Dubbel - så bra är den!Nu har "Dubbel" funnits ute ett bra tag. Hur bra är den egentligen? Vad tycker du? Så här tycker jag nu så här ett halv år efter den kom ut.

"Hals Över Huvud"
Betyg 3
Trevlig glad låt! Visst det är både Suprems feeling och P4 vänligt. Men man blir glad av den. Orup möter "Stjärnorna."
Lyssna på låten här

"Nu När Du Gått"
Betyg 4
Glad schlagerpop med lite abba slinga i refrängen. Inte mycket mer o säga, vi alla kan ju låten vid detta laget Very Happy!
Se videoklipp här

"Fotbollsstjärna"
Betyg 3
Akustiskt var den ok, men den blev såklart starkade med denna produktionen.
Se videoklipp här

"Hatar att vakna utan dig"
Betyg 4+
Stark ballad. Får en o tänka på "Havet" och "Vi ses igen framöver". En av de bästa svenska ballderna på länge. Man borde hårdlanserat denna som singel med video till.
Lyssna på låten här

"1 Skäl"
Betyg 5
Stark poplåt och doftar väldigt väldigt mycket "a girl like you" som har sagts innan. Jag gillar den skarpt. Lena sjunger bra som vanligt. Bästa låten på skivan känns det som.

 "Fem minuter i himmelen"
Betyg 1
Orup? Lena? Varför? Visst dansbands kampen är poppis på tv. Lena sjöng dansband låt på Tältprojektet 2004. Det betyder man inte måste fördärva en hyffsad låt med dansband musik! Usch!! Detta kommer vara en HIT på dansband banor runt om i sverige. Sveriges popelit gör Dansbands låt! Men resten av Svenska folket som inte gillar dansband kommer nog bli "???". "
Lyssna på låten här

"Bara en polis"
Betyg 3
Typiskt Orup låt. Helt okej. Han är en duktig låtskrivare, detta är dock ingen av Orups allra bästa låtar. Medeltempo med lite mer ös i refrängen. Lena är med o körar.
Lyssna på låten här

"Jag måste skynda mig på"
Betyg 2
Denna som känns en kvalitetslåt - men är på något sätt väldigt tråkig. P4 natt radio - och man somnar.

"Så mycket bättre än dom andra"
Betyg 3
Mer upptempo som flörtar med Suprems tids era. Låter åt samma håll som "Nu när du gått" "Hals över huvud" men inte ritkigt lika bra.
Lyssna på den här

"Blott en skugga"
Betyg 1
 Först en Dansband kupp - och nu går de på Country! Varför! Är det humor?`Country älskade 50+are kommer säkert gilla denna, de slänger säkert in del på sina egna bland skivor med Jill Johnson & Dolly Parton. Jag tycker personligen det här är hemskt!
Lyssna här

Slutbetyg  * * *

Bästa låten: 1 SkälKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0