vi hade fått bra respons redan innan så då blir det ännu roligare och mer avspänt, säger Lena Philipsson som var glad att hon slapp tävla själv.

"Min tur att ha kavaj"

I en intervju med Expressen förra året, hintade Lena Philipsson, en gång utsedd till Sveriges sexigaste kvinna (vilket hon sjöng om i mellanakten), att det kanske var slut med utmanade kläder på scen.

- Jag behöver kanske inte gå i små kläder jämt, snart kanske det är min tur att ha långa kavajer. Vad är det som säger att jag jämt ska springa omkring i nån liten klänning? Jag har kommit till den åldern när jag faktiskt tänker så, sa Philipsson då.

Nu försvinner stjärnan dock från rampljuset. I höst gör hon musikalen "Spök" tillsammans med bland andra Måns Zelmerlöw. Men till dess ligger hon lågt.

- Det här är det sista offentliga jag gör på ett tag.

 


Bilder: Lena Philipsson live Melodifestivalen 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
Lena Philipsson är tillbaka på Melodifestival scenen - som en riktig discodrottning! Här tillsammans med Kristian, Gina och Danny!
Bilder från Aftonbladet
 
Från SVT:

Melodifestivalen och nakenkupper går hand i hand.

Redan i första deltävlingen bjuds publiken på lite hud – när ena programledaren Danny Saucedo läxas upp i designkunskap. I mellanakten får han råd av såväl Lena Philipsson som Kristian Luuk.

– Den handlar om Danny som är en popartist och hur man klär sig som programledare, finns det en skillnad? Ja, det gör det. Det handlar om hans strävan efter att bli en komplett programledare via kläderna. Och han får riktig experthjälp av två stycken programledarveteraner, säger Edward af Sillén och fortsätter:

– Jag är väldigt glad att få bjuda på en nakenchock med en kille för en gångs skull.

Dansare som beskrivs som "landets bästa" har anlitats för mellanakten.

– Dessutom är Sveriges bästa showkoreograf Roine Söderlund inblandad. Jag är också extra glad över att det dyker upp en väldigt speciell person i numret. Förutom Lena Philipsson, Kristian Luuk, Gina och Danny så dyker det upp ytterligare en figur som sjunger. En ganska stor och viktig profil som vi inte sett göra någonting sådant här förut.

 
 
 
Bilder från Expressen
 
Bild GP
 
DN: I pausnumret dyker Kristian Luuk upp, och sen stjäl Lena PH shown fullkomligt i magnifik jävla kroppsstrumpa! Och HAHA, Dannys typ svarta nakendräkt är helt priceless.

RSS 2.0