ST.NU: Lena & Orup, Betyg 4: Full fart från början till slut

Lena & Orup 3

Lena och Orup inleder sommarens turné i Sundsvall. Grattis, alla efterföljande 13 städer som har den här konserten kvar att uppleva.

Det är måhända ett klyschigt utryck, men det är ett pärlband av nummer som de radar upp under den dryga timmen på Gatufestens stora scen.

Att det är fullblodsproffs råder inget tvivel om. Inte heller att de är samkörda efter låtsamarbete och shower. Tajta arrangemang och snygga körer bättrar bara på betyget. Och inte är det någon som går vilse på scenen - Lena och Orup vet precis vad de gör. Och de gör det bra. Vampen från Vetlanda och Hingsten från Huddinge har inget att skämmas för under gårdagskvällens spelning.

Den inledande Nu när du gått får publiken att strömma till torget, och den efterföljande Han jobbar i affär får konserten att lyfta. Sedan landar den inte förrän de går av scenen.

Att båda två har en mängd hittar i bagaget blir tydligt, då de bjuder på sina mest publikfriande låtar. Och publiken är med. Mest jubel drar Lena ner med Det gör ont och Lena Anthem, men Orup är inte långt efter med Pojkarna på rad och Stockholm som inleder den stora allsång-mixen.

Nalle Puh sa "Man kan inte vara nere med en ballong." Samma sak gäller veteranerna Lena och Orup också.
Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0