"Fin konsert på Gröna Lund från Lena och Orup"

Gröna Lund

Gröna Lund

Gröna Lund

Att Lena Philipsson och Orup Erikssson slog sina påsar ihop och blev en duo visade sig bli ett riktigt genidrag. Just då kanske man tänkte att det bara var en rolig grej men det är faktiskt mer än så. De funkar otroligt bra tillsammans på scen helt enkelt. Fredagen den 7 :e augusti visade sig inte bli annorlunda, Lena och Orup hade en stor publik på Gröna Lunds stora scen och levererade den ena hiten efter den andra i ett högt tempo. Det spelades många gamla och kära låtar blandat med några lite nyare hits. Bland annat Dansa i neon, Stockholm, Jagad av vargar, Om igen osv.

Publiken på gröna lund är något reserverad i början. Det är många som vinkar eller bara sjunger med och även några som försöker dansa eller hoppa i takt. Många kanske bara är lite blyga, rädda att göra bort sig eller nåt. En större uppskattning hade nog visats om entusiasmen funnits.

Lena och Orup gör ett bra jobb och när Orup sjunger ”Magaluf” och Lena ”Det gör ont” så jublar publiken ordentligt. Alla har ju nån favorit, och ”Det gör ont” verkar många gilla lite extra. ”Kärleken är Evig” avslutar konserten i ett härligt drag, där publiken jublar och är med och klappar takten.

Det blir ju faktiskt några extranummer också. Efter en kort tur ut bakom scen, kommer Lena och Orup tillbaka med en akustisk gitarr. De presenterar en ny låt med lite religiös klang och det låter lite annorlunda, ”Blott en skugga av en människa är jag”. Vi får se om det blir en ny hit.

Sen avslutar de med en ösig version av en gammal Orup klassiker ”Jag borde lyssna till vad mamma sa” . Och publiken verkar glada och helnöjda, en lyckad konsert helt klart. Källa AftonKuiriren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0