Lena PH spelar in upptempo låtar - För Melodifestivalen?

Lena Philipsson

Expressen fortsätter sin artikelserie om vem eller vilka kan vara jokrar i Melodifestivalen 2010. I dagens artikel har de lagt in Jerry Williams & Martin Stenmark också som aktuell joker, vid sidan av tidigare nämnda Sofia Jannok och - Lena Philipsson.

Imorgons presenteras första jokern, vilket är ett nytt grepp från SVT, då artisterna för de vanliga bidragen ännu inte presenteras. Expressen skriver också att Niklas Jarl har skrivit joker låten, som redan har en låt med nästa år som heter "Idiot". Han har även skrivit låtar till Westlife, Robyn, Brolle, Emilia och Sahlene. I Melodifestival sammanhang har han även varit med oh skrivit 2005s vinnare Las Vegas med Martin Stenmark.

Tidningen skriver: Expressen har redan tidigare kunnat berätta att Lena Philipsson är stekhet för en comeback. Hon har varit i studio och känt på låtar, det ska röra sig om upptempo-kompositioner.
"Lika aktuell som alltid"
- Lena är lika aktuell som alltid vid den här tidpunkten på året, har hennes pressagent My Ströbaek sagt.
Även Sofia Jannok, som framförde "Waterloo" på samiska som pausunderhållning 2008 i Kiruna, är högaktuell att knipa en av de fyra gyllene platserna.
Läs mer på Expressen

Webvoter
Vem vill du se som joker i Melodifestivalen 2010?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0