Håkan Hellström och Lena Philipsson premiärgästar Mauro & Pluras kök

lena phFrån TV8.SE:

Mauro & Pluras kök, 22 februari, 2010

Ett kök. Två musiker. Maten står i ugnen och gästerna är på väg. Det är magisk stämning och du är inbjuden. Välkommen hem till Mauro och Plura på middag när de bjuder hem sina vänner från musik- och filmvärlden.

I premiärprogrammet kommer Lena Philipsson och Håkan Hellström på besök, där de skrålar om liv och karriär till sent in på småtimmarna.

I Mauro och Pluras kök blir det samtalsämnen om livet, kärleken, trender och trams hemma hos Plura Jonsson på Kungsholmen i Stockholm. I varje avsnitt kan det även hända att Mauro och Plura eller någon av gästerna bjuder på en helt ny eller gammal låt som de komponerar på kakburkar, soppslevar och andra instrument som finns närmast till hands. I premiären blir det också en stenhård tävling i gissa riffet mellan Håkan och Lena.

Plura Jonsson är mest känd för sina 38 år i Eldkvarn, rockklassikern som har levererat sånger som ”Kärlekens Tunga”, ”Alice” och ”Fulla för kärlekens skull”. Mauro Scocco slog igenom brett i början av 80-talet med Ratata. Som soloartist har Scocco levererat klassiker som "Sarah" och "Till dom ensamma".

Menyn i premiären består av Mauro Scoccos laxtartar till förrätt och Plura Jonssons grillade sea breams till huvudrätt.Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Lena!Vi är fyra tjejer som driver ett UF företag (Ungt Företagande - ett skolprojekt) Den 25 mars är DagX-mässan, vilket är en dag då Alla UF företag i småland ställer ut sina produkter/tjänster I Tipshallen, Växjö. Det kommer också att finnas utbildningsmontrar på plats. DagX mässan hade förra året omkring 7000 besökare. Då vi anser att du är en förebild tror vi att det skulle betyda mycket för ungdomarna och ungt enreprenörskap ifall du deltog på mässan med oss fyra och eventuellt sjunger en av dina låtar.I väntan på svar!Med vänliga hälsningarMaria, Lejla, Michaela och Merima

2010-03-04 @ 13:28:38
Postat av: Lena Philipsson Corner

My Ströbaek på Blixten.com var tidigare Lenas kontaktperson.

Försök skicka frågan här:

http://www.blixten.se/kontakta-oss

2010-03-04 @ 17:37:03
URL: http://bacardiboy.blogg.se/lenaph/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0