Expressen: Lena Ph jagas för Melodifestivalen

lena phFrån Expressen.se:

Lena Philipsson har precis avslutat tre framträdanden tillsammans med Sveriges radios symfoniorkester i Berwaldhallen i Stockholm.
- En utmaning eftersom det är betydligt mer nyanserat än vad jag är van vid. Det brukar vara mycket drag och ös när jag är på scenen, men Berwaldhallen är ju en mer seriös lokal om man säger så, säger hon.
Samtidigt arbetar Lena Philipsson just nu med nytt material, både till en kommande show, och eventuellt också en ny platta.
- Ja, jag försöker att hitta rätt bland alla låtskrivare och alla ungdomar som sitter hemma och pysslar med musik. Men jag känner inte att jag har hittat helt rätt än. Jag jobbade ju med Orup förut, och nu vill jag hitta en ny person att teama upp med, och jobba med mer långsiktigt. Det är väl det jag letar efter.
En ny Orup? Tror du att det finns någon sådan där ute?
- Det tror jag att det finns. Men jag sitter samtidigt och arbetar med att göra en ny show, och det räcker egentligen att jag får lite nytt material som jag kan jobba med till showen. Det behöver inte nödvändigtvis vara så att det blir en fullängdsplatta. Vi får se.

"Smickrande"

Melodifestivalen närmar sig, har du fått frågan?
- Ja, och det är ju smickrande att de fortfarande tycker att jag har något där att uträtta. Men samtidigt ställer jag mig själv frågan "Är jag taggad? Vill jag verkligen det här?" Jag vet inte riktigt. De vill att jag som person ska vara med i så fall, mer än att det handlar om någon speciell låt. Och det är ju roligt att det är så. Men som det känns nu tror jag inte att det är aktuellt.
Du är nygift också. Hur är livet som gift?
- Det är bra, mysigt, härligt.
Vad är bäst?
- Det är att man känner att man talar om för både sig själv och för omvärlden att man menar allvar. Att man hör ihop.

Vill du se Lena i Melodifestivalen?

 

Nyheter24 skriver också om detta ämne, läs det här


Kommentarer
Postat av: shiva

Jag vill alltid se Lena Philipsson i melodifestivalen, för mig är den tävlingen körd annars men förstår hur Lena resonerar, hon ska bara vara med om hon är taggad och i princip säker på vinst! Hoppas se henne som programledare eller som mellanakt iallafall ;)

2010-11-01 @ 10:16:36
Postat av: dempaff

men hon brukar inte göra sånt längre..

ja men hon kanske vill göra de igen att va me i nån mellanakt hon va de ju 2007

^_^

2010-11-14 @ 20:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0