Lena Philipsson släpper ny skiva till hösten!

lena ph
Det var 2005 senaste solo plattan från Lena Ph senast kom, 2Jag Ångrar Ingenting" blev en succé och innehöll bla hitsen "Unga pojkar & äldre män" och "Han jobbar i affär". 2007 släppte Philipsson samlingsplattan "Lena 20år" och 2008 kom duett skivan "Dubbel" tillsammans med vapendragaren Orup.
Nu till hösten är det äntligen dags med en helt ny solo skiva md Lena Philipsson. Detta avslöjas i och med pressreleasen för invigningen av Kristianstads Arena i höst.
"Den 15 oktober ska arenan invigas med en artistgala. Hela programmet är inte spikat och alla artister ännu inte klara, men klart är i alla fall att Måns Zelmerlöw både ska sjunga och agera konferencier.
Sjunga ska även Tommy Körberg och Lena PH göra.
– Hur upplägget blir eller vad artisterna ska sjunga är inte klart, men Lena PH släpper en ny skiva i höst så hon kommer säkert att bjuda på något nytt, säger arenachefen Eva Richter." Läs mer här.
Den 15 oktober ska arenan invigas med en artistgala. Hela programmet är inte spikat och alla artister ännu inte klara, men klart är i alla fall att Måns Zelmerlöw både ska sjunga och agera konferencier.
Sjunga ska även Tommy Körberg och Lena PH göra.
– Hur upplägget blir eller vad artisterna ska sjunga är inte klart, men Lena PH släpper en ny skiva i höst så hon kommer säkert att bjuda på något nytt, säger arenachefen Eva Richter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0