Lena Philipsson - inte hittat segerlåt för Melodifestivalen 2010?

Lena Ph

Aftonbladet skrev igår att tredje joker platsen för Melodifestivalen 2010 kommer bli yttligare en kille. Efter Salem och Darin kommer Peter Jöback. Då är det en plats kvar, och Aftonbladet skriver att tre kvinnliga artister är aktuella - Linda Sundblad, Pernilla Andersson och - Lena Philipsson. "Enligt uppgifter till Nöjesbladet drömmer nu SVT och Christer Björkman om Lena Philipssons comeback. 2004 vann hon med låten ”Det gör ont” som sedan blev en stor hit i Sverige. Men det finns ett hinder för hennes medverkan – hon måste först känna segervittring.
– Det hänger på att hon hittar rätt låt. Artister av Lena Philipssons kaliber ställer inte upp med vad som helst. Det måste vara en vinnarlåt och den har hon inte hittat än, berättar en källa.
Därför står det just nu mellan två andra kvinnliga artister – Linda Sundblad och Pernilla Andersson. Uppgifter som bekräftas av flera av varandra oberoende källor.
Pernilla Andersson, som är gift med Backyard Babies-gitarristen Dregen och släppte albumet ”Ashbury apples” tidigare i höstas vill själv inte kännas vid jakten på jokerplatsen.
– Va? Nej! Det är någon som skojar med er, säger hon när Nöjesbladet ringer upp. En av Nöjesbladets uppgiftslämnare är dock säker på sin sak.
– Fjärde jokern blir Linda Sundblad, SVT måste få in en tjej här. Det står mellan Linda och Pernilla Andersson, men det är i stort sett klart att Linda ställer upp. Läs hela Aftonbladets artikel här.

Lena Ph är fortfarande med i leken enligt medierna. Lena, Carola och Charlotte Perrelli drog alla mer tittare och skapade mer stjärnglans de åren dom var med.

Sex år efter "Det Gör Ont" känns det som dags för en storstilad solo comeback efter långt Orup samarbete

Kommentarer
Postat av: Lina

Kan inte fatta att det är 6 år sedan Lena vann! Känns som igår. Är det någon aktivitet på phorumet mer? Har försökt komma in men den duma koden fungerar inte. Skulle va' kul att veta lite mer om vad Lena gör eller planerar... Men får inte tag på Linda så man kan fråga om sidan..

2009-12-09 @ 09:17:35
Postat av: Bacardi Boy

Ja, åren går! 2004 var ett grymt Ph år :)Nä, det händer inte så mycket just nu på forumet. Vi får väl hoppas att de lanserar Lenas nya hemsida nästa år då. Det är ju lite b att allt är borta inkl Lena & Orups sida. Men det kanske blir bra, när det nya kommer!

2009-12-09 @ 17:19:28
URL: http://bacardiboy.blogg.se/lenaph/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0