Pitea-tidningen.se: Lena & Orup värmde kylig stadsfest

premiär lena orup 2009

Stadsfestlördag i tre ord: brrrr, Lena, Orup. De sistnämnda rådde bot på det förstnämnda. Till Lena och Orup som inleder med "Nu när du gått", vilket lovar just gott för oss som gillar trevliga albumet "Dubbel". Men tji får vi - tre till därifrån blir det men sen är det Lena varvat med Orup istället för Lena OCH Orup. Stockholm och vargar och öron och neon och...ja, ni fattar!

Att PH studsar runt som bara PH kan och ändå sätter varje ton är ensamt värt entrén men skälen att stanna hela giget är fler än ett.

Det fantastiska bandet måste nämnas. Med tre klaviatur, två gitarrer, tre kör och både trummor och slagverk blir det gärna pannkakstårta men betänk att kapellmästaren heter Jesper Nordenström och trummisen Janne Robertsson så fattar ni att alla ingredienser sitter precis där de ska. "Bandet svänger på" och publiken är mer än "ganska bra". Kvällens största dessutom.

Konserten lutar åt schlager, krogformatet har lyckosamt breddats och de båda huvudpersonerna ser ut som ett nyförälskat par. Både "Om igen" och "Regn hos mig" får dock ses som utfyllnad och kunde bytas mot nytt godis.

Bästa låt är i stället "Det gör ont". Stativtrix? Nix! Lena och Orup värmde alldeles utmärkt ändå. Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0